Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, phph είπε

Μου πρότεινες (και μάλιστα άμεσα) αυτό ακριβώς που είχα στο μυαλό μου, απλά δεν ήταν όπως το περίμενα. Δηλαδή στα 50+ € και μάλιστα από το εξωτερικό, οπότε θα έχει και αρκετά ταχυδρομικά (έστω κι αν δεν είναι 400$), φτάνει στην τιμή ενός καινούργιου εξωτερικού blu-ray recorder, οπότε δεν έχει νόημα. Αυτό ήταν καθοριστικό για να απορρίψω αυτή την ιδέα μου και να προσανατολιστώ σε κάποιο kit ή σε κάτι σαν τη δεύτερη λύση σου.

Μετά βέβαια ήρθε και η πρόταση για κουτί με χώρο για οπτικό δίσκο και κατάλαβα ότι μάλλον δεν το είχα ψάξει αρκετά. Μάλλον θα πάω προς τα εκεί. Σε κάθε περίπτωση σ' ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Δεν το είχα ψάξει αρκετά μάλλον. Δεν περίμενα ότι υπάρχει αξιόλογο κουτί με θέση για οπτικό δίσκο 5.25. Μαύρο είναι έτσι; Γιατί στις φωτογραφίες φαίνεται γκρί και το skroutz λέει γκρι, αλλά τα καταστήματα και ο κατασκευαστής λένε μαύρο. Μάλλον λοιπόν θα ξαναδώ το θέμα του κουτιού. Είναι μια πολύ καλή πρόταση αυτό. Δεν με ενοχλεί η εμφάνιση, ίσως είναι λίγο πιο ψηλό και μακρύ από ότι θα ήθελα.

Με την ευκαιρία, μια που μιλάμε για κουτιά, τί είναι αυτή η ορθογώνια τρύπα στο επάνω πίσω μέρος δίπλα στον ανεμιστήρα; Την έχουν σχεδόν όλα τα κουτιά που είδα. Σε τι εξυπηρετεί; Μένει έτσι ανοιχτή πάντα;

Το χρώμα δείχνει για ανθρακι. Δες κάνα βίντεο μήπως σου ξεκαθάρισει ή πήγαινε δες το από κοντά(αν σε ενδιαφέρει).

Τώρα η τρύπα που λες, αν κατάλαβα καλά εννοείς εκεί που βγαίνει τα i/o της μητρικής; Όλα τα κουτιά στην ίδια λογική κυμαίνονται. Αν δεις το δικό σου θα καταλάβεις. Αν υπάρχει κάτι πρόσθετο στα σύγχρονα κουτιά είναι μια θέση για να μπει η κάρτα γραφικών κάθεται με κάποιο riser(το συγκεκριμένο δεν έχει).

Επεξ/σία από nickol-us
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Fractal Design Define R6 (ακριβό αλλά γαμάτο, το είχα βρει σε προσφορά)
Deepcool E-Shield (φθηνότερο αλλά πολύ καλό airflow αν το φτιάξεις σωστά)

δοκιμασμένα με full ATX μητρικές και recorder

Επεξ/σία από duffyduck
  • Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, nickol-us είπε

Το χρώμα δείχνει για ανθρακι. Δες κάνα βίντεο μήπως σου ξεκαθάρισει ή πήγαινε δες το από κοντά(αν σε ενδιαφέρει).

Τώρα η τρύπα που λες, αν κατάλαβα καλά εννοείς εκεί που βγαίνει τα i/o της μητρικής; Όλα τα κουτιά στην ίδια λογική κυμαίνονται. Αν δεις το δικό σου θα καταλάβεις. Αν υπάρχει κάτι πρόσθετο στα σύγχρονα κουτιά είναι μια θέση για να μπει η κάρτα γραφικών κάθεται με κάποιο riser(το συγκεκριμένο δεν έχει).

LOL δεν έχω συνηθίσει ακόμη τα κουτιά με το τροφοδοτικό κάτω και δεν περιμένω να βρω το άνοιγμα για τα i/o τόσο ψηλά.

2 ώρες πριν, triplex1 είπε

Πολύ κατατοπιστικό βίντεο. Ευχαριστώ!!!

1 ώρα πριν, duffyduck είπε

Fractal Design Define R6 (ακριβό αλλά γαμάτο, το είχα βρει σε προσφορά)
Deepcool E-Shield (φθηνότερο αλλά πολύ καλό airflow αν το φτιάξεις σωστά)

δοκιμασμένα με full ATX μητρικές και recorder

Το 1ο είναι τεράστιο, πιο μεγάλο και από αυτό που έχω ήδη και δεν καλοχωράει.

Το 2ο δείχνει ενδιαφέρον και είναι και ετοιμοπαράδοτο στη Θεσσαλονίκη απ' ότι βλέπω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...