Herald Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, GBorb είπε Ο ορος γυναικοκτονια αναφερεται στον πατριαρχικο ρολο της κοινωνιας και πως μια μεριδα ανδρων θεωρουν την γυναικα κτημα τους. Αυτο το νοημα εχει η λεξη και αυτην την "κουλτουρα" πρεπει να αποβαλλουμε ως κοινωνια. Αν δεν ονομασεις κατι που συμβαινει , να του δωσεις οντοτητα, ειναι δυσκολο να το σταματησεις. Αρα είναι ασχετη με την δολοφονια μιας γυναικας? Δηλαδη αν εγω θεωρώ την γυναικα μου κτήμα μου ειμαι γυναικοκτονος παρολο που δεν την εχω σκοτωσει? Κάπου μπερδευτηκα η δεν τα εξηγεις καλα.. 7 λεπτά πριν, xgol είπε Θα κυοφορήσεις κιόλας; Φανταζομαι ειναι τεχνικα αδυνατον προς το παρών. Δυστηχως δεν εχω την επιλογη να κυοφορησω, οι γυναικες την εχουν. Στο μελλον αμα βρει τροπο η επιστήμη why not Παντως αν καταλαβα καλα την προταση σου, οσες γυναικες δεν θα κυοφορησουν πανε στρατο οι αλλες απαλλαγή? Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2021 από Herald 1
GBorb Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Herald είπε Αρα είναι ασχετη με την δολοφονια μιας γυναικας? Δηλαδη αν εγω θεωρώ την γυναικα μου κτήμα μου ειμαι γυναικοκτονος παρολο που δεν την εχω σκοτωσει? Κάπου μπερδευτηκα η δεν τα εξηγεις καλα.. Εξυπναδες απο παιδακια δημοτικου Την σκοτωνεις καθημερινα αν την θεωρεις και της φερεσαι ως κτημα σου. Δεν ειναι δυσκολο να το καταλαβεις. Απλα ο ορος συμπεριλαμβανει και την πραξη του θανατου στις περιπτωσεις που συζηταμε. 4
xgol Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Herald είπε Αρα είναι ασχετη με την δολοφονια μιας γυναικας? Δηλαδη αν εγω θεωρώ την γυναικα μου κτήμα μου ειμαι γυναικοκτονος παρολο που δεν την εχω σκοτωσει? Κάπου μπερδευτηκα η δεν τα εξηγεις καλα.. Φανταζομαι ειναι τεχνικα αδυνατον προς το παρών. Δυστηχως δεν εχω την επιλογη να κυοφορησω, οι γυναικες την εχουν. Στο μελλον αμα βρει τροπο η επιστήμη why not Μεχρι να τη βρει λοιπον, θεωρησε δεδομενο πως και η στρατιωτικη θητεια των γυναικων και η κυοφορία σου, δεν σχετιζονται στο παραμικρο με την κουβεντα περι ισότητας των φυλων. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2021 από xgol 1
Herald Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, GBorb είπε Εξυπναδες απο παιδακια δημοτικου Την σκοτωνεις καθημερινα αν την θεωρεις και της φερεσαι ως κτημα σου. Δεν ειναι δυσκολο να το καταλαβεις. Απλα ο ορος συμπεριλαμβανει και την πραξη του θανατου στις περιπτωσεις που συζηταμε. Και αυτο ειναι γενικευμένο προβλημα συμφωνα με σοβαρές ερευνες...? Η το λες εσυ και πρεπει να το αποδεχτω. Οι γυναικες δεν θεωρουν τον αντρα κτημα τους? Υπαρχει καπου ερευνα η μιλαμε τωρα περι ανεμων και υδατων. Οι αντρες που σκοτωνουν καθημερινά αλλους αντρες τους θεωρουν και αυτους κτημα τους?
AtiX Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Να θυμίσω μόνο σε όσους αρέσκονται στο να μας δείχνουν στατιστικά δολοφονιών να μας δείξουν και τα ποσοστά στην ενδοοικογενειακή βια, μην κάνετε μισές δουλειές… 2
Herald Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, xgol είπε Μεχρι να τη βρει λοιπον, θεωρησε δεδομενο πως και η στρατιωτικη θητεια των γυναικων και η κυοφορία σου, δεν σχετιζονται στο παραμικρο με την κουβεντα περι ισότητας των φυλων. Μα πως δεν σχετιζονται. Εχω μια ΥΠΟΧΡΈΩΣΗ επειδη ειμαι αντρας, την οποια δεν εχει η ταδε επειδη ειναι γυναικα. Αν δεν σχετιζεται αυτο με την ισοτητα των 2 φυλων τοτε τι??? 2
GBorb Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Herald είπε Και αυτο ειναι γενικευμένο προβλημα συμφωνα με σοβαρές ερευνες...? Η το λες εσυ και πρεπει να το αποδεχτω. Οι γυναικες δεν θεωρουν τον αντρα κτημα τους? Υπαρχει καπου ερευνα η μιλαμε τωρα περι ανεμων και υδατων. Οι αντρες που σκοτωνουν καθημερινά αλλους αντρες τους θεωρουν και αυτους κτημα τους? Τον τρελο του χωριου παριστανεις? 1
AtiX Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Herald είπε Και αυτο ειναι γενικευμένο προβλημα συμφωνα με σοβαρές ερευνες...? Η το λες εσυ και πρεπει να το αποδεχτω. Οι γυναικες δεν θεωρουν τον αντρα κτημα τους? Υπαρχει καπου ερευνα η μιλαμε τωρα περι ανεμων και υδατων. Οι αντρες που σκοτωνουν καθημερινά αλλους αντρες τους θεωρουν και αυτους κτημα τους? Μια ματιά στα ποσοστά που αφορούν την ενδοοικογενειακή βία θα σε πείσει ή τσάμπα το λέω??? Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2021 από AtiX 2
pictorino Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, GBorb είπε Εξυπναδες απο παιδακια δημοτικου Την σκοτωνεις καθημερινα αν την θεωρεις και της φερεσαι ως κτημα σου. Δεν ειναι δυσκολο να το καταλαβεις. Απλα ο ορος συμπεριλαμβανει και την πραξη του θανατου στις περιπτωσεις που συζηταμε. Οι γυναίκες δεν θεωρούν τους άντρες τους κτήμα τους; Είναι "προνόμιο" των ανδρών να θεωρούν το έτερον ήμισυ κτήμα; 1 λεπτό πριν, xgol είπε Μεχρι να τη βρει λοιπον, θεωρησε δεσομενο πως και η στρατιωτικη θητεια των γυναικων και η κυοφορία σου, δεν σχετιζονται στο παραμικρο με την κουβεντα περι ισότητας των φυλων. Εφόσον δεν σχετίζεται με την ισότητα των φύλων γιατί μιλάμε για γυναικό - παιδα; Οι γυναίκες δεν έχουν την υποχρέωση να προστατεύσουν τα παιδιά, τους γονείς και την πατρίδα τους; 2
Herald Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, AtiX είπε Μια ματιά στα ποσοστά που αφορούν την ενδοοικογενειακή βία θα σε πείσει ή τσάμπα το λέω??? Να με πεισει για ποιο πραμα? Και εγω μικρος οταν πλακωνομουν με την αδερφη μου συνήθως τις ετρωγε. Οχι επειδη δεν ηθελε και εκεινη να μου ασκησει βια, απλα ημουνα πιο δυνατος. Παντως ούτε μου ασκουσε ουτε της ασκουσα βια επειδη ο ενας θεωρούσε τον αλλον κτημα του.
stef157 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, Herald είπε Αρα είναι ασχετη με την δολοφονια μιας γυναικας? Δηλαδη αν εγω θεωρώ την γυναικα μου κτήμα μου ειμαι γυναικοκτονος παρολο που δεν την εχω σκοτωσει? Κάπου μπερδευτηκα η δεν τα εξηγεις καλα.. Φίλτατε έχεις μπερδευτεί χειρότερα και από τον γόρδιο δεσμό! Θέλεις εντατικά μαθήματα σε βασικές έννοιες. Κανένας στο ινσόμνια ή οπουδήποτε αλλού δεν πρόκειται να στα μάθει. Πίσω στο δημοτικό χρειάζεσαι μπας και αλλάξει η ρότα. 1
Herald Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, GBorb είπε Τον τρελο του χωριου παριστανεις? Ενδιαφερον ερωτηση. Εγω σου δειχνω που καταληγουν λογικα τα επιχειρηματα σου. Οντως ειναι επιχειρηματα που θα έθετε ο τρελος του χωριου. Αναθεωρησε τα
golden33 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, newlynx είπε Ο "όρος" όσο και να "χτυπιέστε" μερικοί θα ενσωματωθεί στο ποινικό δίκαιο γιατί είναι απλά η λογική κοινωνική εξέλιξη με σκοπό να γλιτώσουν όσες περισσότερες γυναίκες γίνεται. Με τον όρο δεν έχω κανένα πρόβλημα αν και αμφισβητώ τις προθέσεις γύρω από την ξαφνική επανεμφάνισή του. Αλλά δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό πίσω από την εισαγωγή του στο ποινικό δίκαιο αλήθεια. Δηλαδή αν σε μια ανθρωποκτονία από πρόθεση ο δράστης φάει λιγότερα χρόνια από μία γυναικοκτονία από πρόθεση θα σταματήσουν οι γυναικοκτονίες? Αυτό δεν αποτελεί διάκριση σε βάρος του θύματος της ανθρωποκτονίας? Δηλαδή ποια θα είναι τα νομικά επιχειρήματα για να υπάρχει μεγαλύτερη ποινή σε δολοφονία γυναίκας από άντρα (με τα χαρακτηριστικά της γυναικοκτονίας) από ότι σε δολοφονία άντρα από άντρα? Δεν αξίζει το ίδιο η ζωή τους? Και αν γίνει αυτό δεν θα πρέπει να ισχύει το ίδιο σε δολοφονία άντρα από τη γυναίκα του για παράδειγμα ή επειδή γίνονται λίγες τέτοιες το χρόνο δεν θα πρέπει να ενσωματωθεί στο ποινικό δίκαιο? 1
Herald Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, stef157 είπε Φίλτατε έχεις μπερδευτεί χειρότερα και από τον γόρδιο δεσμό! Θέλεις εντατικά μαθήματα σε βασικές έννοιες. Κανένας στο ινσόμνια ή οπουδήποτε αλλού δεν πρόκειται να στα μάθει. Πίσω στο δημοτικό χρειάζεσαι μπας και αλλάξει η ρότα. Δυστηχως στο πανεπιστημιο δεν ειχαμε βασικες αρχες φεμινιστικης θεωρίας. Κατι οικονομικά και τετοια καναμε
xgol Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, GBorb είπε Τον τρελο του χωριου παριστανεις? Σε παρακαλώ. Να συμμετέχεις στη συζήτηση με επιχειρήματα που υποστηρίζονται απο έρευνες, ακόμα και για τα αυταπόδεικτα και αυτονόητα. Άσχετα αν εδω μέσα οι μισοί γράφουμε το φύλο, «φύλλο». 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις