Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεκίνησα τη σειρά και εγώ εχθές. 

Δεν ξέρω τίποτα για το παιχνίδι, οπότε δεν είχα ιδέα για το lore στο οποίο είναι βασισμένο. 

Είμαι στο 3ο επεισόδιο και έχω μείνει κατάπληκτος από την ποιότητα της σειράς. 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, panther_512 είπε

Ξεκίνησα τη σειρά και εγώ εχθές. 

Δεν ξέρω τίποτα για το παιχνίδι, οπότε δεν είχα ιδέα για το lore στο οποίο είναι βασισμένο. 

Είμαι στο 3ο επεισόδιο και έχω μείνει κατάπληκτος από την ποιότητα της σειράς. 

Aμα πέρασες καλά με το Witcher με αυτό θα χρειαστείς αλλαγή εσώρουχου. :P

• Like 2
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Σήμερα δυστυχώς είδα το τελευταίο επεισόδιο. Έπαθα την πλάκα μου με την σειρά εγώ που είμαι τέρμα δύσκολος ειδικά τώρα που μεγάλωσα και δεν έχω άφθονο χρόνο. Τελευταία σειρά που αγάπησα ήταν το https://m.imdb.com/title/tt5753856/.

Δεν έχω καμία σχέση με το παιχνίδι, δεν έχω ιδιαίτερη σχέση με τα anime αλλά αυτό ήταν το κάτι άλλο. Εκπληκτικά γραφικά, facial expressions, σκηνοθεσία. Ενδιαφέρον σενάριο, δεμένοι χαρακτήρες από τους οποίους ο Silco 😢 ξεχώρισε. Ίσως θα έπρεπε να δωθεί λίγο περισσότερος χρόνος στο πώς οδηγήθηκαν τα πράγματα στον "διαχωρισμό" τι προηγήθηκε δηλαδή αλλά είναι λεπτομέρεια.

Ελπίζω να συνεχίσει σε αυτό το επίπεδο όταν βγει η δεύτερη σαιζόν που δυστυχώς θα αργήσει.

P.S Δεν με πείραξαν και οι γνωστές μόδες της εποχής που πάνε να περάσουν 💝

• Like 5
Δημοσ.
10 ώρες πριν, liakinen είπε

P.S Δεν με πείραξαν και οι γνωστές μόδες της εποχής που πάνε να περάσουν 💝

Θες να μου πεις ότι άμα κάτι είναι καλά γραμμένο και όχι forced δεν σε ενοχλεί?! Whaaat? :P

Δημοσ.
1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Θες να μου πεις ότι άμα κάτι είναι καλά γραμμένο και όχι forced δεν σε ενοχλεί?! Whaaat? :P

Μωρέ τα έχω συνηθίσει πλέον και κακά τα ψέματα τα περιμένω οπότε αν το υπόλοιπο σύνολο είναι εξαιρετικό είτε αδιαφορώ είτε δίνω τόπο στην οργή 😊

Δημοσ.
1 ώρα πριν, liakinen είπε

Μωρέ τα έχω συνηθίσει πλέον και κακά τα ψέματα τα περιμένω οπότε αν το υπόλοιπο σύνολο είναι εξαιρετικό είτε αδιαφορώ είτε δίνω τόπο στην οργή 😊

Βασικά ξέρουν να γραφουν δυναμικές γυναίκες, φάση Ripley, Sarah, etc. Τα τελευταία χρονια μονο το Atomic Blonde μου έμεινε. Το Arcane, αν και anime, ήταν απίστευτα ευχάριστη έκπληξη και ελπίζω να θυμηθούν και οι υπόλοιποι πως γραφουν γυναικείους χαρακτήρες.

Ας ελπίσουμε ότι θα πάρουν τον χρόνο τους για την δεύτερη season, όπως έκαναν και για την πρώτη.

• Like 2
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Ας ελπίσουμε ότι θα πάρουν τον χρόνο τους για την δεύτερη season, όπως έκαναν και για την πρώτη.

Ναι αλλά να ζούμε κιόλας, γιατί αν πάνε κάθε 6 χρόνια και έναν κύκλο μας βλέπω στην σύνταξη με τα εγγόνια μας να το βλέπουμε παρέα

😛

Δημοσ.

Νομίζω πλέον έχουμε πολύ υψηλές απαιτήσεις από το Arcane. Αν βιαστούν, η απογοήτευση πολλών θα είναι τεράστια. Πολύ περισσότερο μια περίοδο που κυριαρχεί η μετριότητα και σειρές σαν το Arcane είναι πραγματική όαση.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικά τέλη άντε Q1 2023 θα βγει. Όντως έχει ανεβάσει πάρα πολύ τον πήχη και η δεύτερη σαιζόν θα έχει να αντιμετωπίσει και το μεγάλο Hype σε αντίθεση με την πρώτη που βγήκε σαν έκπληξη από το πουθενά για τους περισσότερους. Δύσκολο έργο θα έχει αν και φαίνεται ότι lore και βάθος υπάρχει πάρα πολύ. 

Ίσως το μόνο που με "φοβίζει" είναι να γίνει προσπάθεια να ικανοποιήσει ακόμα περισσότερο τις διάφορες κοινότητες 😉 

Επεξ/σία από liakinen
Δημοσ.

Εγώ από ότι θυμάμαι είχαν πει ότι θα βγει το 23 οπότε υπολογίζω πάλι Νοεμβρίου με Δεκέμβριο όπως έκαναν με την πρώτη σεζον. 

Η πρώτη άργησε να βγει επειδή σχετιζόταν με παιχνίδι και το σενάριο που είχαν φτιάξει περιλάμβανε χαρακτήρες που δεν υπήρχαν στο παιχνίδι + τα γυρίσματα για τις φωνές + να κάνουν όλα τα animations κλπ που υπάρχουν μέσα στο game αλλά και βιντεάκια έξτρα που αφορούν το game τους κράτησε πίσω , πιστεύω αν είχαν μόνο το arcane ίσως να ειμασταν ήδη στην 2η και να έβγαινε όπου να ναι και 3η σεζόν 

• Like 1
Δημοσ.

Εξαρτάται και πόσο γρήγορα δουλεύουν οι animators την σήμερον ημέρα. Υποθέτω έχουν τρελά εργαλεία στα χέρια τους, αλλά μια σκηνή θα πρέπει να την σχεδιάσουν δεκάδες φορές μέχρι να διαλέξουν την σωστή. Και πιθανόν δεν είναι απλά μια αλλαγή κάμερας στο 3D πρόγραμμα. Αλλά είμαι εντελώς άσχετος με αυτά, οπότε.

Πάντως το Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba απέδειξε ότι μπορείς να βγάλεις μια ταινία και δύο σεζόν μέσα σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα και κάθε επόμενη σεζόν να είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Μακάρι να γίνει και με το Arcane αυτό.

Αλλά και εγώ δεν θα το περίμενα πριν τα μέσα με τέλος 2023.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, john_dr είπε

Πάντως το Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba απέδειξε ότι μπορείς να βγάλεις μια ταινία και δύο σεζόν μέσα σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα και κάθε επόμενη σεζόν να είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Μακάρι να γίνει και με το Arcane αυτό.

Αυτό γίνετε συνήθως άμα είναι ήδη γραμμένο η έστω planned όλο το series.

Τώρα από τεχνικής μεριάς σίγουρα θα τους πάρει λιγότερο χρόνο μιας και το art/assets/actors/etc είναι ήδη έτοιμα. Όπως είπε και ο φίλος παραπάνω δεν ξεκινάν από το μηδέν.

Προσωπικά ας πάρει όσο καιρό θέλει, στο ίδιο επίπεδο περίπου να είναι και είμαι ευχαριστημένος.

• Like 7
  • 5 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...