Teo_99 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα, αυτές τις μέρες τρέχω ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με την συμπεριφορά του καταναλωτή στο διαδίκτυο σε συνδυασμό με το digital marketing για την πτυχιακή μου εργασία στο τμήμα Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστήμιου. Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα άμα μπορούσατε να αφιερώστε λίγο χρόνο (5-7 λεπτά) για τη συμπλήρωσή του καθώς αναζητώ ένα μέγαλο αριθμό απαντήσεων (300-400). Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και είμαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία! Link ερωτηματολογίου: https://forms.gle/qJZomsB3UDgT48aw5 3
manolis940 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δώσε αν θες μετά την ολοκλήρωση της πτυχιακής σου εργασίας τα αποτελέσματα της έρευνας σου. Θα με ενδιέφεραν. 2
Teo_99 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, manolis940 είπε Δώσε αν θες μετά την ολοκλήρωση της πτυχιακής σου εργασίας τα αποτελέσματα της έρευνας σου. Θα με ενδιέφεραν. Βεβαίως, εάν μπορείτε να μου στείλετε κάποιο email ή κάποιο άλλο μέσο για να σας το αποστείλω ευχαρίστως. 35 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Done! Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! 1
Teo_99 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, poulinos είπε done Ευχαριστώ πολύ!
Teo_99 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, czarjuly είπε εγινε Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! 29 λεπτά πριν, w95chris είπε Έτοιμο και από εμένα Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! 2
poulinos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 On 27/09/2021 at 20:18, Teo_99 said: Ευχαριστώ πολύ! να σε καλα.anytime .
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Στις 27/9/2021 στις 11:49 ΠΜ, Teo_99 είπε Καλησπέρα, αυτές τις μέρες τρέχω ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με την συμπεριφορά του καταναλωτή στο διαδίκτυο σε συνδυασμό με το digital marketing για την πτυχιακή μου εργασία στο τμήμα Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστήμιου. Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα άμα μπορούσατε να αφιερώστε λίγο χρόνο (5-7 λεπτά) για τη συμπλήρωσή του καθώς αναζητώ ένα μέγαλο αριθμό απαντήσεων (300-400). Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και είμαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία! Link ερωτηματολογίου: https://forms.gle/qJZomsB3UDgT48aw5 Ερωτηματολόγιο σχετικά με τη συμπεριφορά του καταναλωτή και το ψηφιακό marketing Η φόρμα Ερωτηματολόγιο σχετικά με τη συμπεριφορά του καταναλωτή και το ψηφιακό marketing δεν δέχεται πλέον απαντήσεις. Δοκιμάστε να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο της φόρμας αν θεωρείτε ότι πρόκειται για λάθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα