VIRUSD Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Γεια σας παιδιά έχω ενα πρόβλημα.. έβαλα έναν παλιό δίσκο που είχε τα xp για να γράψω κάτι αρχεία σε usb και από τότε και μετά μου παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα..όταν ξεκινάει το σύστημα στην αρχική οθόνη μου πετάει καποιες φορές αυτές τις γραμμές και όταν παίζω παιχνίδι μου πετάει μπλε η πράσινη οθόνη και να κολλάει..έβαλα νέους drivers με ddu έβγαλα έβαλα κάρτα τα ίδια..το πρόβλημα δεν το είχα πριν..η κάρτα είναι μια sapphire r9 280 με asrock a75 pro4 καί cpu a8 3870.. άλλοτε μπορεί να μην μου βγάζει τις γραμμές αλλά όταν ζόριζω την κάρτα να κολλάει ο υπολογιστής και να πετάει στη οθόνη ότι είπα παραπάνω.. υπάρχει καμία γνώμη.. ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, VIRUSD είπε μου πετάει μπλε η πράσινη οθόνη και να κολλάει.. Τέτοιου είδους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpenor Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι το πρόβλημα είναι hardware στην τροφοδοσία της GPU, το καλύτερο θα ήταν να βρεις κάποια άλλη για δοκιμές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VIRUSD Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε Τέτοιου είδους; οχι σκέτο μπλέ η πράσινο χωρίς γράμματα 33 λεπτά πριν, elpenor είπε Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι το πρόβλημα είναι hardware στην τροφοδοσία της GPU, το καλύτερο θα ήταν να βρεις κάποια άλλη για δοκιμές. Εννοείς φίλε μου το τροφοδοτικό του συστήματος η της οθόνης..το τροφοδοτικό μου είναι corsair cx600 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Αν είναι έτσι, μπορεί να είναι θέμα καλωδίου, οθόνης ή και τροφοδοτικού υπολογιστή. Δοκιμάστε τα δύο πρώτα και βλέπουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpenor Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, VIRUSD είπε Εννοείς φίλε μου το τροφοδοτικό του συστήματος η της οθόνης..το τροφοδοτικό μου είναι corsair cx600 Εννοώ στην ίδια την GPU. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VIRUSD Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Θα προσπαθήσω να αλλάξω καλώδια..το δύσκολο είναι που θα βρω άλλη δοκιμάσω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Μπορείτε να κάνετε δοκιμή με τα ενσωματωμένα γραφικά του επεξεργαστή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 οι γραμμές αυτές ονομάζονται artifacts, που σημαίνει οτι η κάρτα γραφικών σε χαιρέτησε. Δεν έχει καμία σημασία με το τι έκανες πριν, ήταν η ώρα της κάρτας να πεθάνει. Πιθανότατα απο υψηλές θερμοκρασίες, αν στα τόσα χρόνια που την έχεις δεν είχε γίνει ποτέ σωστός καθαρισμός και αλλαγή θερμοαγωγιμης πάστας. 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VIRUSD Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 52 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε οι γραμμές αυτές ονομάζονται artifacts, που σημαίνει οτι η κάρτα γραφικών σε χαιρέτησε. Δεν έχει καμία σημασία με το τι έκανες πριν, ήταν η ώρα της κάρτας να πεθάνει. Πιθανότατα απο υψηλές θερμοκρασίες, αν στα τόσα χρόνια που την έχεις δεν είχε γίνει ποτέ σωστός καθαρισμός και αλλαγή θερμοαγωγιμης πάστας. Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν έχω αλλάξει πάστα και καθαρισμό φύσημα και με πινέλο ανεμιστήρες και ότι έπιανε..αν προσπαθήσω να αλλάξω πάστα μπορεί να γίνει τίποτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, VIRUSD είπε αν προσπαθήσω να αλλάξω πάστα μπορεί να γίνει τίποτα.. 🥶😧😥 Τώρα έχει γίνει η ζημιά. Πάτε για άλλη. *Πάντως, αν θέλετε να το προσπαθήσετε, το πιθανότερο είναι να έχει πετρώσει η πάστα, οπότε για να μην γίνει ζημιά στο die του πυρήνα της κάρτας, αποσυνδέστε το καλώδιο από τα φανάκια της ψύκτρας, βάλτε μπροστά το σύστημα και περιμέντε 3-5 λεπτά να ζεσταθεί η κάρτα. Μετά σβήστε το σύστημα και ξεκινήστε να λύνετε την κάρτα. Γιατί να το κάνετε αυτό; Για να ζεσταθεί η πάστα και να μαλακώσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VIRUSD Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε 🥶😧😥 Τώρα έχει γίνει η ζημιά. Πάτε για άλλη. *Πάντως, αν θέλετε να το προσπαθήσετε, το πιθανότερο είναι να έχει πετρώσει η πάστα, οπότε για να μην γίνει ζημιά στο die του πυρήνα της κάρτας, αποσυνδέστε το καλώδιο από τα φανάκια της ψύκτρας, βάλτε μπροστά το σύστημα και περιμέντε 3-5 λεπτά να ζεσταθεί η κάρτα. Μετά σβήστε το σύστημα και ξεκινήστε να λύνετε την κάρτα. Γιατί να το κάνετε αυτό; Για να ζεσταθεί η πάστα και να μαλακώσει. Θα το προσπαθήσω..ενώ ξέρω να λύνω και να δένω τον υπολογιστή με κλειστά μάτια που λέει ο λόγος αυτο δεν το έχω κάνει ποτέ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Καθαρίζετε καλά την πάστα και από τις 2 πλευρές με μπατονέτα και οινόπνευμα (όχι μπλε). Αν δεν βγαίνει έτσι η πάστα βάλτε μπατονέτα και καθαριστική βενζίνη. Αν καθαρίσει, περάστε και 1-2 καθαρίσματα με οινόπνευμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Στις 26/9/2021 στις 7:48 ΜΜ, VIRUSD είπε Θα το προσπαθήσω.. Τι έγινε, λύθηκε το θέμα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα