dimkk Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα εχω μαζέψει καποια λεφτα για να αγοράσω την nzxt Z73 . Ομως τυχαια μπηκα στο site της ΝZXT και βλεπω οτι σε λιγο καιρο βγαινει η Ζ73 με RGB παρατηρησα ομως χειροτερα specs σε σχεση με την "απλη" Ζ73 ποια ειναι η γνωμη σας για τη διαφορα αυτα στα specs. Θεωρειται οτι αυτο συμβαινει λογο των RGB? Πχ η Corsair capellix h510 εχει rgb αλλα εχει καλυτερα specs. Θα εχει μεγαλη διαφορα η Ζ73 RGB σε σχεση με την πιο παλια Z73 τα βλεπετε χαμηλα τα specs ? Σας παραθετω φωτο για να μην ψάχνετε για τη καινουργια Ζ73 rgb. Η δευτερη φωτο ειναι Z73 non rgb Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2021 από dimkk
elpenor Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Καταρχάς τα specs που μας δείχνεις αφορούν τα fans όχι όλο το AIO. Στη non RGB έκδοση τα fans φτάνουν 2000 στροφές ενώ στην RGB έκδοση μόνο 1500 με ότι αυτό συνεπάγεται. Αν πιστεύεις ότι στο σύστημα σου με τη χρήση που κάνεις θα ζεσταίνεται εύκολα το νερό στο 360άρι ψυγείο τότε πάρε την non RGB. Αν έχεις κάποιο κλασσικό συνδυασμό 5600Χ + 3060 σε ένα καλό κουτί με το AIΟ σε intake τότε υποθέτω ότι και η RGB έκδοση θα είναι υπεραρκετή. 1
BadBoy Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Εγώ πάλι θεωρώ μεγάλη κοροϊδία να θυσιάζεις επιδόσεις για φωτάκια, αλλά αυτό είναι καθαρά θέμα γούστου. Προσωπικά δε θα έπαιρνα χειρότερο προϊόν με RGB.
johnpopexi Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Παίρνει αφτιά σε full rpm οπότε αν δεν είσαι μαζόχας δε θα δεις ούτε sp ουτε cfm που γράφει. Όποια σ' αρέσει τσιμπάς.
ICE-T Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 το κακο με τις Χ ειναι δεν ρυθμιζονται τα φανακια οπως στην Χ72 εγω θα διαλεγα την Artic 360 αν χωραει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα