giannakis95 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους αγόρασα καινούργιο το iphone 11. κάπου διάβασα ότι όταν είναι κλειστό φορτίζει πιο αργά…επειδή κάθε βράδυ το βάζω και δεν με απασχολεί το πόση ώρα θα κάνει να φορτίση είναι καλύτερα κλειστό η ανοιχτό; Το φορτίσω με το 20w
lon-zet Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 26/9/2021 στις 4:16 ΜΜ, giannakis95 είπε Καλησπέρα σε όλους αγόρασα καινούργιο το iphone 11. κάπου διάβασα ότι όταν είναι κλειστό φορτίζει πιο αργά…επειδή κάθε βράδυ το βάζω και δεν με απασχολεί το πόση ώρα θα κάνει να φορτίση είναι καλύτερα κλειστό η ανοιχτό; Το φορτίσω με το 20w Φίλε μου νομίζω η ερώτηση σου έχει θέση στην ενότητα Apple Hardware. Τα μέλη που απαντούν εκεί συνήθως έχουν εμπειρία με την εταιρία και τις συσκευές τις και πιστεύω θα σε βοηθήσουν περισσότερο από ότι εδώ.
giannakis95 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου δεν το ήξερα 1
Drake27 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Στις 26/9/2021 στις 4:16 ΜΜ, giannakis95 είπε Καλησπέρα σε όλους αγόρασα καινούργιο το iphone 11. κάπου διάβασα ότι όταν είναι κλειστό φορτίζει πιο αργά…επειδή κάθε βράδυ το βάζω και δεν με απασχολεί το πόση ώρα θα κάνει να φορτίση είναι καλύτερα κλειστό η ανοιχτό; Το φορτίσω με το 20w Γενικά να το αποφεύγεις να το φορτίζεις όλο το βράδυ,είτε κλειστό είτε ανοιχτό και ιδίως με τον 20watt γιατί έτσι πέφτει η υγεία της μπαταρίας πολύ γρήγορα. Αυτο που προτείνεται γενικά είναι η φόρτιση με τον φορτιστή του iPad Air π.χ που είναι 10watt Το να το κανείς μια δυο Τρεκ φορές δεν θα πάθει κάτι αλλά το συνεχόμενο θα έχει αρνητικό αποτέλεσμα. Θα σου δώσω ένα ζωντανό παράδειγμα,Xs max αγορασμένο day 1 και τώρα το έχει η γυναίκα στα χέρια της,από τον Σεπτέμβρη του 2018 μέχρι τώρα έχει χάσει 9% η υγεία της μπαταρίας και κρατάει 2 μέρες με άνεση. Με φορτίσει σωστές και όχι overcharging.
giannakis95 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Έχω της γυναίκας μου το 5w να το φορτίζω με αυτό;
Drake27 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, giannakis95 είπε Έχω της γυναίκας μου το 5w να το φορτίζω με αυτό; Ακόμα ποιο ασφαλές αλλά ποιο αργό φορτισμα,με τον 10w το 12 pro max μου κάνει πλήρη φόρτιση από τα 20-25% μέχρι 100% γύρω στης 2,5 ωρες. Εχω και εγώ τον 20w για το 12 pro max αλλά τον έχω περισσότερο σε ώρα ανάγκης που έχω ξεχάσει το τηλέφωνο να το φορτίσω και θέλω να πάει στο 50% μέσα σε λίγα λεπτά. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2021 από Drake27
giannakis95 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Το θέμα είναι για να πάρω τον 10 η 12w θα χρειαστεί να πάρω και καλώδιο μετά για τώρα έχω αυτό που βγαίνει σε usb c
Ribopaido Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Φόρτιζε με τον 5w σε ποσοστά 30-90% και θα εισαι πένα για καιρό. Η ταχεία φόρτιση δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στη μπαταρία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα