pitmann Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπερα. Μια ερωτηση. Θελω να αλλαξω την ασυρματη συνδεση που εχω. Ειναι οι κεραιες της ubiquiti litebeam gen2 . Εχουν αποσταση 8 χλμ. Εχω οχι και τοσο καλο σημα ,το λινκ ειναι γυρω στο 100 με 120 mpbs. Και η ταχυτητα που φερνω απο 100αρα γραμμη ειναι 50 εως 70. Θελω να βαλω αυτην την κεραια ubiquiti lap-120 και να δινω ιντερνετ σε 2 σημεια. Θα εχω μεγαλη πτωση στην ταχυτητα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taslikos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Οι litebeam είναι οικονομική σειρά τις έχω δοκιμάσει και εγώ και ναι όντως τόσο πιάνουν και σε εμενα στα 8χλμ. Με αυτο το sector δεν παίζει να πιάσεις καλές ταχύτητες. Μην πιάνεις και χειρότερες από τις τωρινές.. βάλε ξεχωριστά litebeam για κάθε σημείο (2 ζευγάρια) ή βάλε στο κύριο κτήριο ένα καλό ζευγάρι iso 400ac και στο άλλο που ίσως να μην σε νοιάζει πολύ βάλε το υπάρχον ζεύγος για να μην πεταχτεί! Για καλό sector παίζει να θες κάνα 400αρι στην ubiquity. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pitmann Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Ευχαριστω για την απαντηση. Ειπα να βαλω αυτην γιατι οταν μεγαλωνω το ματι στα 50 η 60mhz πιανω καλυτερα και ισως με αυτην που δινει σημα 120 μοιρες να το διωρθωνα. Και θα εδινα σε 2 σημεια ταυτοχρονα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα