Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας εχω αγορασει ενα renault clio 2013 diesel 1.5 dci 90 hp και ηθελα να ρωτησω απο που ειναι καλυτερα να βαζω πετρελαιο shell bp η εκο

Δημοσ.

Θεωρητικά μιλώντας πάντα, στα εταιρικά πρατήρια της εκάστοτε φίρμας. Δηλαδή τα Ερμής της Shell, τα Καλυψώ της EKO (και της BP νομίζω) κλπ. δύσκολα θα σε κλέψουν και θα βάλουν ποιοτικό καύσιμο.

• Like 2
Δημοσ.

Επισης κατσε ψαξε στο maps κριτικες απο βενζιναδικα.

μπορει να μη βρεις σιγουρα καποιο καλο, αλλα σιγουρα θα αποκλεισεις αρκετα απο τις κριτικες κραξιματος που ριχνουν σε περιπτωση σαπιων καυσιμων.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, achilles_g_ είπε

Από εκεί που βάζουν οι ταξιτζήδες της γειτονιάς σου. Η ΕΚΟ βγάζει το double filtered και η elin to crystal next

εκτός αν το νοικιάζει 😁

ρώτα κόσμο και βάλε , δεν έχει σημασία μάρκα ούτε αν είναι εταιρικό , το κάθε πρατήριο κάνει τα δικά του

Δημοσ.

AVIN  ή ΕΚΟ από ελεγμένο πρατήριο.  Κοψε κινηση, επιπεδο αυτοκινήτων και πράξε αναλόγως. Αν εισαι Μαρούσι (ή κινείσαι στα πέριξ)  μπορώ να σου πω 100% εμπιστα πρατήρια

Επίσης οχι στον φτηνότερο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, prometheas είπε

AVIN  ή ΕΚΟ από ελεγμένο πρατήριο.  Κοψε κινηση, επιπεδο αυτοκινήτων και πράξε αναλόγως. Αν εισαι Μαρούσι (ή κινείσαι στα πέριξ)  μπορώ να σου πω 100% εμπιστα πρατήρια

Επίσης οχι στον φτηνότερο...

Για πες για Μαρούσι και πέριξ γιατί τον Δεκέμβρη έρχεται το Puma και θα χρειαστώ βοήθεια σε diesel.

Edit: Στείλε PM αν θεωρείται διαφήμιση.

Επεξ/σία από Ola150
Δημοσ.
Στις 27/9/2021 στις 3:36 ΜΜ, nadal1999 είπε

καλησπερα σας εχω αγορασει ενα renault clio 2013 diesel 1.5 dci 90 hp και ηθελα να ρωτησω απο που ειναι καλυτερα να βαζω πετρελαιο shell bp η εκο

Bp Ultimate να σωθεις και να ξεχασεις τα προβληματα (τρομπες μπεκ) απο εμπιστο πρατηριουχο (ασχετα αν ειναι εταιρικο η οχι) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/9/2021 στις 3:36 ΜΜ, nadal1999 είπε

Εγω βαζω μονο στη ΒP (καλυψω)στην ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 75 ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΩΝ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ. 

Αριστες εντυπωσεις. Δεν κλεβει ουτε γραμμαριο, και αριστο καυσιμο! 

BP Ultimate Diesel (ή Diesel AVIO EKO) ειναι το ιδιο. 

Στην Αθηνα οσα εχουν BP Diesel Ultimate ειναι εταιρικα. Τα ΕΚΟ ειναι ολα εταιρικα. 

165,000 χλμ σε 7,5 χρονια και δεν εχει κανει κιχ το αμαξι.

Επεξ/σία από SeriesX
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, SeriesX είπε

Στην Αθηνα οσα εχουν BP Diesel Ultimate ειναι εταιρικα. Τα ΕΚΟ ειναι ολα εταιρικα. 

καμία εγγύηση δεν έχεις αν είναι εταιρικό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...