kostascooj Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Παίδες καλησπερα , είμαι να πηδήξω από το μπαλκόνι …πριν 5 ώρες προσπάθησα να ενεργοποιήσω το secure boot .https://youtu.be/DJK0wOVJaxE Έκανα ακριβώς ότι αυτός στο βίντεο . Το πισι δεν ξανά άνοιξε ΠΟΤΕ . Προσπαθώ να κάνω ρισετ τα bios έβγαλα μπαταρία ένωσα κατσαβίδια στο cmos τίποτα . Βοήθεια
nickol-us Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Tι εννοείς ένωσες κατσαβίδια; Δεν είχε jumper η μητρική; Όταν κάνεις όλη τη διαδικασία, αφαίρεση μπαταρίας κτλ, φαντάζομαι έχει ήδη βγάλει και το τροφοδοτικό απο την πρίζα, σωστά; Επίσης όταν τα κάνεις όλα αυτά καλό είναι να πατάς και για μερικά δευτερόλεπτα κρατημένο το power button 1
kostascooj Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δεν Έχει τζαμπερ όποτε εννωσα τα 2 πιν με κατσαβίδι . Με κλειστό ρεύμα τ έκανα ναι αλλά διαφορά δεν είδα …
Τέρης Α. Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ηχειάκι από κάποιο παλαιότερο σύστημα υπάρχει να συνδεθεί, σε περίπτωση που δίνει error beeps; π.χ. Spoiler ή Spoiler Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2021 από Τέρης Α.
kostascooj Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Έχει ηχειακι φίλε αλλά δεν δίνει ερορ.έχουν αρκετοί αυτό το πρόβλημα από ότι διάβασα και όλο αυτό το μπλέξιμο γιατί αποφασησα να βάλω τ windows 11 γαμωωωωώ
Dark_Nightfall Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, kostascooj είπε Έχει ηχειακι φίλε αλλά δεν δίνει ερορ.έχουν αρκετοί αυτό το πρόβλημα από ότι διάβασα και όλο αυτό το μπλέξιμο γιατί αποφασησα να βάλω τ windows 11 γαμωωωωώ Τι κάρτα γραφικών έχεις ;
kostascooj Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Msi rx580 αλλά το πρόβλημα είναι η μητρική ,έχω αποσυνδέσει την γραφικών συνδέω πάνω στη μητρική να μπω στα bios να απενεγορπιησω το secure boot αλλά μαύρη η οθόνη . Πως γίνεται να βγάζω τη μπαταρία και να μην κάνει restore στα settings ρε παιδιά θ τρεαθω
nickol-us Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, kostascooj είπε Msi rx580 αλλά το πρόβλημα είναι η μητρική ,έχω αποσυνδέσει την γραφικών συνδέω πάνω στη μητρική να μπω στα bios να απενεγορπιησω το secure boot αλλά μαύρη η οθόνη . Πως γίνεται να βγάζω τη μπαταρία και να μην κάνει restore στα settings ρε παιδιά θ τρεαθω Με τι επεξεργαστή είσαι; Οι περισσότεροι ryzen δεν έχουν ενσωματωμένα...
elpenor Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Άσε το PC με κλειστό τροφοδοτικό και χωρίς μπαταρία 30 λεπτά. 1
Dark_Nightfall Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, kostascooj είπε Msi rx580 αλλά το πρόβλημα είναι η μητρική ,έχω αποσυνδέσει την γραφικών συνδέω πάνω στη μητρική να μπω στα bios να απενεγορπιησω το secure boot αλλά μαύρη η οθόνη . Πως γίνεται να βγάζω τη μπαταρία και να μην κάνει restore στα settings ρε παιδιά θ τρεαθω Καταρχάς σήμα από την μητρική θα πάρεις αν έχει ο επεξεργαστής γραφικά αν όχι βάλε πάλι την κάρτα. 2
kostascooj Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, nickol-us είπε Με τι επεξεργαστή είσαι; Οι περισσότεροι ryzen δεν έχουν ενσωματωμένα... Ryzen 5 2600
Dark_Nightfall Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, kostascooj είπε Ryzen 5 2600 Δεν έχει γραφικά αυτός. 2
kostascooj Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Παιδιά το λάθος μου ειανι ότι μπήκα σε μονοπάτια που δεν ξέρω ….. έκανα τις μαλακιες που έκανε αυτός στο βίντεο και έκανα update τα platform key στα bios . Από εκείνη τι στιγμή και μετά όλα μαύρα ….. επίσης ποντίκι πληκτρολόγιο όλα νεκρα ….. οθόνη μαύρη . Εγώ βγάλει μπαταρια για 15 λεπτά και έχω ενώσει με συνδετήρα το cmos και τίποτα !
elpenor Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, kostascooj είπε Ryzen 5 2600 Χωρίς GPU δεν μπορείς να πάρεις σήμα αφού το CPU σου δεν έχει ενσωματωμένη GPU όπως σου έγραψε και ο Dark_Nightfall. 1
nickol-us Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, kostascooj είπε Ryzen 5 2600 Όπως σωστά είπε και ο Dark_Nightfall γραφικά από μητρική δεν θα δεις με αυτό τον επεξεργαστή καθώς ο επεξεργαστής σου δεν διαθέτει ενσωματωμένα. Βάλε πάλι την κάρτα επάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα