manolis940 Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2 λεπτά πριν, dpolal είπε ΠΟΤΕ περίπου το περιμένουμε ;;;;;;;;;;;;; Αν κρίνω απ' το poster πιο πάνω, Νοέμβριο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 9 λεπτά πριν, manolis940 είπε Αν κρίνω απ' το poster πιο πάνω, Νοέμβριο. Ευχαριστώ. Κόλλησα με το trailer και έχασα το poster με την ημερομηνία. 😛 Μακρυά είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου Δε θα χει άλλη σεζόν: https://variety.com/2024/tv/news/arcane-ending-season-2-netflix-trailer-1236032595/ 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 1 ώρα πριν, Millennium είπε Δε θα χει άλλη σεζόν: https://variety.com/2024/tv/news/arcane-ending-season-2-netflix-trailer-1236032595/ Κρίμα 😟 οι χαρακτήρες είχαν ακόμα πολύ ζουμί. Σαν να βιάστηκαν να το τελειώσουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, liakinen είπε Κρίμα 😟 οι χαρακτήρες είχαν ακόμα πολύ ζουμί. Σαν να βιάστηκαν να το τελειώσουν. Πιθανών να κοστίζει αρκετά το συγκεκριμένο project. Απ' την άλλη όμως θεωρώ πολύ καλή δουλειά και σύμφωνα με όσα άκουγα όταν είχε βγει η πρώτη season είχα πολύ απήχηση. Μάλλον όντως παραείναι καλή σειρά για τα δεδομένα του NETFLIX Ωστόσο αναφέρει το άρθρο Αναφορά σε κείμενο But ‘Arcane’ is just the first of many stories that we want to tell in Runeterra.” Μήπως υπάρχουν άλλες animation σειρές που θα βασίζονται σε άλλους χαρακτήρες του lol με άλλο όνομα; Επεξ/σία 12 Ιουνίου από manolis940 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 3 ώρες πριν, liakinen είπε Κρίμα 😟 οι χαρακτήρες είχαν ακόμα πολύ ζουμί. Σαν να βιάστηκαν να το τελειώσουν. Από το να καταλήξει σαν το Lost ή το GoT και να τραβήξει καμμιά 6-8 χρόνια καλύτερα είναι έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 48 λεπτά πριν, manolis940 είπε Ωστόσο αναφέρει το άρθρο Μήπως υπάρχουν άλλες animation σειρές που θα βασίζονται σε άλλους χαρακτήρες του lol με άλλο όνομα; Έτσι λένε ότι θα συνεχίσει με άλλους χαρακτήρες - ιστορίες. Δεν γνωρίζω τίποτα από το συγκεκριμένο σύμπαν παιχνιδιού και πως μπορεί να επεκταθεί κτλ απλά εγώ "δέθηκα" με τους συγκεκριμένους της πρώτης σαιζόν και θα μου λείψουν. 48 λεπτά πριν, dpolal είπε Από το να καταλήξει σαν το Lost ή το GoT και να τραβήξει καμμιά 6-8 χρόνια καλύτερα είναι έτσι. Δεν είναι σειρά για να τραβήξει τόσο. Αλλά 3 κύκλους με γεμάτα επεισόδια θα τους ήθελα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 4 ώρες πριν, liakinen είπε Έτσι λένε ότι θα συνεχίσει με άλλους χαρακτήρες - ιστορίες. Δεν γνωρίζω τίποτα από το συγκεκριμένο σύμπαν παιχνιδιού και πως μπορεί να επεκταθεί κτλ απλά εγώ "δέθηκα" με τους συγκεκριμένους της πρώτης σαιζόν και θα μου λείψουν. Καλά δεν το συζητάμε. Άντε να δικαιολογήσω την Jinx που της είχα μια συμπάθεια απ' το όσο Lol έχω παίξει, αλλά γενικά αυτό το στήσιμο χαρακτήρων, είναι ένα σεμινάριο από μόνο του! Θέλω να πιστεύω ότι θα τα πάνε μια χαρά και στα επόμενα παρόλο που έχουν βάλει τον πήχη πολύ ψηλά. Εγώ να σου πω ξενερώνω περισσότερο με το ότι μία season θέλει 3 χρόνια για να βγει. 5 ώρες πριν, dpolal είπε Από το να καταλήξει σαν το Lost ή το GoT και να τραβήξει καμμιά 6-8 χρόνια καλύτερα είναι έτσι. Εντάξει δεν είναι και κανόνας το συγκεκριμένο. Αν η σειρά έχει φτιαχτεί με αυτό τον σκοπό και δεν ξεχειλωθεί μια χαρά μπορεί να βγει. Σήμερα βέβαια λίγο δύσκολο να δούμε κάτι τέτοιο. Δεν νομίζω ότι υπάρχει παραγωγός που θα ξεκινήσει τόσο μεγάλο project καθώς κανένας δεν ρισκάρει. Όλοι περιμένουν πλέον ένα εξάμηνο να δούνε πως θα κυλίσει και ύστερα αναλόγως βάζουν μπρος για την επόμενη season. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 15 hours ago, manolis940 said: Εγώ να σου πω ξενερώνω περισσότερο με το ότι μία season θέλει 3 χρόνια για να βγει. Γιάπ, όπου και να σαι θα ρθεί ο καιρός που θα αναρωτιόμαστε αν θα είμαστε εν ζωή για να δούμε την επόμενη σεζόν των σειρών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 26 λεπτά πριν, panther_512 είπε Γιάπ, όπου και να σαι θα ρθεί ο καιρός που θα αναρωτιόμαστε αν θα είμαστε εν ζωή για να δούμε την επόμενη σεζόν των σειρών. Ειλικρινά με αυτό τον ρυθμό αν πει το ARCANE ότι βγάζει 10 season θα έχω πάρει σύνταξη ( Στην Ελλάδα του 2060) και τότε το ενδιαφέρον μου θα είναι ένας νέος Αυτιάς. 😂 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουλίου Super Moderators Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. Σάββατο στις 05:31 μμ Super Moderators Share Δημοσ. Σάββατο στις 05:31 μμ Βγήκαν σήμερα τα 3 πρώτα επεισόδια της 2ης σεζόν. Τα επόμενα 3 στις 16 του μηνός και τα τελευταία 3 στις 23. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gogotsa Δημοσ. Σάββατο στις 06:28 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 06:28 μμ Για να μη τρεχετε..... υποτιτλοι γιοκ, ακομη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. Σάββατο στις 11:56 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 11:56 μμ 6 ώρες πριν, Thresh είπε Βγήκαν σήμερα τα 3 πρώτα επεισόδια της 2ης σεζόν. Τα επόμενα 3 στις 16 του μηνός και τα τελευταία 3 στις 23. Τα λέμε στις 23! Btw αποφύγετε το review του καθυστου IGN και γενικά IGN, είναι τίγκα στα spoilers. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα