Nabuko Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε Τα 2 εμπρός μου, είναι άλλου έτους, άλλο μέγεθος, δε συγκρίνεται η φθορά που έχουν με τα πίσω. Είναι 4 έτη μετά αγορασμένα με απλά λόγια. 9 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί είναι τόσο λάθος αυτό που κάνω; Όχι, θα αφήσω άλλους να το κάνουν για να μην λες ότι είμαι προκατειλημμένος απέναντί σου
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Μα γιατί κάνεις bold το "αλλο μέγεθος" αφού έτσι βγαίναν μαμά ρε ψυχούλα μου..
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, JiovanniGeorgeo είπε Εδώ ο ένας μου λέει βάζω άκυρες διαστάσεις και μπαίνω μέσα στης MG το άρθρο και επαληθεύεται πως έχω/ψάχνω τις σωστές. Μπορείς να ποσταρεις το link που λεει οτι την διάσταση 215/40/16 την εγκρίνει η μαμά MG; Τέλος, εφοσων τα μπροστά ελαστικα είναι φρέσκα με λίγα χλμ, δεν υπάρχει λόγος να τα αλλάξεις. Το ιδανικό θα ήταν να μπουν πίσω ελαστικα ίδιας εταιρείας και μοντέλου, δεν είναι υποχρεωτικό. Εγώ π.χ.ειχα μπρος πίσω Michelin pilot 3,με διαφορετικες διαστάσεις οπως και εσύ, τα πίσω μετά από 2 χρονια φθαρθηκαν πολύ πιο γρήγορα λογω πίσω κίνησης, και άλλαξα μόνο τα πίσω με pilot sport 4. Στην ουσία 1 ζευγάρι μπροστά ίσον 2 πίσω,στην περίπτωση μου, μετά μπήκαν 4 καινούρια Continental.
Joshua21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, JiovanniGeorgeo είπε Εδώ ο ένας μου λέει βάζω άκυρες διαστάσεις και μπαίνω μέσα στης MG το άρθρο και επαληθεύεται πως έχω/ψάχνω τις σωστές. Σε ποιο "άρθρο" αναφέρεσαι? Με μια γρήγορη ματιά πάντως δεν είδα μέσα στις επιτρεπόμενες διαστάσεις την 215/40, είδα τις 195/45ZR16 και 205/45ZR16. Και μάλιστα για το 1,8 είναι αυτές, για 1,6 επιτρεπόμενη είναι η 185/50R16. 1
Nabuko Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Joshua21 είπε για 1,6 επιτρεπόμενη είναι η 185/50R16. και η 185/55R15. Μόνο αυτές οι 2 είναι οι προτεινόμενες για όλα τα μοντέλα από 2002-2013. Πουθενά δεν είδα να αναφέρει ασύμμετρες μπρος πίσω Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2021 από Nabuko
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Εδώ που αναφέρει τα FALKEN και τα TOYO, δεν δείχνει ασύμμετρες; https://mg.co.uk/news/2011/03/25/mgtf-recommended-tyres/ Εν τω μεταξύ διάβασα από κάτω, και όντως λέει not recommended to mix different front / back, αλλά συγνώμη, τα πάνω νούμερα που αναφέρει γιατί τα αναφέρει; Υ.Γ.: Εδώ βάζω μάρκα μοντέλο στο σάιτ της Michelen, παρακάτω μου βγάζει αυτά. ΑΝ δεν εννοεί ασύμμετρα με το παρακάτω, τότε αυτό δεν λέγεται άγνοια, αλλά είμαι απλά χαζός και δε ξέρω να διαβάζω.
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 14 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε Εδώ που αναφέρει τα FALKEN και τα TOYO, δεν δείχνει ασύμμετρες; https://mg.co.uk/news/2011/03/25/mgtf-recommended-tyres/ Εν τω μεταξύ διάβασα από κάτω, και όντως λέει not recommended to mix different front / back, αλλά συγνώμη, τα πάνω νούμερα που αναφέρει γιατί τα αναφέρει; Mixing tyres front to rear (i.e. having different tyres on the front axle to the rear) is also not recommended. Διαφορετικους τυπους ελαστικων σου λεει.Οχι μπροστα toyo και πισω kleber
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 ΤΥΠΟΥΣ, όπως λέμε για χειμώνα και καλοκαίρι λ.χ.; Και δεν εννοεί μάρκα ή διάσταση. Σωστά;;
Nabuko Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 25 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε ΑΝ δεν εννοεί ασύμμετρα με το παρακάτω, τότε αυτό δεν λέγεται άγνοια, αλλά είμαι απλά χαζός και δε ξέρω να διαβάζω. Πήγαινε βάλε τα Toyo Tr1 που προτείνει η πλειοψηφία των κατόχων MG, στη διάσταση που θέλεις ή που φοράς τώρα και τέλος. Μην το ψειρίζεις
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε ΤΥΠΟΥΣ, όπως λέμε για χειμώνα και καλοκαίρι λ.χ.; Και δεν εννοεί μάρκα ή διάσταση. Σωστά;; Oχι.Βγάζουν ιδια τύπο λάστιχο διαφορετικές εταιρίες; Θα βάλεις μπροστά πίσω ίδια λάστιχα ,διαφορετικών διαστάσεων.
babisskg Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Πήγαινε βάλε τα Toyo Tr1 που προτείνει η πλειοψηφία των κατόχων MG, στη διάσταση που θέλεις ή που φοράς τώρα και τέλος. Μην το ψειρίζεις Το ψειρίζει , δεν το ψειρίζει .......... έχει MG , δεν έχει ........
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Ευχαριστώ για το μάθημα, και τη πρόταση. Θα προσπαθήσω να κάνω αυτό ακριβώς @ukforthemoment. babis αν εννοείς στα κακαλάκια σου, τότε δεν είσαι και πολύ ευγενής άνθρωπος. 1
babisskg Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, JiovanniGeorgeo είπε Ευχαριστώ για το μάθημα, και τη πρόταση. Θα προσπαθήσω να κάνω αυτό ακριβώς @ukforthemoment. babis αν εννοείς στα κακαλάκια σου, τότε δεν είσαι και πολύ ευγενής άνθρωπος. Μα φυσικά και δεν εννοώ κάτι τέτοιο !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα