Προς το περιεχόμενο

ryzen 5 pro 4650g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα στο forum.εχω τον επεξεργαστη του τιτλου και προσεξα οτι σε κατασταση idle δουλευει συνεχεια στα 2999MHz και δεν πεφτει παρακατω με τιποτα.....ειναι φυσιολογικο αυτο?δεν εχω πειραξει τιποτα και οι ρυθμισεις στο bios ειναι στο auto.

Δημοσ.

Ψαξε στο bios για το cool n quiet και σιγουρεψου οτι ειναι ενεργο. Αν ειναι, μπορει τα 3ghz να εινια η ελαχιστη συχνοτητα που μπορει να παρει ο επεξεργαστης, οποτε ναι να εινια ετσι ακομα και σε idle.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ευχαριστω για την απαντηση.το κοιταξα αυτο που μου ειπες ηταν στο auto το εκανα enable αλλα συνεχιζει να δουλευει στα 2999.ισως αυτο ειναι το ελαχιστο του.

Επεξ/σία από valantis40
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

38 με 40.

2 ώρες πριν, alxnt είπε

Σιγουρέψου οτι το προφίλ ενέργειας των windows είναι balanced

τα εχω δοκιμασει ολα με ρυθμιση ελαχιστης ενεργειας cpu 5%

3 ώρες πριν, jim_p είπε

Τι θερμοκρασιες εχεις οταν τρεχει σε αυτη τη συχνοτητα μονιμα? Ρωταω για ενα φιλο μου :P

38-40 με arctic freezer 34 esports duo red

Επεξ/σία από valantis40
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, valantis40 είπε

asus rog strix b450f gaming

Σε μένα κάποτε έκανε κάτι περίεργα με τα ρολόγια το software της msi (dragon center) μέχρι που το ξήλωσα.

Έχεις εγκατεστημένο το αντίστοιχο της asus;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3 λεπτά πριν, alxnt είπε

Σε μένα κάποτε έκανε κάτι περίεργα με τα ρολόγια το software της msi (dragon center) μέχρι που το ξήλωσα.

Έχεις εγκατεστημένο το αντίστοιχο της asus;

οχι τιποτα. και το ryzen master δεν υποστηριζει αυτο τον επεξεργαστη.και ολες οι ρυθμισεις του επεξεργαστη  στο bios ειναι σε auto.ουτε overlock ουτε τιποτα.

Επεξ/σία από valantis40
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, valantis40 είπε

οχι τιποτα. και το ryzen master δεν υποστηριζει αυτο τον επεξεργαστη.και ολες οι ρυθμισεις του επεξεργαστη  στο bios ειναι σε auto.ουτε overlock ουτε τιποτα.

Τα τελευταία chipset drivers από amd τα έχεις βάλει;

Επεξ/σία από alxnt
Δημοσ.

για δες στον πίνακα ελέγχου Πίνακας Ελέγχου\Υλικό και Ήχος\Επιλογές παροχής ενέργειας\αλλαγή ρυθμίσεων σχεδίου>αλλαγή ρυθμίσεων σχεδίου για προχωρημένους> Διαχείριση ενέργειας επεξεργαστή και δες τι ποσοστό έχει στην ρύθμιση κατάσταση ελαχίστων επιδόσεων. Εγώ που έχω τον Ryzen 5 3400g είναι στο 90% με αποτέλεσμα η συχνότητα επεξεργαστή να μην κατεβαίνει κάτω απο 3Ghz. Είχα δοκιμάσει να τον βάλω 10% (όπως στους intel επεξεργαστές), αλλά είχε πρόβλημα στην λειτουργία, και κάποιες φορές έμενε σαν παγωμένη η επιφάνεια εργασίας και ότι πατούσα κλικ, δεν ανταποκρινόταν. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, valantis40 είπε

O δικός μου 4650 Pro πως υποστηρίζεται; Μήπως να κάνεις εγκατάσταση το πρόγραμμα πρώτα; :cool:

image.png.354b46265acde97172ebcbee3beacef3.png

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1247847498_IMG_20210927_2243331.jpg.b7b72b7ab68f345afdbbc35a298dae7c.jpg

1 ώρα πριν, NiKoSmile είπε

O δικός μου 4650 Pro πως υποστηρίζεται; Μήπως να κάνεις εγκατάσταση το πρόγραμμα πρώτα; :cool:

image.png.354b46265acde97172ebcbee3beacef3.png

εχεις δικιο.δικο μου λαθος.χρησιμοποιουσα το παλιο ryzen master απο τον προηγουμενο επεξεργαστη και μου εβγαζε οτι δεν τον υποστηριζει.το εγκατεστησα  αλλα ομως ολες οι μετρησεις του ryzen master σε σχεση με το ΗWMonitor και το ΗWInfo64 εχουν μεγαλη αποκλιση....idle στα ΗW 2999 idle στο ryzen master 1016.temp 47 βαθμοι στα HW 40 στο ryzen master.και με το Ai Suite της asus rog strix b450 f gaming εχω τις ιδιες μετρησεις με τα HW.και απ' οτι ξερω το ryzen master δεν ειναι και το ποιο αξιοπιστο εργαλειο μετρησεων.

Επεξ/σία από valantis40
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...