Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω την μητρική του τίτλου συνδιασμενη με έναν 10400 προς το παρόν αλλά περιμένω να μου έρθει από Δευτέρα ο 11700k που παρηγγειλα… γνωρίζει κανείς αν θα τον αναγνωρίσει αυτόματα η θα χρειαστεί flash το bios ? Ερωτώ γιατί δεν γνωρίζω και πολλά από αυτά και με αγχώνει η διαδικασία λόγω του ότι μπορεί να καταστρέψεις εντελώς την μητρική…

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To F2 bios, που είναι το πρώτο bios της μητρικής όταν κυκλοφόρησε υποστηρίζει τον 11700k κανονικά.

https://www.gigabyte.com/Motherboard/Z590-GAMING-X-rev-10/support#support-cpu

H διαδικασία του flash bios είναι βήματα. 2 είναι τα σημαντικά προβλήματα:

1. μην σταματήσεις την διαδικασία στην μέση
  2. μην είσαι τόσο τυχερός και πέσεις σε διακοπή ρεύματος

Κατα τα άλλα δεν είναι κάτι που πρέπει να σε αγχώνει.

Όπως και να έχει ο επεξεργαστής σου υποστηρίζεται κανονικά απο day one oπότε no need to worry...

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τώρα που 99,9999999% το bios είναι exe από windows, σπάνια βγαίνει πρόβλημα.....

αν εσύ έχεις το bios versionX και το τελυταίο είναι το version X+10, αν βρεις ενδιάμεσα κάνε το. Αν πας κατευθείαν σε πολλές εκδόσεις μετά, τότε ναι, ίσως έχει θέμα.

Επεξ/σία από Kthulhou
Δημοσ.

Η μητρική είχε την F3 και έβαλα την F4 χωρίς πρόβλημα…. Εκτός ότι έκανε ρεσετ τα settings του bios με αποτέλεσμα να απενεργοποιήσει το TPM και να μην μπαίνει στα windows πετώντας μου μπλε οθόνη αλλά οκ το έλυσα σύντομα…απλά το γράφω σε περίπτωση που κάποιος κάνει κάτι παρόμοιο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...