Αιθεροβάμων Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε φαρμακεία στην Αθήνα που κάνουν φθηνότερα τα ραπιντ τεστ. Έχω ψάξει στο Ίντερνετ αλλά δεν έχω βρει κάποια κατάσταση. Απλά έχω ακούσει Για Σέρρες Τρίκαλα κτλ που κάποια φαρμακεία έκαναν το τεστ με πέντε ευρώ. Ψάχνω στην Αθήνα συγκεκριμένα και μιλάμε Για φαρμακείο που διενεργεί το ραπιντ όχι δηλαδή απλά την συσκευασία. Ώστε να την περνάει μετά στο gov.gr
aGka8l Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Πάρε τηλ και ρωτά ψάξε και κάποιο κοντά σε μικροβιολογικό που να χει ανταγωνισμο . Αν έχεις και συναδέλφους ζητήσετε τιμή μαζική .
lary7 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Κάποιοι ήδη το έχουν ρίξει στα 7€ για ομάδες που εχουν συμφωνία (πχ αστυνομικούς, εφοριακούς κτλ) αν και οι κατα τόπους σύλλογοι κάνουν αγώνα και πιέζουν να παραμείνει το 10€, κόστος αγοράς 2-2.5€.....
basilis_k6 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 ήδη αρκετα φαρμακεια το ριχνουν και σκουζουν οι τοπικοι φαρμακευτικοι συλλογοι. ακομα ειναι νωρις ομως. στην κυπρο παντως εχει φτασει 7 σχεδον παντου. 1
miucce Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 35 λεπτά πριν, lary7 είπε Κάποιοι ήδη το έχουν ρίξει στα 7€ για ομάδες που εχουν συμφωνία (πχ αστυνομικούς, εφοριακούς κτλ) αν και οι κατα τόπους σύλλογοι κάνουν αγώνα και πιέζουν να παραμείνει το 10€, κόστος αγοράς 2-2.5€..... Ουτε καν 2-2.5. Σε αυτη τη τιμη το παίρνουμε εμεις με αποδειξη λιανικης. Αυτοι σίγουρα το αγοραζουν λιγοτερο. 500% κερδος βαζοντας εναν πρακτικαριο να κανει το τεστ και να πληκτρολογησει εναν αμκα στο συστημα. Πολυ δυνατη μπιζνα τους παραδεχομαι. 3
lary7 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, miucce είπε Ουτε καν 2-2.5. Σε αυτη τη τιμη το παίρνουμε εμεις με αποδειξη λιανικης. Αυτοι σίγουρα το αγοραζουν λιγοτερο. 500% κερδος βαζοντας εναν πρακτικαριο να κανει το τεστ και να πληκτρολογησει εναν αμκα στο συστημα. Πολυ δυνατη μπιζνα τους παραδεχομαι. Κάπου εκεί μου είπε ο κουμπάρος μου, και μιλάμε έφτασε μέχρι και 200 τεστ σε 1 ημέρα, εντυπωσιακή μπάζα. 3 1
johnbond Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Να ρωτήσω κάτι σχετικό. Αν το αποτέλεσμα καταχωρηθεί από το φαρμακείο στο gov.gr μπορείς μετά να βγάλεις ευρωπαικό πιστοποιητικό για ταξίδι;
e-k Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Στις 29/9/2021 στις 3:11 ΜΜ, johnbond είπε Να ρωτήσω κάτι σχετικό. Αν το αποτέλεσμα καταχωρηθεί από το φαρμακείο στο gov.gr μπορείς μετά να βγάλεις ευρωπαικό πιστοποιητικό για ταξίδι; Ξέρει κανείς να μας απαντήσει;
Bitbit Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 κοιτάξτε πλάκα, Στην αρχή που είχε ανακοινωθεί τιμή στα 10€, γκρινιάζανε ότι δε βγαίνουν. Μάλιστα είχα διαβάσει κι ένα κείμενο που αναφέρανε το κόστος και μου ερχόταν να γελάσω. Μόνο που δεν υπολογίζανε και τη φθορά της σόλας του παπουτσιού του υπαλλήλου που θα έκανε το τεστ. Και κοιτάξτε τώρα που ρίξανε την τιμή στα 6€ και στα 5€. Τι γίνεται ρε μάγκες; με 10€ δε βγαίνατε και με 5€ βγαίνετε; Όσο για την παραπάνω ερώτηση, με ενδιαφέρει κι εμένα. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά ας γράψει κανείς που ξέρει . 1
tasanton Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Γνωρίζεις εσυ ποσό έκανε αρχικά το rapid ως κόστος αγοράς και ποσό τώρα; Η μπιζνα είναι γενικότερη. Α και η διαφορα του rapid από το self είναι ποιος θα καταχωρήσει στο gov.gr. Για να μην κοροϊδευόμαστε. 2
BritGreek Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Σε φαρμακείο που πήγε συγγενής μου την προηγούμενη εβδομάδα στον Πειραιά, ζήτησαν να τους δώσει κωδικούς taxisnet για να τυπώσουν κάποιο έντυπο, υποστηρίζοντας ότι αυτοί μπορούν να το δηλώνουν μόνο ΗΔΙΚΑ με σκέτο τον ΑΜΚΑ. Τελικά έφυγε και πήγε σε μικροβιολογικό δίνοντας μόνο τον ΑΜΚΑ. Μπορεί να έπεσε στην περίπτωση. Πάντως, είναι πολλά τα φαρμακεία που κάνουν rapid, ένα google search βγάζει πολλά αποτελέσματα. @tasanton Στο gov.gr δεν υποχρεούται να δηλώσει κάτι ο πολίτης, απ' ότι ξέρω. Το μικροβιολογικό το δηλώνει στην ΗΔΙΚΑ εντός της ημέρας και ο πολίτης έχει το έντυπο ή ηλεκτρονικό (email) αποτέλεσμα σε περίπτωση ελέγχου.
tasanton Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Προσπαθώ να σου πω ότι για το ιδιο τεστ πρακτικά, υπάρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά. Τον πολίτη δεν τον εμπιστευόμαστε, αλλά το εργαστήριο η το φαρμακείο ναι. Ε αυτή η λογική πληρώνεται. Όπως και το γεγονός ότι κάποιος θα σου κάνει το τεστ και θα σε καταχωρήσει καπου. Δωρεάν είναι μόνο ο εοδυ. 2
csontheline Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Στις 28/9/2021 στις 1:41 ΠΜ, basilis_k6 είπε ήδη αρκετα φαρμακεια το ριχνουν και σκουζουν οι τοπικοι φαρμακευτικοι συλλογοι. ακομα ειναι νωρις ομως. στην κυπρο παντως εχει φτασει 7 σχεδον παντου. Στην Κύπρο βρίσκεις με 3,5€. Στις 29/9/2021 στις 3:11 ΜΜ, johnbond είπε Να ρωτήσω κάτι σχετικό. Αν το αποτέλεσμα καταχωρηθεί από το φαρμακείο στο gov.gr μπορείς μετά να βγάλεις ευρωπαικό πιστοποιητικό για ταξίδι; Θεωρητικά, εφόσον δέχεται rapid η χώρα προορισμού, ναι.
papoys1 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Στις 28/9/2021 στις 1:53 ΠΜ, miucce είπε Ουτε καν 2-2.5. Σε αυτη τη τιμη το παίρνουμε εμεις με αποδειξη λιανικης. Αυτοι σίγουρα το αγοραζουν λιγοτερο. 500% κερδος βαζοντας εναν πρακτικαριο να κανει το τεστ και να πληκτρολογησει εναν αμκα στο συστημα. Πολυ δυνατη μπιζνα τους παραδεχομαι. Θυμάμαι ένα βίντεο παλαιότερα που έδειχνε ανήλικα Κινεζάκια να συσκευάζουν μέσα στο σακουλάκι τα εξαρτήματα που χρειάζονται διαλέγοντας ένα - ένα μέσα από ένα μεγάλο σωρό. Έχει κανείς την εντύπωση ότι οι Κινέζοι χρεώνουν αυτή την ψευτιά χοντρικά για μεγάλες παραγγελίες πάνω από 50 λεπτά;;;;; Μακάρι το κράτος να συνέλθει να σηκωθεί από το βούρκο που έχει πέσει και να βρει άλλους τρόπους να εξαναγκάσει τους πολίτες να κάνουν εμβόλιο και όχι εξαθλιώνοντάς τους οικονομικά. Ας το κάνουν υποχρεωτικό για όλους αφού είναι τόσο σίγουροι ότι δεν θα προκαλέσει μακροχρόνιες συνέπειες ;;; Στο Γέρακα βρήκα ένα φαρμακείο στην Κλεισθένους και μου είπε πως μόνο αν κάνεις δύο τη βδομάδα πέφτει στα 8 ευρώ . Αν κάποιος κάνει δύο ας απευθυνθεί. Για ένα που χρειάζομαι εγώ δυστυχώς είναι στα 10. Αν ξέρει κάποιος μέχρι το Χολαργό έστω κάποιο φθηνότερο ας ενημερώσει.
paylidis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 4 ώρες πριν, papoys1 είπε Θυμάμαι ένα βίντεο παλαιότερα που έδειχνε ανήλικα Κινεζάκια να συσκευάζουν μέσα στο σακουλάκι τα εξαρτήματα που χρειάζονται διαλέγοντας ένα - ένα μέσα από ένα μεγάλο σωρό. Έχει κανείς την εντύπωση ότι οι Κινέζοι χρεώνουν αυτή την ψευτιά χοντρικά για μεγάλες παραγγελίες πάνω από 50 λεπτά;;;;; Μακάρι το κράτος να συνέλθει να σηκωθεί από το βούρκο που έχει πέσει και να βρει άλλους τρόπους να εξαναγκάσει τους πολίτες να κάνουν εμβόλιο και όχι εξαθλιώνοντάς τους οικονομικά. Ας το κάνουν υποχρεωτικό για όλους αφού είναι τόσο σίγουροι ότι δεν θα προκαλέσει μακροχρόνιες συνέπειες ;;; Στο Γέρακα βρήκα ένα φαρμακείο στην Κλεισθένους και μου είπε πως μόνο αν κάνεις δύο τη βδομάδα πέφτει στα 8 ευρώ . Αν κάποιος κάνει δύο ας απευθυνθεί. Για ένα που χρειάζομαι εγώ δυστυχώς είναι στα 10. Αν ξέρει κάποιος μέχρι το Χολαργό έστω κάποιο φθηνότερο ας ενημερώσει. Παππου Σπατα σε ενδιαφερει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις