Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρολο που 2 σεζον ειναι προφανως ανωτερη απο πολλες μοντερνες σειρες,
ειναι αχταρμα οσο αφορα το στορυ. Χωρια που δεν αντεξαν και εβαλα μεσα και

Spoiler

παραλληλα timelines. Για ακομα περισσοτερο μπλεξιμο. Τουλαχιστον εδωσαν ετσι το πολυ καλο 7 επεισοδιο.

Το μονο πραγματικα καλο επεισοδιο για εμενα ηταν το 7ο που και πολυ ωραια γραμμενο ηταν (ειδικα οι πρωταγωνιστες) και ελεγε μια πολυ ωραια ιστορια που ανετα θα μπορουσε να ηταν μια ανεξαρτητη ιστορια με μικρη αλλαγη στο backstory.

Μπαμ κανει οτι η 2η σεζον δημιουργηθηκε για να στησει τα spin-offs.

Επεξ/σία από negator2vc
  • Like 1
Δημοσ.

"ειναι αχταρμα οσο αφορα το στορυ"

αυτο ειναι το αποτελεσμα οταν απολυεις ολοκληρη την συγγραφικη ομαδα της πρωτης σεζον.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, KilliK είπε

"ειναι αχταρμα οσο αφορα το στορυ"

αυτο ειναι το αποτελεσμα οταν απολυεις ολοκληρη την συγγραφικη ομαδα της πρωτης σεζον.

Σοβαρα, εκαναν κατι τετοιο 😮;
Δεν εχω παρακολουθησει το παρασκηνιο της σειρας.

Επεξ/σία από negator2vc
  • Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς δεν φτάνει την πρώτη, με την καμια δεν ήταν κακή εννοείτε, αλλα όχι στο ύψος τις πρώτης. Γενικά φαίνεται rushed και λογικό άμα το Netflix τους έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό λόγο τις επιτυχίας που είχε μέσα στα υπόλοιπα σκουπίδια που έχει εκεί. Κρίμα, πολύ κρίμα που πήγαν με Netflix και δεν πήγαν με κάνα HBO που εκτιμάει την ποιότητα κάπως παραπάνω. Τέλος η agenda ήταν πολύ πιο εμφανέστατη αυτή την φορα. Ενώ στην πρώτη δεν έκανα skip τίποτα, τώρα έκανα, fucking Netflix.

• Like 3
  • Members
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ αυτή τη σεζόν δεν πολυκατάλαβα την υπόθεση και τί ακριβώς συνέβαινε - δεν ξέρω αν έφταιγε το ότι δεν ήξερα καν το παιχνίδι στο οποίο βασίστηκε (απλά είχα ακουστά ότι υπάρχει παιχνίδι που λέγεται LOL, χωρίς να ξέρω καν τί σημαίνουν τα αρχικά) και άρα έχανα πληροφορίες που άλλοι τις θεωρούσαν δεδομένες. Η πρώτη σεζόν πάντως μου είχε φανεί πολύ πιο στρωτή ως προς την υπόθεσή της. 

Ήταν όμως τόσο ωραίο οπτικά που δεν με πείραξε καθόλου και το ευχαριστήθηκα καθαρά ως θέαμα. Δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία από animation και δεν ξέρω πόσο καλό θεωρείται τεχνικά ή αν υπάρχουν και καλύτερα σε αυτό το κομμάτι, αλλά σε σχέση με ό,τι έχω δει μέχρι τώρα (άντε να είναι καμιά 10αριά - 15 έργα), η εικόνα, η κίνηση και γενικά όλο το οπτικό κομμάτι ήταν σε εντελώς άλλο επίπεδο. 

Σε κάποιες σκηνές μου ξυπνούσε αυτή την αίσθηση που μου δημιουργούσε ως παιδί η ανάγνωση κόμιξ, σε σημείο που θα ήθελα τα στούντιο να παρατήσουν τις υπερηρωικές ταινίες με ανθρώπους (που έχω πάψει καν να τις βλέπω από ένα σημείο και μετά ή συχνά τις ξεκινάω και τις κόβω στο μισάωρο) και να τις γυρίζουν στο εξής μόνο με τη συγκεκριμένη τεχνική. 

Αν μου ζητούσε κάποιος να του περιγράψω με λίγα λόγια την υπόθεση της σειράς δε νομίζω πως θα μπορούσα να το κάνω ιδιαίτερα ικανοποιητικά, αλλά όταν βγει η 3η σεζόν θα τη δω χωρίς δεύτερη σκέψη. 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ενδιαφέρουσα η δεύτερη σεζόν αλλά τουλάχιστον 2 σκαλιά κάτω σε σχέση με την πρώτη.

Έριξε αρκετά τον πήχη, οι χαρακτήρες σε πολλές περιπτώσεις πήραν άκυρες αποφάσεις, προσπάθησαν να ανοίξουν πολλά υποσενάρια και subplots χωρίς να τα κλείνουν, ένα χάος τύπου Game of Thrones χωρίς όμως το αντίστοιχο χτίσιμο και υπόβαθρο.

Επιπλέον υπόνοιες για την προσωπικότητα κάποιων βασικών χαρακτήρων που άφηνε η πρώτη σεζόν για να καλοκαρδίσει την woke κοινότητα, σε αυτήν εξελίχθηκαν με γεωμετρική να πρόοδο προσθέτοντας περισσότερα αχταρμά παρά κάποιο βάθος.

Τα συναισθήματα έτσι κι αλλιώς είναι επιφανειακά σε αυτή την σεζόν και εντελώς ζωώδη, με σαλιαρίσμαρα και κρεβατώματα. Καμία εμβάθυνση.

Οι περισσότεροι απλά μουλαρώνουν με τις αποφάσεις τους κόντρα στην λογική κι όποιον πάρει ο χάρος ή αλλάζουν τελείως ρότα στην εξέλιξη τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...