privateer Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Arcane | Official Trailer | Netflix From the creators of League of Legends comes a new animated series, Arcane. Set in the utopian region of Piltover and the oppressed underground of Zaun, the story follows the origins of two iconic League champions-and the power that will tear them apart. Απλα εντυπωσιακο! Μου θυμισε το dishonored να πω την αληθεια 😄 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FCastor Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Μπιούτιφουλ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Ενδιαφέρων ήρθε απο το πουθενά θα έλεγα απο αυτά που είδα το βλέπω πολύ ωραίο το εικαστικό και το animation τα σπάει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FCastor Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 ενδιαφερον ειναι, ιδιως για καποιον που εχει ασχοληθει εστω και λιγο με το lol και γνωριζει τους χαρακτηρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Πολύ καλό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gogotsa Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Ισως στα 10 καλυτερα series που εχω δει μεχρι στιγμης........ και ας ειναι και animation που δεν ειμαι φιλος. Εξαιρετικο και μπραβο τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Περίεργη για δεδομένα Netflix επιλογή να μην βγούν μαζί όλα τα επεισόδια,άλλα 3 ανά εβδομάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bele Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Ειδα και εγω τα τρια πρωτα επεισοδια. Εξαιρετικη δουλεια, επισης απο ένα ατομο που δεν βλεπει anime. Το εικαστικο ειναι φοβερο, οι χαρακτηρες πιστοι στο παιχνιδι, ωραια voice overs, η υποθεση έχει ζουμι...τι αλλο να ζητησεις απο σειρα τετοιου ειδους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Μου αρέσουν τα ανιμε, μου άρεσε πολύ το art style στο τρέιλερ, τίτλοι αρχής στο κλασικό στυλ των Imagine Dragons που έδειναν το σωστό τόνο και hype, αλλά δυστυχώς το πρώτο επεισόδιο το τέλειωσα με αρκετά διαλείμματα αφού κάτι στο συνολικό pace μου δημιούργησε πρόβλημα. Ίσως να φταίει ότι δεν έχω ιδέα τι είναι το League of Legends που αναφέρεται στο πρώτο ποστ. Θα την ξαναπιάσω όταν ολοκληρωθεί η σεζόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gilmaru Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 18 ώρες πριν, Fulgore είπε Περίεργη για δεδομένα Netflix επιλογή να μην βγούν μαζί όλα τα επεισόδια,άλλα 3 ανά εβδομάδα. Όντως αλλά ενδιαφέρον δεν είναι που το έκαναν έτσι; Και τα τρία μαζί είναι σαν μια ταινία σε διάρκεια και μοιάζει και με ταινία σαν δομή αφηγηματικά κάπως αν τα δεις μαζί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Στις 10/11/2021 στις 9:08 ΜΜ, Gilmaru είπε Όντως αλλά ενδιαφέρον δεν είναι που το έκαναν έτσι; Εξακολουθώ να είμαι υπέρ του να βγαίνουν με το καλημέρα όλα τα επεισόδια για να έχεις ολοκληρωμένη εικόνα του τι θα δεις, γιατί 3 3 έχουν το κλασσικό σπαστικό του cliffhanger(ειδικά αν η σειρά είναι πολύ καλή όπως αυτή). Τώρα στα της ιδιας της σειράς,παρόλο που το Netflix φημίζεται τα τελευταία χρόνια για πολλές σειρές κάτω του μετρίου,και παραδόξως παρόλη τηην κακή φήμη του ίδιου του παιχνιδιού, η σειρά αυτή(6 επεισόδια ως τώρα),είναι κυριολεκτικά εξαιρετική με μόνο από μένα παράπονο στον ρυθμό που πάσχει λίγο σε κάποια σημεία(πχ undercity). Κυριολεκτικά απο τις καλύτερες παραγωγές ever που βασίζονται σε παιχνίδι. Απόλυτα δίκαιες οι υψηλές κριτικές για αυτήν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) η 2η σεζον λετε να συνεχισει την ιστορια του piltover ή να μεταφερθεί προς bilgewater, demacia/noxus μερια? ελπιζω να καταλαβε η blizzard τι θελει ο κοσμος και να μας δωσει μια wow σειρα σε αυτα τα επιπεδα παραγωγης. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2021 από xavier Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaliakman Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 H σκηνή που συνοδεύει αυτό το τραγούδι για εμένα highlight. Πολύ καλοφτιαγμένο όλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_dr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Πολύ καλό. Και οπτικά και σαν ιστορία. 4 επεισόδια έχω δει και είναι όλα χορταστικότατα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα