JiovanniGeorgeo Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Πήγα σε έναν λαστοιχά το Σάββατο. Οι μόνες μάρκες που είχε διαθέσιμες είναι οι ΜΟΝΕΣ που δε θέλω να αγοράσω γιατί δεν εμπιστεύομαι, από ριβιούς άλλων. FALKEN και TOYO ! Όπου τα δυο λάστιχα, πάνε 172€ και 185€ αντίστοιχα! Πείτε μου πως έχετε κανέναν γνωστό.. κάτι να προτείνετε.. έστω και ας μην είναι κουτιού αλλά σε καλή κατάσταση..
Joshua21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 https://www.tora-elastika.gr/elastika/goodyear-21540zr16-86w-eagle-f1-gs-d3-xl? https://www.elastika-online.gr/product/R-386962?IDnhaVA 1
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Από το tora-elastika αυτά τα Goodyear Eagle F1 αν και θερινά δείχνουν να έχουν πολύ καλά ριβιούς και σε υγρό και σε στεγνό οδόστρωμα. Όλοι για τον θόρυβο παραπονιούνται λίγο, και το βρίσκω λογικό γιατί είναι πιο σκληρά και ανθεκτικά λάστοιχα. Αν τα προτείνεται πάω για αυτά γιατί τα βλέπω και τα 2 μαζί με εγκατάσταση να βγαίνουν : 260€ Τώρα το έπιασα πως μιλάει για τεμάχιο.. ξεφεύγει λίγο η τιμή.. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2021 από JiovanniGeorgeo
Joshua21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δεν προτείνω τίποτα, απλά έβαλα 2 εντελώς τυχαία link για να δεις πως υπάρχουν κιάλλες μάρκες στη συγκεκριμένη διάσταση. Επίσης η τιμή αυτή αφορά 1(ένα) τεμάχιο, όχι ζευγάρι. 260€ βγαίνει το ζευγάρι με τοποθέτηση.
procostas1 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε Αν τα προτείνεται πάω για αυτά γιατί τα βλέπω και τα 2 μαζί με εγκατάσταση να βγαίνουν : 136€ μαζί με την εγκατάσταση, που είναι ΛΟΥΚΟΥΜΙ για μένα αν τα βλέπω καλά. Στην αλλαγή του μήνα τους καλώ! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μάλλον κάνεις κάποιο λάθος με την τιμή.....
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ ρε συ @procostas1 το πρόλαβα το παρατήρησα.. Είναι ψιλοαπαγορευτική η τιμή μου λέει εδώ και ένας φίλος που ξέρει.. Θα ψαχτώ παραπάνω.. Πάντως να πάω σε άλλα νούμερα δε νομίζω να λέει. Έχω ένα MG-TF LE 1600ρι, και φοράει πάντα μέχρι τώρα : ΕΜΠΡΟΣ : 195/45*16 ΠΙΣΩ : 215/40*16 Αν έχετε εμπειρία, λέτε να μην πρέπει να παραμείνω σε αυτά τα νούμερα; Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2021 από JiovanniGeorgeo
_Biohazard_ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Για Falken, ειδικά αν βγαίνει το azenis fk510 στη διάσταση αυτή, δεν βλέπω το λόγο να μην θες να το βάλεις, έχει εξαιρετικές κριτικές σε ότι review και δοκιμή έχω διαβάσει για αυτό. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2021 από _Biohazard_ 1
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Έχω διαβάσει/ακούσει πως τα FALKEN είναι τα πιο χαμηλής ποιότητας, αλλά φυσικά θα μπορούσε μοντέλο και μοντέλο να έχει διαφορές. Να τα πάρω, θα ρωτήσω τον αρχικό που μου είπε 2 Falken με 175€, ΜΗΠΩΣ έχει αυτό το μοντέλο..
babisskg Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 34 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε Έχω διαβάσει/ακούσει πως τα FALKEN είναι τα πιο χαμηλής ποιότητας, αλλά φυσικά θα μπορούσε μοντέλο και μοντέλο να έχει διαφορές. Να τα πάρω, θα ρωτήσω τον αρχικό που μου είπε 2 Falken με 175€, ΜΗΠΩΣ έχει αυτό το μοντέλο.. https://mg.co.uk/news/2011/03/25/mgtf-recommended-tyres/
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 ^ Ειρωνεία.. αυτά που αποκλείω προτείνουν οι Βρετανοί.. Ε, δε ξέρω τι να κάνω. Θα τσεκάρω το μοντέλο που είπε ο @_Biohazard_ παραπάνω και επανέρχομαι..
toyo73 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, JiovanniGeorgeo είπε ΕΜΠΡΟΣ : 195/45*16 ΠΙΣΩ : 215/40*16 Αν έχετε εμπειρία, λέτε να μην πρέπει να παραμείνω σε αυτά τα νούμερα; Να βαλεις τις εργοστασιακες διαστασεις.
babisskg Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 41 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε ^ Ειρωνεία.. αυτά που αποκλείω προτείνουν οι Βρετανοί.. Ε, δε ξέρω τι να κάνω. Θα τσεκάρω το μοντέλο που είπε ο @_Biohazard_ παραπάνω και επανέρχομαι.. Σε ότι αφορά τα ελαστικά , κάποια πράγματα πού πρέπει να γνωρίζετε σαν αναγκαστική συνθήκη . Υπό όρους θα έπρεπε να είχαμε την οικονομική ευχέρεια , να μπαινοβγαίνουμε σε ένα κατάστημα αλλάζοντας λάστιχα , έως ότου βρούμε το πλέον κατάλληλο για το αυτοκίνητο που οδηγούμε και σε σχέση με την προσωπική οδηγική συμπεριφορά . Προσωπικά δεν έχω MG - TF , άρα δεν γνωρίζω να σας απαντήσω . Αλλά ακόμη κι' αν είχα , αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως οδηγούμε με τον ίδιο τρόπο εσείς κι' εγώ , στις ίδιες χοντρικά συνθήκες κλπ . Άρα δεν βλέπω με ποιόν τρόπο θα μπορούσα να σας κάνω υποδείξεις για συγκεκριμένο μοντέλο και μάρκας ελαστικού , πέρα από τις προτεινόμενες διαστάσεις . Τα εργοστάσια σήμερα , δεν βγάζουν κακής ποιότητας ελαστικά , με την λογική πως μιλάμε για καινούργια . Το άλλο με τα μεταχειρισμένα δεν το άκουσα καν . Φυσικά κάποια ελαστικά , μπορεί να ακούνε καλύτερα στο βρεγμένο , κάποια λιγότερο , κάποια να έχουν καλύτερη απόδοση σε φρενάρισμα στο στεγνό , κάποια να έχουν ΛΙΓΟ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής , αλλά στον αντίποδα να έχουν σκληραίνει ανάλογα γλυστρώντας στο όριο και χωρίς προειδοποίηση , όμως αυτά είναι ψιλά γράμματα και έχουν αξία μόνο για όσους κινούνται στο όριο και σίγουρα όχι για καθημερινή συμβατική χρήση . Αυτό που μένει και εφόσον είναι κατανοητά τα παραπάνω , είναι να βάλετε δύο φρέσκα πίσω λάστιχα , άσχετα από μάρκα , να τα δοκιμάσετε σύμφωνα με τις συνήθειες σας και εφόσον έχετε την διάθεση να αφήσετε μία νεότερη αναφορά που μπορεί να φανεί χρήσιμη σε κατόχους ομοίων MG , όντας σίγουρα κάπου ευχαριστημένος και κάπου δυσαρεστημένος ΙΣΩΣ . Η τακτική λέγεται trough trial and error και είναι μονόδρομος . Ομοίως άκουγα Bridgestone και έβγαζα σπυριά , εξαιρούνται τα RE71 , έπινα νερό στο όνομα των Uniroyal Rain Expert 2 και 3 και να που τα Bridgestone αποδείχθηκαν ανώτερα στο όριο , αλλά σε ανοιχτό δρόμο και καθένας ας σκεφθεί ότι θέλει .
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Με βοήθησε αρκετά η απάντηση σου, καθώς είμαι άσχετος και μου μαθαίνεις βασικά και ουσιώδη πράγματα! Σε ευχαριστώ ρε συ για το χρόνο που αφιέρωσες στο θέμα. Εγώ να επανέλθω, αλλά όπως είπες όχι μόνο είναι υποκειμενικό, αλλά χωρίς trial & error είναι δύσκολο να καταλάβω τι αγόρασα.. και το trial & error το θεωρώ αδύνατον για ευνόητους λόγους.. Πάντως κύβος ερρίφθη.
Nabuko Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Ο τίτλος του θέματός σου είναι Ψάχνω απεγνωσμένα, 2x 215/40/16 και δε βλέπω να βρίσκω.. ο οποίος είναι παραπλανητικός και γεμάτος ψέματα. Ούτε "απεγνωσμένα" έψαχνες μιας και ο ένας λαστιχάς που πήγες δεν δικαιολογεί την χρήση της λέξης αλλά και άνετα έβρισκες όπως βρήκε ο συμφορουμίτης μέσα σε 1 λεπτό. Γράψε ότι ψάχνω φθηνό και καλό αξιόπιστο ελαστικό σε αυτές τις διαστάσεις, έχετε καμιά πρόταση? και άσε τους κλικμπεητοειδείς τίτλους 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα