JohnVani18 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Πλέον οι κάτοχοι Xbox One και Xbox Series X|S έχουν πρόσβαση στο Discord, όπως και στη Stadia υπηρεσία, επιτρέποντας την αναπαραγωγή παιχνιδιών Η Microsoft ξεκίνησε τη διάθεση του νέου Xbox dashboard, το οποίο περιέχει τον νέο Edge browser της εταιρείας. Μετά από δοκιμές έξι μηνών, ο browser που βασίζεται στο Chromium είναι διαθέσιμος για τους κατόχους Xbox One και Xbox Series X|S, επιτρέποντας πλέον πρόσβαση στο Discord, στα παιχνίδια της υπηρεσίας Stadia και άλλα. Η Xbox έκδοση του Edge είναι σχεδόν ίδια με την έκδοση για PC και Mac. Περιέχει ακόμα και τα vertical tabs όπως και το Collections, συγχρονίζει σελιδοδείκτες και ρυθμίσεις, ακόμα και το ιστορικό. Η μόνη λειτουργία που απουσιάζει είναι οι επεκτάσεις, όπως και το developer mode, κάτι αναμενόμενο για browser κονσόλας. Ο Edge υποστηρίζει ποντίκι και πληκτρολόγιο, για ευκολότερη πρόσβαση και χρήση υπηρεσιών όπως Word και Excel online, ακόμα και παιχνίδια μέσω της Stadia υπηρεσίας. Και μιας και ακόμα Discord app δεν υπάρχει στις κονσόλες, μέσω του browser μπορεί να συνδεθεί κανείς και να συμμετάσχει σε voice chats, αλλά δυστυχώς δεν υποστηρίζεται μικρόφωνο. Ο νέος Edge για Xbox είναι μια σημαντική αναβάθμιση σε σύγκριση με τον προηγούμενο browser, προσφέροντας πολλές ανέσεις και λειτουργίες. Παρόλο που η Nvidia έχει μπλοκάρει την πρόσβαση στη GeForce Now υπηρεσία της, μπορεί κανείς να συνδεθεί στο Steam και να παίξει και web-based παιχνίδια όπως το Quake JS και άλλα. Ο νέος Edge browser για Xbox είναι ήδη διαθέσιμος μέσω του νέου Xbox dashboard για όλες τις κονσόλες Xbox One και Xbox Series X|S. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cominno Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Πφφφ επιτέλους….και έλεγα τι του έλειπε 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cozat Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Τέτοια κακια αδερφέ ούτε ο Τζοφρυ Μπαράθηον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
360kias Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Τι μαμιση ρίχνει η Microsoft σε αυτή τη γενιά πωπωπωπωπωπ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiathos7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Τι παραπάνω δινει τελικά ενα pc απο την κονσόλα;περα απο την ελευθερία κινήσεων;με μια κονσόλα εχεις παιχνιδομηχανή,netflix,kodi, emulator παλια games, browser με ποντίκι πληκτρολόγιο Οπως και στα games, μουσική με ενα σκληρό δίσκο εξωτερικό να ακούς...και ολα σε ενα κουτί......και οικονομικά.... Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2021 από skiathos7 8 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagi0tisgr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Software > hardware Keep going! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rodosf1 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 πολύ καλή η προσθήκη στον Edge. Να σημειώσω ότι σε περίπτωση ανάγκης τηλεκπαιδευσης υποστηρίζει και Cisco Webex, κ αυτό για όσους έχουν 2+ παιδιά ξέρετε τι σημαίνει με το να ψάχνεις συσκευές κ οθόνες να κάνουν μάθημα ταυτόχρονα. 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, skiathos7 είπε Τι παραπάνω δινει τελικά ενα pc απο την κονσόλα;περα απο την ελευθερία κινήσεων;με μια κονσόλα εχεις παιχνιδομηχανή,netflix,kodi, emulator παλια games, browser με ποντίκι πληκτρολόγιο Οπως και στα games, μουσική με ενα σκληρό δίσκο εξωτερικό να ακούς...και ολα σε ενα κουτί......και οικονομικά.... Αν άφηνε να κάνουμε install έστω και windows s, τότε θα γινόταν χαμός... 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, 360kias είπε Τι μαμιση ρίχνει η Microsoft σε αυτή τη γενιά πωπωπωπωπωπ ακριβως. τους εχει παρει τα σωβρακα ο ΦΙΛ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stormoffire Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Τώρα επιτέλους μπορώ να φάω ήσυχος το κοκορετσάκι μου, το πρόβειο μου κεμπάπ, τις μπριζολίτσες μου, τα μπιφτέκια μου , τα σουβλάκια μου, την πίτσα μου, τα αρνίσια παϊδάκια μου, τα λουκάνικά μου και τα 2 πιτόγυρα που παρήγγειλα... Μάλλον με έπιασε νευρική πολυφαγία μετά την είδηση μου φαίνεται...!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NadaGR Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, stormoffire είπε Τώρα επιτέλους μπορώ να φάω ήσυχος το κοκορετσάκι μου, το πρόβειο μου κεμπάπ, τις μπριζολίτσες μου, τα μπιφτέκια μου , τα σουβλάκια μου, την πίτσα μου, τα αρνίσια παϊδάκια μου, τα λουκάνικά μου και τα 2 πιτόγυρα που παρήγγειλα... Μάλλον με έπιασε νευρική πολυφαγία μετά την είδηση μου φαίνεται...!!! Τα τριγλυκεριδια πρόσεχε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nekrik Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, 360kias είπε Τι μαμιση ρίχνει η Microsoft σε αυτή τη γενιά πωπωπωπωπωπ Ε είναι αυτό που λένε μαμιση με τον πωλο μάλλον. Όταν δούμε κανα game άξιο αναφοράς όπως τα perfect dark, hellblade 2 κλπ κλπ τα ξαναλέμε. Για τη ώρα μόνο το Forza περιμένουμε Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2021 από nekrik 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomason993 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Μεγάλη αναβάθμιση για όσους χρησιμοποιηούν το Xbox και σαν multimedia & internet browsing συσκευή, πέρα από gaming.. Ήδη με είχε καραβολέψει με το Kodi για ταινίες και live streaming παιχνιδιών, με τον chromium Edge προστίθενται ακόμα πάρα πολλές δυνατότητες. Αν υποστηρίζει και το cloud office αυτή η έκδοση του Edge, θα μπορείς να γράψεις ακόμα και εργασία στο Xbox πλέον. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_corobos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, skiathos7 είπε Τι παραπάνω δινει τελικά ενα pc απο την κονσόλα;περα απο την ελευθερία κινήσεων;με μια κονσόλα εχεις παιχνιδομηχανή,netflix,kodi, emulator παλια games, browser με ποντίκι πληκτρολόγιο Οπως και στα games, μουσική με ενα σκληρό δίσκο εξωτερικό να ακούς...και ολα σε ενα κουτί......και οικονομικά.... Alt+Tab Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα