Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα , ψαχνω για slim fan 140mm αλλά τα μόνα που βρίσκω είναι της Arctic στα 120mm και της CRYORIG που όμως έχει τις τρύπες στα 120mm. Θέλω να βάλω ακόμα ένα για pull και ενοχλεί η εξοχή της κάρτας όπως φαίνεται  παρακάτω. Γνωρίζεται κάποιο που να κάνει; 

Spoiler

CB42B82F-FEF0-4C3B-90AD-1B59BEF1188A.jpeg.6215e21c2c1ffc388da9469825b7389f.jpeg

Δημοσ.

Επειδή η φωτό δεν φαίνεται καλά, τι κουτί έχεις;

Δεν ξέρω αν είναι κοτσάνα αυτό που θα πω, ας υπάρχει σαν πρόταση.

Αν καταλαβαίνω καλά έχεις υδρόψυξη και δεν χωράει ο ανεμιστήρας του ψυγείου. Αν βγάλεις τους ανεμιστήρες και τους βάλεις επάνω στο κουτί, στην απ'έξω μεριά;

Δεν θα παίζει σωστά πάλι το ψυγείο;

Έχει χώρο το κουτί να πάρει ανεμιστήρες μπροστά;

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Επειδή η φωτό δεν φαίνεται καλά, τι κουτί έχεις;

Δεν ξέρω αν είναι κοτσάνα αυτό που θα πω, ας υπάρχει σαν πρόταση.

Αν καταλαβαίνω καλά έχεις υδρόψυξη και δεν χωράει ο ανεμιστήρας του ψυγείου. Αν βγάλεις τους ανεμιστήρες και τους βάλεις επάνω στο κουτί, στην απ'έξω μεριά;

Δεν θα παίζει σωστά πάλι το ψυγείο;

Έχει χώρο το κουτί να πάρει ανεμιστήρες μπροστά;

το 500dx είναι. Στο πάνω μέρος δεν χωράει 280aio δυστυχώς, οπότε έχω από μπροστά 2 που φυσάνε το ψυγείο και έναν από πίσω. Για ψυχαναγκαστικούς λόγους και αφού έμαθα ότι υπάρχουν slim fans θέλω να γεμίσω εκείνο το κενό ^^ 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, XristosQts είπε

Για ψυχαναγκαστικούς λόγους και αφού έμαθα ότι υπάρχουν slim fans θέλω να γεμίσω εκείνο το κενό ^^

Θα πρεπει να βρεις καποιον με καλυτερο airflow απο τον μπροστινο αλλιως θα μειωσεις την αποδοση (αφου ο μπροστα θα σπρωχνει πιο πολυ αερα απο οτι μπορει να τραβηξει ο slim)

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Θα πρεπει να βρεις καποιον με καλυτερο airflow απο τον μπροστινο αλλιως θα μειωσεις την αποδοση (αφου ο μπροστα θα σπρωχνει πιο πολυ αερα απο οτι μπορει να τραβηξει ο slim)

Δεν δουλευει έτσι, η στατική πίεση αθρίζεται και η ροή αέρα (push^2+pull^2)^(1/2).

Θεωρητικά πάντα...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για αισθητικούς λόγους θα έβγαζα το φαν από το ψυγείο και θα το έβαζα μπροστά ώστε να είναι πιο ισορροπημένο το αποτέλεσμα και οπτικά.

Αυτό που λέει ο Sabotaz επίσης, αν και δεν το γνωρίζω, φαίνεται να έχει λογική.

Αν επιμένεις να βάλεις εκεί φαν, μέτρα με ακρίβεια πόσο είναι το κενό που έχεις, να δούμε μήπως μας βοηθήσει ο φίλος μας ο γοογλης και βρούμε κάτι.

1 λεπτό πριν, Sheogorath είπε

Δεν δουλευει έτσι, η στατική πίεση αθρίζεται και η ροή αέρα (push^2+pull^2)^(1/2).

Θεωρητικά πάντα...

Χωρίς να γνωρίζω(το τονίζω), με την λογική οτι το πίσω φαν θα μπορούσε να "κόψει τον δρόμο" του έξω φαν, ίσως θα μπορούσε να ισχύει αυτό που λέει ο sabotaz.

Επεξ/σία από nickol-us
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 ώρα πριν, nickol-us είπε

Για αισθητικούς λόγους θα έβγαζα το φαν από το ψυγείο και θα το έβαζα μπροστά ώστε να είναι πιο ισορροπημένο το αποτέλεσμα και οπτικά.

Αυτό που λέει ο Sabotaz επίσης, αν και δεν το γνωρίζω, φαίνεται να έχει λογική.

Αν επιμένεις να βάλεις εκεί φαν, μέτρα με ακρίβεια πόσο είναι το κενό που έχεις, να δούμε μήπως μας βοηθήσει ο φίλος μας ο γοογλης και βρούμε κάτι.

Είναι λίγο μεγαλύτερο από το μισό ενός κανονικού φαν. Από 15mm και κάτω θα κάνει δουλειά 

Spoiler

arctic-p12-slim-pwm-pst-fan.jpg

Spoiler

1657614489_(1).png.ef6bd3e2891139ba0091926306701849.png

Επεξ/σία από XristosQts
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Το μοναδικό που βρήκα, με διαθεσιμότητα 4-10 μέρες, θα πονέσει η τσέπη σου

https://www.skroutz.gr/s/7003372/ProlimaTech-Ultra-Sleek-Vortex-14.html

Επιλογές που βρήκα αλλά όχι διαθέσιμες, ίσως σε ενδιαφέρει να ψάξεις από  εξωτερικό

οι τρύπες που έχει είναι 120mm Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο bracket ώστε να πιάσει πάνω στην aio. Αυτοί οι Cryorig XT140 είναι καλή περίπτωση και πολύ λεπτοί, έχει και ένα παλικάρι αγγελία αλλά δεν κάνουν 😭

Επεξ/σία από XristosQts
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Dr.Tesla είπε

Γιατί το ψυγείο είναι μπροστά και όχι πάνω;
Μεγαλύτερο κέρδος έχεις με αλλαγή στο στήσιμο παρά αν προσθέσεις ανεμιστήρα. 

Δεν μπαίνει πάνω Ενώ έχει τρύπες το κουτί Ενοχλούν τα heatsink από την μητρική

Επεξ/σία από XristosQts

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...