Προς το περιεχόμενο

Νεο PC γυρω στα 1000€+ χωρις οθονη για editing, gaming,..

MasterX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, MasterX είπε

ελα ρε Κωστα! ειδα προχτες που εψαχνα το βιντεο σου Kingston Fury Renegade 32GB 4600MHz Review - Η δύναμη του Dual Rank! και στη καρτελα στο σημειο που εχω το λινκ (8:12) ειδα που τις εχεις σαν Single Rank και καταλαβα οτι ετσι θα ειναι μαλλον.
Επισης διαβασα και στο Reddit και σε καποια αλλα αρθρα τα ιδια που ειδε και ο elpenor λογικα και οντως υπαρχει συγχιση!
Αλλα οπως και να εχει λεω να τις παρω γιατι απ οτι καταλαβαινω ειναι πολυ καλες μνημες.. σωστα;

Προσωπικά αυτές θα πρότεινα, ναι. Βέβαια αν σου κάτσει DR, οι επιδόσεις σου παίζει να διαφέρουν, ανάλογα πως θα σου τρέξουν. Άμα τις κρατήσεις σε XMP πάντως οι DR είναι προτιμότερες. 

Άμα καταλήξεις να πάρεις όντως αυτές, ρίξε ένα tag και πες μας τι είναι εν τέλη, να έχουμε παραπάνω δεδομένα διαθέσιμα!

• Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λεω απο τα 2 τελικα να προτιμησω το Be Quiet Pure Base 500DX Black γιατι βλεπω εχει Μέγιστο Ύψος Ψύκτρας Επεξεργαστή  190 mm, ενω το Lian Li Lancool II Mesh Performance Black εχει  176 mm..
Η Be Quiet Dark Rock Pro 4 εχει υψος 163mm οποτε καλυτερα να μην ειμαι τσιτα..

επισης η ψυκτρα βλεπω ζυγιζει 1.13kg.. πως αντεχουν οι μητρικες τετοιο βαρος; δεν θυμαμαι να εχουν καποια ενισχυση στα σημεια συγκρατησης

Ψαχνοντας στο QLV της Asus ROG STRIX B550-F GAMING (WI-FI) για τις συμβατες μνημες δε βρισκω τις Crucial Ballistix Black 32GB DDR4 3600MHz .. δε νομιζω να υπαρχει κανενα θεμα παρολα αυτα ε;

Επεξ/σία από MasterX
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τελικα οι παραγγελιες θα γινουν αυριο Δευτερα (ελπιζω να μην αλλαξουν κατακορυφα καποιες τιμες) ως εξης:
AMD Ryzen 9 5900X   502,70 €  Multicopter
Be Quiet Dark Rock Pro 4   74,91 €  Multicopter
Asus ROG Strix B550-F Gaming (Wi-FI)   186,89 €  Multicopter
Crucial Ballistix Black 32GB 3600MHz   154,04 €  Multicopter
Samsung 970 Evo Plus SSD 1.0TB   123,25 €  Tokinito
Be Quiet Pure Base 500DX Black   99.90 €  e-shop
Corsair RMx Series RM850x   164,42 €  mgmanager
συνολο 1305 €  + μεταφορικα

Ελπιζω να εχω κανει καλες επιλογες μαγαζιων..

Επεξ/σία από MasterX

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, RcManiac είπε

το εχω δει αλλα δε γνωριζω αν ειναι προτιμωτερο.. εχει 5 χρονια εγγυηση εναντι 10 των Corsair
απο θορυβο ξερουμε πως τα παει;

Βασικα κοιτουσα το αντιστοιχο PLATINUM που εδω μου βγαινει στα 153€ .. αλλα να παω σε 5 χρονια εγγυηση αραγε;

Επεξ/σία από MasterX

https://www.tomshardware.com/reviews/corsair-rm850x-2021-power-supply-review/5

https://pcper.com/2019/04/be-quiet-straight-power-11-850w-psu-review-giveaway/#ftoc-heading-7

Έχω το Be Quiet Dark Power Pro 11 550W  Platinum, δεν το έχω ακούσει ποτέ και η ποιότητα είναι πολύ καλή.
Γενικά μου έχει αφήσει πολύ καλή εντύπωση και δεν ξέρω αν θα άλλαζα εύκολα "μάρκα" τροφοδοτικού.

• Thanks 1

8 λεπτά πριν, MasterX είπε

πως μπορω να σιγουρευτω οτι η Be Quiet Dark Rock Pro 4 
δεν θα βρισκει πανω στις μνημες
Crucial Ballistix Black 32GB 3600MHz   ?

CPU  κοιτα το εδω για αμεση διαθεσιμοτητα μη βρεθεις με καμια προ εκπληξεων αυτες τις μερες παραγγελια   https://www.bestprice.gr/item/2156357729/amd-ryzen-9-5900x-box.html

το υψος τους ειναι στα 39.116χιλιοστα  οποτε ειναι αρκετα χαμηλες σε σχεση με τις περισσοτερες και δεν θα εχεις κανενα προβλημα , επισης ο συνδιασμος κουτιου και ψυκτρας be quiet νομιζω ειναι σωστη επιλογη.

master.png.f5b45d1813ad84a565d3ecf6766cc50f.png

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, triplex1 είπε

CPU  κοιτα το εδω για αμεση διαθεσιμοτητα μη βρεθεις με καμια προ εκπληξεων αυτες τις μερες παραγγελια   https://www.bestprice.gr/item/2156357729/amd-ryzen-9-5900x-box.html

εννοεις στο πρωτο μαγαζι το foxstore που λεει Αμεσα Διαθεσιμο;
μηπως στο αλλο αργησει πολυ να ερθει;

Επεξ/σία από MasterX

Μόλις τώρα, MasterX είπε

εννοεις στο πρωτο μαγαζι το foxstore που λεει Αμεσδα Διαθεσιμο;
μηπως στο αλλο αργησει πολυ να ερθει;

ναι αυτο εννοω αρχες της εβδομαδας υπηρχαν 17 κομματια , δεν γνωριζω αυτη τη στιγμη ποσα εμειναν , κοιτα και τα υπολοιπα τις τιμες αν συμφερουν

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, triplex1 είπε

ναι αυτο εννοω αρχες της εβδομαδας υπηρχαν 17 κομματια , δεν γνωριζω αυτη τη στιγμη ποσα εμειναν , κοιτα και τα υπολοιπα τις τιμες αν συμφερουν

βασικα μπορω και να περιμενω  μερικες μερες οπως θα γινει για τα περισσοτερα κομματια, αλλα αν εχουν αμεσα διαθεσιμο θα το παρω απο εκει.

Επεξ/σία από MasterX

απ οτι εχω καταλαβει καποια μαγαζια κανουν δικες τους εισαγωγες απο ευρωπη τα pc parts.. σε περιπτωση προβληματος παει μεσω του μαγαζιου στο εξωτερικο παλι;
Η καλυπτονται ολα απο τους επισημους εισαγωγεις;
Πως μπορω να μαθω αν αυτο που πουλαει καθενας ειναι της επισημης αντιπροσωπειας; μονο τηλ και αν μου πουν αληθεια;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω μια ARCTIC MX-4 απο αρχες του χρονου πρωτη χρηση.. το καλοκαιρι ηταν αποθηκευμενη σε δωματιο με σχετικα υψηλες θερμοκρασιες (εως ~33 κελσιου).
Θα ειναι σε καλη κατασταση για να χρησιμοποιηθει παλι η να παρω καινουργια για το νεο build και ποια;

Επεξ/σία από MasterX

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...