dali13gr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, petasis είπε Με δεδομένο ότι τα iphones είχαν γίνει στόχος εταιρίας παρακολούθησης (και παρακολουθούσαν για παράδειγμα τον Μακρόν), είναι σίγουρο ότι το τηλέφωνο του Κουκ είναι "καθαρό"; Τον Μακρόν δεν τον παρακολουθούσαν (αν τον παρακολουθούσαν) επειδή έχει iPhone (αν έχει iPhone) αλλά επειδή είναι ο Μακρόν. Το λογισμικό που χρησιμοποιήθηκε επηρέαζε και iOS και Android συσκευές. Η Apple έφτιαξε το bug, για το Android δεν ξέρω.
petasis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, dali13gr είπε Τον Μακρόν δεν τον παρακολουθούσαν (αν τον παρακολουθούσαν) επειδή έχει iPhone (αν έχει iPhone) αλλά επειδή είναι ο Μακρόν. Το λογισμικό που χρησιμοποιήθηκε επηρέαζε και iOS και Android συσκευές. Η Apple έφτιαξε το bug, για το Android δεν ξέρω. Πολλά "αν". Ψάξε τα γεγονότα. Για το τι έγινε με το android και εγώ δεν ξέρω, και δεν ξέρω αν η αναφορά σε android είναι υποθετική. Δεν κατάλαβα κάποια περίπτωση που έγινε γνωστή και είχαν android. Όλες οι αναφορές αφορούσαν iphone. Υποθέτοντας ότι τα στελέχη της apple μάλλον θα έχουν iphone, ίσως ο Κούκ πρέπει να εξετάσει και άλλα κανάλια διαρροών. Πριν φοβερίσει τους υπαλλήλους (που φαντάζομαι θα τους έχει ήδη υποχρεώσει σε ρήτρες εμπιστευτικότητας).
dali13gr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 59 λεπτά πριν, petasis είπε Πολλά "αν". Ψάξε τα γεγονότα. Για το τι έγινε με το android και εγώ δεν ξέρω, και δεν ξέρω αν η αναφορά σε android είναι υποθετική. Δεν κατάλαβα κάποια περίπτωση που έγινε γνωστή και είχαν android. Όλες οι αναφορές αφορούσαν iphone. Υποθέτοντας ότι τα στελέχη της apple μάλλον θα έχουν iphone, ίσως ο Κούκ πρέπει να εξετάσει και άλλα κανάλια διαρροών. Πριν φοβερίσει τους υπαλλήλους (που φαντάζομαι θα τους έχει ήδη υποχρεώσει σε ρήτρες εμπιστευτικότητας). Αλήθεια τώρα πιστεύεις ότι οι διαρροές μπορεί να προέρχονται από "κατασκοπεία" στο τηλέφωνο του Cook;
kremenarasi Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 21 ώρες πριν, busellatos είπε Οποίος διαρρέει πληροφορίες θα του δίνουν android για όλη του την ζωή .😁 Αχ ΟΧΙ.... ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΆΣΟΥΝ 😂😂😂.
petasis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, dali13gr είπε Αλήθεια τώρα πιστεύεις ότι οι διαρροές μπορεί να προέρχονται από "κατασκοπεία" στο τηλέφωνο του Cook; Του ίδιου του Κουκ δεν ξέρω, αλλά κάποιων υπαλλήλων του, μάλλον ναι. Έχουν βρεθεί τουλάχιστον 64 iphone με το Pegasus σε στελέχη της "βιομηχανίας". Δεν ξέρω ποιοι είναι, αλλά δεν το θεωρώ απίθανο η apple να είναι στόχος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα