rodosf1 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, thomason993 είπε Μεγάλη αναβάθμιση για όσους χρησιμοποιηούν το Xbox και σαν multimedia & internet browsing συσκευή, πέρα από gaming.. Ήδη με είχε καραβολέψει με το Kodi για ταινίες και live streaming παιχνιδιών, με τον chromium Edge προστίθενται ακόμα πάρα πολλές δυνατότητες. Αν υποστηρίζει και το cloud office αυτή η έκδοση του Edge, θα μπορείς να γράψεις ακόμα και εργασία στο Xbox πλέον. μα υποστηρίζει word/excel online. Την εργασία περιμένουμε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REWIND84 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 υπάρχει τρόπος για full screen η πάλι το ξέχασαν ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jadawin Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, skiathos7 είπε Τι παραπάνω δινει τελικά ενα pc απο την κονσόλα;περα απο την ελευθερία κινήσεων;με μια κονσόλα εχεις παιχνιδομηχανή,netflix,kodi, emulator παλια games, browser με ποντίκι πληκτρολόγιο Οπως και στα games, μουσική με ενα σκληρό δίσκο εξωτερικό να ακούς...και ολα σε ενα κουτί......και οικονομικά.... Την ίδια σκέψη κάνω κι εγώ για τα κινητά. Και μουσική και ταινίες και παιχνίδια και browser. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeKata Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, skiathos7 είπε Τι παραπάνω δινει τελικά ενα pc απο την κονσόλα;περα απο την ελευθερία κινήσεων;με μια κονσόλα εχεις παιχνιδομηχανή,netflix,kodi, emulator παλια games, browser με ποντίκι πληκτρολόγιο Οπως και στα games, μουσική με ενα σκληρό δίσκο εξωτερικό να ακούς...και ολα σε ενα κουτί......και οικονομικά.... Φίλε, συγγνώμη, θα το πω όσο πιο απλα μπορώ γιατί δε θέλω να σε σοκαρω. Διάβασε το μήνυμα αργά, δεν είναι καιρός για συγκινήσεις. Στο PC παίζεις, εργάζεσαι και μαθαίνεις. Δεν έχουν όλοι το PC σαν παιχνιδομηχανή. Ειδικά στον καιρό της "δουλειάς από το σπίτι". Μπορείς να κάνεις σχεδια CAD σε XBOX ή οτιδήποτε άλλο σχετικό με τη δουλειά του καθενός; Να τα πουλήσουμε άμα είναι, να πάρουμε όλοι μια κονσόλα παραμασχαλα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theripper7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εγώ δεν κατάλαβα γιατί δεν τρέχει στον edge το geforce now. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2021 από theripper7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Leonidastaf Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, REWIND84 είπε υπάρχει τρόπος για full screen η πάλι το ξέχασαν ? Άμα λες να πιάνει όλη την οθόνη ο edge , πας Settings > Display & Sound > Video Output > Video Fidelity & Overscan και ξετικαρεις το "Apps can add a border" 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blacckvodka Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 16 ώρες πριν, rodosf1 είπε πολύ καλή η προσθήκη στον Edge. Να σημειώσω ότι σε περίπτωση ανάγκης τηλεκπαιδευσης υποστηρίζει και Cisco Webex, κ αυτό για όσους έχουν 2+ παιδιά ξέρετε τι σημαίνει με το να ψάχνεις συσκευές κ οθόνες να κάνουν μάθημα ταυτόχρονα. Άντε επιτέλους να προστεθεί και τελευταία ώρα γυμναστική με το kinect... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ff7lucas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, MikeKata είπε Φίλε, συγγνώμη, θα το πω όσο πιο απλα μπορώ γιατί δε θέλω να σε σοκαρω. Διάβασε το μήνυμα αργά, δεν είναι καιρός για συγκινήσεις. Στο PC παίζεις, εργάζεσαι και μαθαίνεις. Δεν έχουν όλοι το PC σαν παιχνιδομηχανή. Ειδικά στον καιρό της "δουλειάς από το σπίτι". Μπορείς να κάνεις σχεδια CAD σε XBOX ή οτιδήποτε άλλο σχετικό με τη δουλειά του καθενός; Να τα πουλήσουμε άμα είναι, να πάρουμε όλοι μια κονσόλα παραμασχαλα. Τον συγκίνησες τον ανθρωπο και θα παει να στησει pc με 3500€ για να ΜΗΝ κανει cad αφου δεν το χρειαζεται αλλα θελει να ψυχαγωγειται στο σπιτι του... αν εσυ την πατησες με την δουλεια στο σπιτι κριμα. παμε τωρα αργα αργα: αλλοι οπως εγω θελανε να κανουν μια αναβαθμιση στο pc τους και οχι μονο δεν βρισκανε κομματια για να το φτιαξουν αλλα θελανε και τα λεφτα για 7 xbox ΑΝ θα βρισκανε κομματια οποτε πας σε xbox και περιμενεις αυτο που λεει το αρθρο σημερα δηλαδη να σερφαρεις με ποντικι και οχι με χειριστηριο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nosstrom Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 υπερ ευχαριστημένος απο κονσόλα και updates.Παλιός high end pc-ακιας, Εδώ και καιρό έχει ηρεμήσει το κεφάλι μου , το gaming απολαυστικό, τώρα με το audio pass to receiver βλέπουμε και ταινίες με Atmos auro 3d κλπ. Μια τάξη μια Αλφαδιά.... τι να πώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeKata Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 23 λεπτά πριν, ff7lucas είπε Τον συγκίνησες τον ανθρωπο και θα παει να στησει pc με 3500€ για να ΜΗΝ κανει cad αφου δεν το χρειαζεται αλλα θελει να ψυχαγωγειται στο σπιτι του... αν εσυ την πατησες με την δουλεια στο σπιτι κριμα. παμε τωρα αργα αργα: αλλοι οπως εγω θελανε να κανουν μια αναβαθμιση στο pc τους και οχι μονο δεν βρισκανε κομματια για να το φτιαξουν αλλα θελανε και τα λεφτα για 7 xbox ΑΝ θα βρισκανε κομματια οποτε πας σε xbox και περιμενεις αυτο που λεει το αρθρο σημερα δηλαδη να σερφαρεις με ποντικι και οχι με χειριστηριο... Με το μαλακό τις συγκινήσεις κι εσύ. Την επόμενη φορά, να διαβάζεις σε τι απαντάμε. Είπε επί λέξει "Τι παραπάνω δινει τελικά ενα pc απο την κονσόλα;". Σε αυτό απάντησα. Έχεις κάποια ένσταση εκεί πάνω; Αν εσύ θες να αφήνεις 3000€ PC για να παίξεις, δεν είναι δικό μου ζήτημα. Εγώ με μια αναβάθμιση σε 10400 και με την ταπεινή RX 570, μια χαρά είμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ff7lucas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, MikeKata είπε Με το μαλακό τις συγκινήσεις κι εσύ. Την επόμενη φορά, να διαβάζεις σε τι απαντάμε. Είπε επί λέξει "Τι παραπάνω δινει τελικά ενα pc απο την κονσόλα;". Σε αυτό απάντησα. Έχεις κάποια ένσταση εκεί πάνω; Αν εσύ θες να αφήνεις 3000€ PC για να παίξεις, δεν είναι δικό μου ζήτημα. Εγώ με μια αναβάθμιση σε 10400 και με την ταπεινή RX 570, μια χαρά είμαι. Λοιπον αναβαθμιση με τιμες black friday 2019: rx5700xt 385€ ryzen 5 3600 196€ asrock x570 pro4 172€ g skill aegis 16gb ddr4 2*54€ και ολα τα αλλα παλια κομματια που ειχα παρει πριν ενα χρονο εβγαινε 860€, μετα αλλαξαν ολα και οι καρτες και οι επεξεργαστες και οι μητρικες και οι τιμες τους πηγαν στο θεο, την γραφικων την ειχε το πλαισιο 900€ πριν 2 βδομαδες και ειναι και παλια, δηλαδη δεν πηγαινα για διαστημικο pc αλλα τωρα θες δεν θες ειναι, αυτο λεω, και η καρτουλα που λες δεν ειναι στα επιπεδα του series x. εκει θες κομματια που κοστιζουν πολυ για να φτιαξεις αντιστοιχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ff7lucas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Εχει αγορασει καποιος σετ ποντικι πληκτρολογιο που να δουλευει σε αυτο το μηχανημα; λενε οτι ολα δουλευουν αλλα εβαλα μια φορα ενα τουρμποξ σετ που εχω και δεν εκανε τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα