Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tzotzo είπε

η ομοφοβια παντως πηγαζει απο εσωτερικευμενη ομοφυλοφιλια. οποτε δεν θα ηταν και απιθανο να ανακαλυψεις αυριο οτι σου αρεσουν οι αντρες

Με κόβεις για ομοφοβικό? 

• Απαντ. 605
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Herald είπε

Εγώ πάντως πιστεύω ότι έχει μεγάλη διαφορά ο άντρας που γυρνάει σπίτι και δέρνει την γυναίκα του και αυτός που προσχεδιασμένα για να ζήσει τον έρωτα του με την γκόμενα ή και εν βρασμώ την σκοτώνει. Ο πρώτος είναι τυπικά η κατηγορία που λες. Παλιάς αμόρφωτης νοοτροπίας που γυναίκα = αντικείμενο. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί τέτοιοι στη νεολαία. Οι υπόλοιποι που το κανουν εν βρασμώ η για να ζήσουν με την γκόμενα  δεν εμπίπτουν στην κατηγορία πατριαρχική οικογένεια. Θα το έκαναν είτε είχαν γυναίκα είτε κάποιον άλλον απέναντι τους. 

Μακάρι. Βέβαια οι αφορμές για να βιαιοπραγίες αλλάζουν και με τις κοινωνικές συνθήκες. Πχ είχα γνωστή κάποτε που ο γκόμενός της στα 20λίγα τους, ναι μεν δεν έμπαινε με καράτε σπίτι αλλά δε την άφηνε να βγει με τις φίλες της, δεν την άφηνε να έχει άντρες φίλους, ήλεγχε το κινητό της και άλλα τέτοια "κλασσικά". Τα εισαγωγικά γιατί ναι μεν δεν είναι το φυσιολογικό αλλά θεωρώ πως όλοι έχουμε ακούσει για κάποιο τέτοιο σκηνικό.

Ε αν αυτή η κοπέλα αύριο γκώσει και πάει να το λήξει, δεν ξέρω αν θα φύγει ολόκληρη, ειδικά αν ο άλλος έχει μάθει μέσω της αποδοχής της καταπίεσης από την ίδια, ότι όλα καλά και φυσιολογικά. Όμως αν είσαι εσύ κι εγώ και αυτός ο τύπος σε παρέα και κανονίζουμε σε ποιο μαγαζί θα κάτσουμε, δε νομίζω να είναι έτσι αυταρχικός και μάγκας.

Επεξ/σία από Lucifer
  • Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Herald είπε

Το δικό σου παράδειγμα είναι άκυρο γιατί απλά...δεν τιμωρείται το τρακάρισμα. Δεν χρειάζετια να τρακάρεις για να τιμωρηθείς αν οδηγείς μεθυσμένος η παραβιάζεις το φανάρι (ή το κινητό που ανέφερες). 

Από όλα τα τρακαρίσματα πιανόμαστε από την αιτία που αποτέλει το 1 στα 1000 (σκασμένο λάστιχο) και φταίει η κοινωνία που μεγαλώσαμε σε ένα πατριαρχικό περιβάλλον που δεν βάζει σωστά αέρα στα λάστιχα του. 

αντε παμε παλι. τιμωρουνται και τα τρακαρισματα(τροχαια δυστυχηματα οπως εγραψες) και οι παραβασεις. Και παμε παλι. ειναι πάνω απο 60 τοις εκατο οι δολοφονιες γυναικων που ο δραστης ειναι ανδρας.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Herald είπε

Και η μπανάνα είναι σχεδιασμένη να προορίζεται για μνι, ίσως και το αγγούρι. Και κάτι τρύπες στην οικοδομή που χτίζεται δίπλα μου, χωράει, λές να σχεδιάστηκε για να το βάζω στα μπετά?

Ναι αναμφίβολα υπάρχει ολόκληρος κώδικας από γονίδια για την μπανάνα ώστε να συνεργάζεται με μνι!!! Βγαίνει και μπανανοπαίδι στο 9μηνο αν δοκιμάσεις, έτοιμο με φλούδες μπανάνας για πάνα!

2 λεπτά πριν, Herald είπε

Χάνεις και το point κιόλας. Εγώ σε ρώτησα πότε διάλεξα να γίνω straight, γιατί δεν θυμάμαι ποτέ να μου δώθηκε η επιλογή. Αν διαλέξω σήμερα να γίνω gay δηλαδή από αύριο το πρωί θα μου αρέσουν οι άντρες? Αυτό λές? Να το δοκιμάσω αν είναι

Αν σου δέσουμε τα μάτια και στον ανεβοκατεβάσει κάποιος με το χέρι πολύ πιθανό! Ρώτα και κάποιον bi, θα ξέρει καλύτερα να στο απαντήσει. Ή κάποιον πανσέξουαλ - νομίζω στην πορεία διάλεξε να το βάζει παντού.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Herald είπε

Με κόβεις για ομοφοβικό? 

δεν ξερω, εσυ θα μου πεις. εσυ ισχυριζεσαι οτι το πεος ειναι σχεδιασμενο για το αιδοιο. οχι εγω.

• Confused 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, tzotzo είπε

αντε παμε παλι. τιμωρουνται και τα τρακαρισματα(τροχαια δυστυχηματα οπως εγραψες) και οι παραβασεις. Και παμε παλι. ειναι πάνω απο 60 τοις εκατο οι δολοφονιες γυναικων που ο δραστης ειναι ανδρας.

Και πόσο τοις εκάτο από τις δολοφόνιες αντρών ο δράστης είναι άντρας? 90+? :P 

Το συμπέρασμα ενός λογικά σκεπτόμενου ατόμου είναι ότι οι άντρες είναι ΓΕΝΙΚΑ βίαιοι. Με όλους. Όχι με τις γυναίκες συγκεκριμένα. Μάλιστα, είναι ΛΙΓΟΤΕΡΟ βίαιοι με τις γυναίκες. 

Μόλις τώρα, tzotzo είπε

δεν ξερω, εσυ θα μου πεις. εσυ ισχυριζεσαι οτι το πεος ειναι σχεδιασμενο για το αιδοιο. οχι εγω.

Δεν διαβάζεις ποιός γράφει τί μου φαίνεται. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Herald είπε

Με κόβεις για ομοφοβικό? 

καλο!

θελω ομως να σου κανω μια ερωτηση , και συγνωμη που μπαινω ετσι αγαρμπα στην κουβεντα σας, 

υπαρχει ενας εστω ανθρωπος στην ζωη σου που να εχεις συμφωνησει σε κατι?

απο περιεργεια ρωταω.

φιλικα μην παρεξηγηθουμε κιολας. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, randomcat είπε

Ναι αναμφίβολα υπάρχει ολόκληρος κώδικας από γονίδια για την μπανάνα ώστε να συνεργάζεται με μνι!!! Βγαίνει και μπανανοπαίδι στο 9μηνο αν δοκιμάσεις, έτοιμο με φλούδες μπανάνας για πάνα!

Αν σου δέσουμε τα μάτια και στον ανεβοκατεβάσει κάποιος με το χέρι πολύ πιθανό! Ρώτα και κάποιον bi, θα ξέρει καλύτερα να στο απαντήσει. Ή κάποιον πανσέξουαλ - νομίζω στην πορεία διάλεξε να το βάζει παντού.

Υπάρχει ολόκληρος κώδικας με γονίδια επίσης για τις πατούσες σου που σχεδιάστηκαν για να πατάνε γκάζι συμπλέκτη φρένο και όχι για να περπατάνε. Oh wait...

Άλλο σε ρώτησα και άλλο απαντάς. Στα 12 μου που πήγαινα Γυμνάσιο και φούσκωνε το παντελόνι όταν έβλεπα καμιά ωραία κοπελίτσα είχα ΔΙΑΛΕΞΕΙ να είμαι straight και να φουσκώνει η τσέπη μου βλέπωντας γυναίκες? 

Και στη τελική, τι σημασία έχει? Για χάρη της συζητήσης, ας πούμε έχεις δίκιο (που δεν έχεις), γιατί να κρίνεις  ανθρώπους επειδή διάλεξαν κάτι διαφορετικό από εσένα τι στιγμη που δεν σε επηρεάζει σε τιποτα? Πόσο κομπλεξικό είναι κάτι τέτοιο? 

Υπάρχει κόσμος που βάζει ανανά στην πιτσα του, αηδιαστικό όσο δεν πάει αλλά δεν θα κάτσω να τους κρίνω. Οπότε εσένα ποιό το πρόβλημα σου? 

• Super Moderators
Δημοσ.

Επειδή δεν πρόκειται να πείσει ο ένας τον άλλον και θα συνεχίζετε μέχρι να πέσει λουκέτο, τέλος το offtopic plz.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Herald είπε

Υπάρχει ολόκληρος κώδικας με γονίδια επίσης για τις πατούσες σου που σχεδιάστηκαν για να πατάνε γκάζι συμπλέκτη φρένο και όχι για να περπατάνε. Oh wait...

Άλλο σε ρώτησα και άλλο απαντάς. Στα 12 μου που πήγαινα Γυμνάσιο και φούσκωνε το παντελόνι όταν έβλεπα καμιά ωραία κοπελίτσα είχα ΔΙΑΛΕΞΕΙ να είμαι straight και να φουσκώνει η τσέπη μου βλέπωντας γυναίκες? 

Σου φούσκωνε γιατί από το εργοστάσιο έχεις κώδικα για να σε ελκύει το μνι μεταξύ άλλων για να έχεις και την επιθυμία να αναπαραχθείς και να διαιωνίσεις το είδος σου, αλλά εσύ έχεις την επιλογή να προγραμματίσεις τον εαυτό σου όπως γουστάρεις.

Μπορεί να θέλει να σου κάτσει ωραία κοπελίτσα που σου τον φουσκώνει στο γυμνάσιο και εσύ να επιλέξεις ότι δεν σε νοιάζει και προτιμάς να παίξεις Πόκεμον (true story, αλλά αν γύριζα το χρόνο πίσω θα την ξεπάτωνα).

Μπορεί να στον φουσκώνουν κοπελίτσες αλλά κάποια βιολογικά χαρακτηριστικά σου (θυληπρεπής φωνή, φίμωση κ.λπ.) να μην βοήθησαν την κατάσταση, να σου δημιουργήθηκε στρες, να είχες αποδοχή από γκέι, και τελικά να βρήκες την υγειά σου σε μια αγκαλιά.

Μπορεί να έχασες το ενδιαφέρον σου στην πορεία και να προτιμάς το Steam 

Ή να έγινες ασέξουαλ. Επιλογή! Υποβοηθούμενη απο Βιολογικά χαρακτηριστικά αν θες, και επηρεασμένη από κοινωνικές και άλλες καταστάσεις.

Αναφορά σε κείμενο

Και στη τελική, τι σημασία έχει? Για χάρη της συζητήσης, ας πούμε έχεις δίκιο (που δεν έχεις), γιατί να κρίνεις  ανθρώπους επειδή διάλεξαν κάτι διαφορετικό από εσένα τι στιγμη που δεν σε επηρεάζει σε τιποτα? Πόσο κομπλεξικό είναι κάτι τέτοιο? 

Υπάρχει κόσμος που βάζει ανανά στην πιτσα του, αηδιαστικό όσο δεν πάει αλλά δεν θα κάτσω να τους κρίνω. Οπότε εσένα ποιό το πρόβλημα σου? 

Ναι μπράβο, δεν έχει σημασία να κρίνεις το lifestyle που δεν γουστάρεις... όπως μια θρησκεία ας πούμε... με αποτέλεσμα να καταλήγει ολόκληρη χώρα υπό sharia law. Δεν επηρεάζει κανέναν αυτό!

Επεξ/σία από randomcat
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η θρησκεία σε επηρεάζει. Τα υπολοιπα οχι. Δεν συνεχίζω, εντολη thresh. 

Ανοιξε αλλο θεμα αν θες να τα κατεδάφισω τα επιχειρηματα σου (ο αλλαχ να τα κάνει) 

Επεξ/σία από Herald
Δημοσ.
44 minutes ago, Herald said:

Δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί τέτοιοι στη νεολαία.

Οι ηλικίες των μέχρι τώρα δραστών, το διαψεύδει αυτό. 30-40 είναι όλοι τους, εκτός αν νεολαία εννοούμε τους 20ρηδες.

Κι αυτό είναι και το θλιβερό της υπόθεσης. Οτι δεν πρόκειται για τίποτα 50ρηδες απομεινάρια μιας άρρωστης νοοτροπίας, αλλά πρόκειται για άντρες της δικής μας γενιάς. Η δική μας γενιά έχει βγάλει τέτοιους

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, jadawin είπε

Όπως και τα άλλα τα παλαβά που έχουν καταντήσει υπερβολή: "Προτεραιοποίηση", "υποχρεωτικότητα" και διάφορα άλλα παράγωγα. Ακόμα και "επικυρωποιημένο" αντί για "επικυρωμένο αντίγραφο" έξω από την πόρτα ενός ΚΕΠ. Όλα σε -ποιηση και -οτητα.

Για να μην αναφερθουμε στη «διαφορετικοτητα» και γελανε και οι πετρες. 

• Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Οι ηλικίες των μέχρι τώρα δραστών, το διαψεύδει αυτό. 30-40 είναι όλοι τους, εκτός αν νεολαία εννοούμε τους 20ρηδες.

Κι αυτό είναι και το θλιβερό της υπόθεσης. Οτι δεν πρόκειται για τίποτα 50ρηδες απομεινάρια μιας άρρωστης νοοτροπίας, αλλά πρόκειται για άντρες της δικής μας γενιάς. Η δική μας γενιά έχει βγάλει τέτοιους

Δεν νομίζω. Οι περισσότερες από τις 11 γυναικοκτονίες γίνανε είτε εν βρασμώ είτε υπό την επήρεια ναρκωτικών. ήταν και ένας ψυχοπαθής. Ο μόνος που εμπίπτει στην κατηγορία γυναίκα = έπιπλο ήταν ο 75χρόνος που έδερνε καθημερινά την γυναίκα του. Ακόμα και ο μπάμπης (παιδεραστής που παντρεύτηκε το θύμα του με τις ευλογείες της οικογένειας της btw) δεν νομίζω ότι ήταν ο τύπος που γύρναγε σπίτι και έδερνε τη γυναίκα του γιατί της βγήκε ανάλατη η sauce. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...