Brashida Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, υπάρχει ένα θέμα με το κινητό μου.Ειναι το ποκοφον χ3 προ...και πρίν λίγο για πρώτη φορά μόλις το άνοιξα πατούσε μόνο του την οθόνη, άνοιγε εφαρμογές,εγραφε, φακούς ιστοριες μέχρι που σταμάτησε μόνο του.Εχω μια υποψία ότι μπορεί να είναι ιός διότι και στο προηγούμενο κινητό μου το έκανε αρκετά συχνά.Ομωε ίσως μπορεί να κόλλησε κάτι δεν ξέρω Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2021 από Brashida
GATE123 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Το Android δεν κολλάει ιό. Έχουμε πει ότι μερικά μοντέλα του Poco έχουν προβλήματα. Λέω μερικά γιατί άλλοι δεν έχουν προβλήματα. Αν έχεις την MIUI12 12.0.8 τότε εκεί υπάρχει το θέμα. Η μόνη λύση που έχω διαβάσει είναι να περάσεις χειροκίνητα την τελευταία σταθερή MIUI V12.5.4.0.RJUMIXM Θα την βρεις και θα την κατεβάσεις από εδώ https://news.xiaomi-miui.gr/miui-11-and-12-eea-latest-stable-roms/
chios Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 @GATE123 Πολύ σωστά του προτείνεις αναβάθμιση στην τελευταία ρομ, αλλά πως είσαι τόσο σίγουρος ότι φοράει global rom και όχι EU;;
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Brashida είπε Καλησπέρα, υπάρχει ένα θέμα με το κινητό μου.Ειναι το ποκοφον χ3 προ...και πρίν λίγο για πρώτη φορά μόλις το άνοιξα πατούσε μόνο του την οθόνη, άνοιγε εφαρμογές,εγραφε, φακούς ιστοριες μέχρι που σταμάτησε μόνο του.Εχω μια υποψία ότι μπορεί να είναι ιός διότι και στο προηγούμενο κινητό μου το έκανε αρκετά συχνά.Ομωε ίσως μπορεί να κόλλησε κάτι δεν ξέρω Φοράς τζαμάκι;
Tsilitheo2 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Φοράς τζαμάκι; Τι θα μπορούσε δλδ το tempered glass να κανει ωστε να αντιδρα ετσι το κινητο;;;. Να ασκει πιεση στο digitizer σε συγκεκριμενα σημεια και να εχει αυτην την συμπεριφορά;;;.. Για να πω και εγω το ανείπωτο... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teamviewer.teamviewer.market.mobile
Fotia Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Aν ηταν το tempered glass θα το εκανε εξ αρχης που το εβαλε . Ενα καθαρισμα της μνημης cache , επανεκκίνηση ,ενα ψαξιμο τυχον προσφατης εφαρμογης που πιθανον εχει θεματα και το προκαλει βοηθα ,πριν φτασουμε σε ενα reset.
Brashida Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 30 minutes ago, Fotia said: Aν ηταν το tempered glass θα το εκανε εξ αρχης που το εβαλε . Ενα καθαρισμα της μνημης cache , επανεκκίνηση ,ενα ψαξιμο τυχον προσφατης εφαρμογης που πιθανον εχει θεματα και το προκαλει βοηθα ,πριν φτασουμε σε ενα reset. Έχω κάνει εκκαθάριση της κασ και φυσικά επανεκκίνηση,τώρα από εφαρμογή θα το ψάξω αν και όλες οι εφαρμογές είναι αξιόπιστες αφού είναι οι κλασσικές εφαρμογές που έχουμε σχεδόν όλοι όπως και από παιχνίδια αυτά τα 2-3 που έχω επίσης είναι αρκετά δημοφιλής και σε αξιοπιστία..τώρα μένει να δούμε αν και πιστεύω ότι μπορεί να είναι ιός αλλά τέλωε πάντων δεν είμαι σίγουρος οπότε δεν το λέω με σιγουριά
chios Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Οτιδήποτε άλλο μπορεί να είναι, ιός δεν παίζει να είναι, δεν απάντησες στο πιο βασικό τι ρομ φοράς.
GATE123 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, chios είπε @GATE123 Πολύ σωστά του προτείνεις αναβάθμιση στην τελευταία ρομ, αλλά πως είσαι τόσο σίγουρος ότι φοράει global rom και όχι EU;; Με βάση και των άλλων Poco που έχουν το ίδιο πρόβλημα πάω. Νομίζω και σε δικό μας ποστ υπάρχει αυτή η λύση. Τώρα αρκεί να δούμε τη θα μας δείξει ο TS τη rom φοράει. 1
Brashida Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) On 27/09/2021 at 20:59, GATE123 said: Με βάση και των άλλων Poco που έχουν το ίδιο πρόβλημα πάω. Νομίζω και σε δικό μας ποστ υπάρχει αυτή η λύση. Τώρα αρκεί να δούμε τη θα μας δείξει ο TS τη rom φοράει. Global είναι.. συγκεκριμένα MIUI 12.5.2 σταθερή(rjueuxm) Επίσης Δεν μ το έκανε από την αρχή αρχή μόλις το πήρα αλλά μετά από κάνα ένα μιση- δύο μήνες περίπου και τώρα τελευταία γίνεται έντονα...πχ εκει που παίζω ένα παιχνίδι ή είμαι στο γοογλε κ.λ.π κλείνει ανοίγει καρτέλα, ανοίγει εφαρμογές κ.λ....ομως έχω παρατηρήσει και κάτι άλλο ενώ ακόμη και όταν είναι κλειστό (εννοείτε συμβαίνει και όταν είναι σε χρήση) το μεσσενζερ καλεί μόνο του είτε κάπου συγκεκριμένα ή γενικά απλά χτυπάει ο ήχος της εφαρμογής.. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2021 από Brashida
chios Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν είναι global, EU είναι. Και φοράς την τελευταία. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2021 από chios 1
GATE123 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, Brashida είπε Global είναι.. συγκεκριμένα MIUI 12.5.2 σταθερή(rjueuxm) Επίσης Δεν μ το έκανε από την αρχή αρχή μόλις το πήρα αλλά μετά από κάνα ένα μιση- δύο μήνες περίπου και τώρα τελευταία γίνεται έντονα...πχ εκει που παίζω ένα παιχνίδι ή είμαι στο γοογλε κ.λ.π κλείνει ανοίγει καρτέλα, ανοίγει εφαρμογές κ.λ....ομως έχω παρατηρήσει και κάτι άλλο ενώ ακόμη και όταν είναι κλειστό (εννοείτε συμβαίνει και όταν είναι σε χρήση) το μεσσενζερ καλεί μόνο του είτε κάπου συγκεκριμένα ή γενικά απλά χτυπάει ο ήχος της εφαρμογής..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα