Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα συμφορουμίτες, βρισκόμενος σε νέο σπίτι σε επαρχιακή περιοχή δεν έχω πρόσβαση σε γραμμή ΟΤΕ (ΣΟΚ!!!11!!εναενα!!εντεκα!). Από το μπαλκόνι μου βλέπω την τελευταία κολόνα στα 30 μέτρα που έφεραν για μια τρώγλη-τροχόσπιτο-αυθαίρετο του γείτονα. Σε επικοινωνία με ότε και έπειτα από σχετική αίτηση με πήρε ο τεχνικός ξέροντας που είναι το σπίτι να με ενημερώσει πως τα χρόνια του ΠΑΣΟΚ έχουν φύγει ανεπιστρεπτί  και κολόνα για μένα δεν πρόκειται να βάλουν, ωστόσο έχει την λύση η οποία λέγεται ρούτερακι με σιμ η οποία παίζει πολύ στην περιοχή και έχει λύσει τα χέρια κόσμου και κοσμάκη και θα με έπαιρνε στα καπάκια το εμπορικό τμήμα να το κανονίσουμε. Εννοείται με καθησύχασε για τα οποιαδήποτε προβλήματα που μπορεί να προκύψουν καθώς θα πιάνω περίπου ότι λέει το speedtest με δεδομένα, τουτέστιν ~100 mbps (ναι ποιος είναι?). 

Εννοείται δεν με πήρε κανείς ποτέ και σήμερα το πρωί έλαβα μήνυμα ότι δεν είναι δυνατόν να προχωρήσει το αίτημα καθώς χρειάζεται σταθερό για να βάλεις ρούτερ με σιμ, ασχολίαστο από κάθε άποψη. 

α. να κάνω αίτηση σε άλλο νοικοκυριό για double play sim και να το καβαντζάρω στο σπίτι? (δεν πιστεύω να είναι εφικτό)

β. να πάρω στο 13888 και να αρχίσω τα ξέρεις ποιος είμαι εγώ 200 χρόνια πελάτης σας αφήνουμε 230293203920 ευρώ το μήνα μας έχετε ανάγκη (δεν)?

γ. να ψάξω να βρω γνωστό σε οτε-δήμο-περιφέρεια να κουμπώσουμε 2 κολόνες?

δ. να προσευχηθώ στους θεούς να στείλουν wifi? τουλάχιστον 30 mbps όμως μην κολλάμε κιόλας ρε αδερφέ

θενξ ιν αντβανς

Δημοσ.

εχεις κανα σπιτι εκει κοντα με γνωστο να κανεις κανα ασυρματο link? 

η εχεις οπτικη και κανα δικο σου αλλο οικημα που εχει ιντερνετ?

Δημοσ.

Το να δουν πόσες κολώνες χρειάζεται ακόμα και να σου βγάλουν προσφορά ώστε να σε συνδέσουν δε παίζει;

Τσάμπα δε θα σε συνδέσουν, αν είναι για μια κολώνα λογικά κάνα δυο κατοσταρικα στο νερό..

Δημοσ.
3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Αυτη είναι η ερώτηση σου;

Αυτή είναι μία από τις ερωτήσεις μου που ελπίζω να αντιλήφθηκες τον κωμικοτραγικό χαρακτήρα της υπόθεσης

2 ώρες πριν, tyf είπε

εχεις κανα σπιτι εκει κοντα με γνωστο να κανεις κανα ασυρματο link? 

η εχεις οπτικη και κανα δικο σου αλλο οικημα που εχει ιντερνετ?

παίρνω απο ένα σπίτι εδώ κοντά αλλά δράμα η υπόθεση, νετφλιξ/tv + κάτι άλλο ταυτόχρονα δεν παίζει, και έρχεται χειμώνας

1 ώρα πριν, Kozanitis1 είπε

Το να δουν πόσες κολώνες χρειάζεται ακόμα και να σου βγάλουν προσφορά ώστε να σε συνδέσουν δε παίζει;

Τσάμπα δε θα σε συνδέσουν, αν είναι για μια κολώνα λογικά κάνα δυο κατοσταρικα στο νερό..

πριν κανα δύο χρόνια που είχε ξαναγίνει η αίτηση, είχαν πει νομίζω 2 κολόνες κλπ= 3000 ευροπουλα τόταλ κοστ.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Secret είπε

Αυτή είναι μία από τις ερωτήσεις μου που ελπίζω να αντιλήφθηκες τον κωμικοτραγικό χαρακτήρα της υπόθεσης

Δεν είσαι ο μονος, υπάρχουν χιλιάδες τέτοιες περίπτωση ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας.

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, tyf είπε

κανε ενα ασυρματο link με δυο εξωτερικα μηχανηματα εφοσον εχει καλη γραμμη αυτος που τραβας.

αυτό κάνω προς το παρόν και πίστεψε με έχω απηυδήσει 

Δημοσ.

Υπάρχουν 2 ρούτερ με sim, το ένα δουλεύει με το σταθερό και είναι το speedbooster. Το άλλο είναι το double play sim και μπορείς να το βάλεις οπουδήποτε μόνο να έχεις σήμα κινητής cosmote εκεί που το θες. Και τα 2 έχουν όριο δεδομένων. Καλό θα ήταν να πάρεις ένα τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών να στα πουν αναλυτικά.

Δημοσ.

Συγνώμη αν κάνω λάθος αλλά η forthnet δεν είναι καθολικός παροχος και σε νέες αιτήσεις όπου δεν υπάρχουν υποδομές για σταθερό μπορεί να δώσει μόνο μέσω κινητής η δορυφορικο ίντερνετ.. 

Επειδή το δίκτυο χαλκού ανήκει στον ΟΤΕ δεν επιτρέπει ο ΟΤΕ την επέκταση και προτείνει αυτά τα προγράμματα.. 

Δημοσ.

Οσάν το διάολο με κάλεσε σήμερα ο ΟΤΕ για ρουτερακι με σιμ και 400gb το μήνα, λογικά παρακολουθούσαν την γκρίνια μου στο συγκεκριμένο λήμμα 😂

τα 400 αυτά gb για 2 άτομα με αρκετό streaming και λίγο ταπεινό gaming φτάνουν και περισσεύουν θαρρώ. 

Η ταχύτητα ανταποκρίνεται σε αυτή του speedtest άραγε?  Υπάρχουν σημεία στο σπίτι που πιάνει 170 mbps

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...