Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Φιλαράκι και τα τογιο και τα φαλκεν είναι εξαιρετικά λάστιχα δεν ξέρω που το άκουσες ότι τα φαλκεν είναι της πιο χαμηλής ποιότητας.Ο άνθρωπος που στο είπε δεν ξέρει τι του γίνεται!

Επίσης η συγκεκριμένη διάσταση είναι πολύ δύσκολη και μη εμπορική με αποτέλεσμα την αύξηση κόστους

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω πάρει απο εδώ τα χειμερινά μου λάστιχα(gislaved eurofrost 6) και ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος.

Απλά στην εξίσωση θα πρέπει να βάλεις έξοδα αποστολής κάπου στο 20αρικο και την ζυγοστάθμιση κάπου άλλα τόσα.

Τώρα για την δική σου περίπτωση έχει αυτά:

https://gr.avtogumi.bg/oscommerce/advanced_search_result.php?s=215&h=%2F40&r=R16&categories_id=1&manufacturers_id=

Επεξ/σία από piiii
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Τι αμαξι εχεις και εχει τετοιες περιεργες διαστασεις?

23 ώρες πριν, JiovanniGeorgeo είπε

Έχω ένα MG-TF LE 1600ρι

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Nabuko είπε

και άσε τους κλικμπεητοειδείς τίτλους

Μπαγάσα διαβάζεις πίσω απ' τις λέξεις. Είναι ακριβώς έτσι όπως τα λες, θα προσπαθήσω να μη το ξανακάνω - απλά έχω σπουδάσει μάρκετινγκ και παρασέρνομαι ώρες ώρες.

Λοιπόν, διαγράφω αυτά που νόμιζα περί falken / toyo. Παρόλα αυτά έχουν εμφανιστεί τρεις μάρκες που δε ξέρω από το σάιτ του @piiii . Η πιο ακριβή εκ των τριών οικονομικών φτάνει τα 47€ ελαστικό, έχουν 3€ διαφορά ξέρω γω.

Άρα 94 + 20 μτφ + 20 ζυγοστάθμιση = 134€. Αντε να πάει 145€ με τη εγκατάσταση.

Αυτά είναι κομπλέ χρηματικά και έχω πάρει το πιο ακριβό εκ των τριών. Αν τα υπολογίζω καλά. Θα ρωτήσω τον δικό μου λαστοιχά ποιο μοντέλο Falken είναι και επανέρχομαι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, JiovanniGeorgeo είπε

Η πιο ακριβή εκ των τριών οικονομικών φτάνει τα 47€ ελαστικό, έχουν 3€ διαφορά ξέρω γω.

Άρα 94 + 20 μτφ + 20 ζυγοστάθμιση = 134€. Αντε να πάει 145€ με τη εγκατάσταση.

?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Τι αμαξι εχεις και εχει τετοιες περιεργες διαστασεις?

Δεν εχει το αμαξι περιεργες διαστασεις, ειναι αλλαγμενες.Μαμα φοραει νομιζω 185.

Δημοσ.
Στις 27/9/2021 στις 8:59 ΠΜ, JiovanniGeorgeo είπε

Πήγα σε έναν λαστοιχά το Σάββατο.

Οι μόνες μάρκες που είχε διαθέσιμες είναι οι ΜΟΝΕΣ που δε θέλω να αγοράσω γιατί δεν εμπιστεύομαι, από ριβιούς άλλων.

FALKEN και TOYO ! Όπου τα δυο λάστιχα, πάνε 172€ και 185€ αντίστοιχα!

Πείτε μου πως έχετε κανέναν γνωστό.. κάτι να προτείνετε.. έστω και ας μην είναι κουτιού αλλά σε καλή κατάσταση..

Προφανώς οι διαστάσεις αυτές δεν επιτρέπονται από την μαμά για το συγκεκριμένο αμάξι, αν κανω λάθος διόρθωσε με. 

Το Κτεο τι λέει για αυτές τις  διαστάσεις;;;; 

Τι ρωτάω και εγώ τώρα ε; Στην Ελλάδα είμαστε. 

Γνώμη μου, πέταξε ότι έχεις, και βάλε διαστάσεις ζαντών/ελαστικών που επιτρέπονται. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, jmmys είπε

Το Κτεο τι λέει για αυτές τις  διαστάσεις;;;; 

Τίποτα, δεν είναι σαν τα TUV τα Ελληνικά Κτέο.

Δεν έχετε καταλάβει ότι ο άνθρωπος θέλει να βάλει μόνο 2 λάστιχα και αυτά κινέζικα LingLong.

Ναι Λινγκ Λονγκ, λινγκλονγκ, λινγκλονγκ, Λιιιινγκ λοοονγκ

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Nabuko είπε

Τίποτα, δεν είναι σαν τα TUV τα Ελληνικά Κτέο.

Δεν έχετε καταλάβει ότι ο άνθρωπος θέλει να βάλει μόνο 2 λάστιχα και αυτά κινέζικα LingLong.

Ναι Λινγκ Λονγκ, λινγκλονγκ, λινγκλονγκ, Λιιιινγκ λοοονγκ

Το μεταχειρισμένο που αγοράσαμε αρχές του έτους, ήρθε με LingLong. Περίεργη διάσταση και με την μισή τιμή τα προτίμησε ο πωλητής. Εγώ θα προστιμούσα να μην τα έχει βάλει και να βάλουμε τα bridgestone ή conti...

Είναι λίγο πάνω από έτους, από την ημερομηνία παραγωγής, φαίνονται συμπαθητικά. Έχουν χρησιμοποιηθεί μόνο σε συνθήκες >20βαθμών Κελσίου, όχι σε βροχή και κρύο... Δεν ξέρω αν θα αντέξουν 4 χρόνια και 30χιλχλμ που τα κρατάει ο συγκεκριμένος χρήστης αλλά θα δούμε...

Υ.Γ. Ξενέρωσα πολύ με αυτή την μάρκα που όταν το κοιτούσαμε δεν είχα δει ότι είναι ολοκαίνουργια... Είχα ήδη βρει να τα αλλάξω αλλά μετά τα λυπήθηκα... τα 400€...

Δημοσ.

ΔΕΝ θέλω να βάλω LingLong αν αναφέρεσαι σε εμένα. Ούτε καν τα ξέρω.

Εσάς ρωτάω, συμβουλές περιμένω και συστάσεις αν γίνεται.. Εδώ ο ένας μου λέει βάζω άκυρες διαστάσεις και μπαίνω μέσα στης MG το άρθρο και επαληθεύεται πως έχω/ψάχνω τις σωστές.

Είμαι άσχετος με τα ελαστικά, και αυτά που έγραψα για Falken/Toyo όπως προείπα αν μου συστήνετε τις μάρκες αυτές, τα αναιρώ!

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε

Εσάς ρωτάω, συμβουλές περιμένω και συστάσεις αν γίνεται..

Η συμβουλή είναι να βάλεις 4 φρέσκα ελαστικά και όχι 2. 

Δημοσ.

Ωπα. Κάτσε.

Τα 2 εμπρός μου, είναι άλλου έτους, άλλο μέγεθος, δε συγκρίνεται η φθορά που έχουν με τα πίσω. Είναι 4 έτη μετά αγορασμένα με απλά λόγια.

Ξέρω πως δε πάω για το τοπ, αλλά δε μπορείς να μου τα ακυρώνεις έτσι απλά ρε συ.. δε πάω και για ράλι.

Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί είναι τόσο λάθος αυτό που κάνω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...