Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. γιατί μου τα κάνει αυτά???

https://mega.nz/file/oJ9lhCID#Z3jybgp9rFiPQy1GrY9TooWR3vFgpq3WHN5Nb6k4dHk

General

ID : 1 (0x1)

Complete name : E:\SKAI HD-[K] Βραδινό Δελτίο Ειδήσεων(19092021_195847)002.ts

Format : MPEG-TS

File size : 5.86 GiB

Duration : 2 h 25 min

Overall bit rate mode : Variable

Overall bit rate : 5 776 kb/s

Video

ID : 1210 (0x4BA)

Menu ID : 1200 (0x4B0)

Format : AVC

Format/Info : Advanced Video Codec

Format profile : High@L4

Format settings, CABAC : Yes

Format settings, RefFrames : 4 frames

Codec ID : 27

Bit rate mode : Variable

Bit rate : 5 297 kb/s

Maximum bit rate : 18.0 Mb/s

Width : 1 920 pixels

Height : 1 080 pixels

Display aspect ratio : 16:9

Frame rate : 25.000 FPS

Standard : Component

Color space : YUV

Chroma subsampling : 4:2:0

Bit depth : 8 bits

Scan type : MBAFF

Scan type, store method : Interleaved fields

Scan order : Top Field First

Bits/(Pixel*Frame) : 0.102

Stream size : 5.38 GiB (92%)

Color range : Limited

Color primaries : BT.709

Transfer characteristics : BT.709

Matrix coefficients : BT.709

Audio

ID : 1212 (0x4BC)

Menu ID : 1200 (0x4B0)

Format : MPEG Audio

Format version : Version 1

Format profile : Layer 2

Codec ID : 3

Bit rate mode : Constant

Bit rate : 192 kb/s

Channel(s) : 2 channels

Sampling rate : 48.0 kHz

Compression mode : Lossy

Stream size : 200 MiB (3%)

Language : Greek

Έχω προσέξει ότι συμβαίνει αυτό όταν αντίγραφο αρχεία TS από το δίσκο του πισι σε ένα εξωτερικό στικάκι....

Δημοσ.

Έτσι κάνουν τα φτηνά USB stick όταν μεταφέρεις πολλά/μεγάλα αρχεία ανεξάρτητα από το είδος τους. Μπορείς να βρεις στο internet τεχνικές λεπτομέρειες για την αιτία.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, elpenor είπε

Έτσι κάνουν τα φτηνά USB stick όταν μεταφέρεις πολλά/μεγάλα αρχεία ανεξάρτητα από το είδος τους. Μπορείς να βρεις στο internet τεχνικές λεπτομέρειες για την αιτία.

Το στικάκι που χρησιμοποιώ είναι αυτό 

https://www.skroutz.gr/s/10874692/Sandisk-Extreme-Go-64GB-USB-3-1.html

Και γιατί όταν μεταφέρω αρχεία από το στικάκι στον υπολογιστή μεταφέρονται πολύ γρηγορότερα και δεν μου τα κάνουν αυτά????

9 ώρες πριν, elpenor είπε

Μπορείς να βρεις στο internet τεχνικές λεπτομέρειες για την αιτία.

Πώς ??? Δεν ξέρω τι να πατήσω στο Google έτσι γίνεται και με όλα τα στικάκια στην αγορά???.  το ίδιο συμβαίνει πχ και όταν βάζω να γράψει κάτι στον δέκτη Mpeg-4 ??? Για αυτό μου βγάζει κάθε τρεις και λίγο χαμηλή ταχύτητα εγγραφής???

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Vasilis T 92 είπε

Το στικάκι που χρησιμοποιώ είναι αυτό 

https://www.skroutz.gr/s/10874692/Sandisk-Extreme-Go-64GB-USB-3-1.html

Και γιατί όταν μεταφέρω αρχεία από το στικάκι στον υπολογιστή μεταφέρονται πολύ γρηγορότερα και δεν μου τα κάνουν αυτά????

Πώς ??? Δεν ξέρω τι να πατήσω στο Google έτσι γίνεται και με όλα τα στικάκια στην αγορά???.  το ίδιο συμβαίνει πχ και όταν βάζω να γράψει κάτι στον δέκτη Mpeg-4 ??? Για αυτό μου βγάζει κάθε τρεις και λίγο χαμηλή ταχύτητα εγγραφής???

Στο τέλος του video το στικάκι γράφει ακριβώς όπως θα έπρεπε, δεν ξέρω να σου πω γιατί στην αρχή κάνει αυτά τα κόλπα. Συνήθως συναντάω το αντίθετο (να υπερθερμαίνεται ο controller και να πέφτει η ταχύτητα μετά από λίγο).

Δοκίμασε το στικάκι και σε κάποιο άλλο PC να δεις αν υπάρχει διαφορά και σιγουρέψου ότι είναι ενεργοποιημένο το write caching.

Στον δέκτη Mpeg-4 συνήθως το πρόβλημα είναι στου παλαιού τύπου USB port του δέκτη.

Επεξ/σία από elpenor
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. 

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις μπορεί να οφείλεται σε ένα ή συνδυασμό περισσότερων προβλημάτων. Ορίστε μια λίστα:

1. Ασυμβατότητα USB θυρών. Το PC μπορεί να έχει 2.0 και το stick 3.0 
  2. Thermal Throttle. Όταν λειτουργεί ασταμάτητα μεταφέροντας αρχεία ανεβάζει θερμοκρασία σε βαθμό όπου πρέπει να μειώσει τις αποδόσεις του ή να τις ρίξει εντελώς ώστε να κρυώσει. Αυτό πρακτικά λέγεται Thermal Throttle. Συνηθίζεται σε stick με πλαστικό περίβλημα με όχι τόσο καλή επαγωγή θερμότητας. Αν ακουμπώντας το καίει, μπορεί να οφείλεται σε αυτό. Για αυτό καλό είναι να προτιμάς case αλουμινίου.
  3. Ενδιάμεσες περιφερειακές συσκευές όπως HUBs μπορεί να επηρεάσουν την ταχύτητα διότι επιμερίζεται σε όλες τις θύρες.
  4. Χαμηλή ταχύτητα του δίσκου στον οποίο βρίσκεται το αρχείο. 
  5. Πολλά αρχεία ή μεγάλα αρχεία μπορεί να προκαλέσουν καθυστερήσεις ή στιγμιαία πτώση στο μηδέν. Σε αρχεία μεγαλύτερα του 1 GB γεμίζει η cache μνήμη του thumb drive με αποτέλεσμα ο controller να μην μπορεί να ανταπεξέλθει. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και από την πλευρά του λειτουργικού όπου μπορεί να επιλέξει να μην στείλει τα αρχεία στην cache του αλλά να τα ατνιγράψει κατευθείαν στο thumb drive. Η πτώση προκύπτει λόγω του bulk-writing σε δεδομένα τα οποία μπορεί να είναι μεγάλα και το λειτουργικό σύστημα αποφασίζει να μην γράψει στην cache άλλο. 
  6. Μπορεί να έχεις πολλά κατακερματισμένα αρχεία στο στικ, κάνε ένα τσεκ και πάντα Ασφαλής κατάργηση πριν την αφαίρεση.

Επεξ/σία από spyros_s

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...