Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες καλησπερα , είμαι να πηδήξω από το μπαλκόνι …πριν 5 ώρες προσπάθησα να ενεργοποιήσω το secure boot .https://youtu.be/DJK0wOVJaxE

Έκανα ακριβώς ότι αυτός στο  βίντεο . Το πισι δεν ξανά άνοιξε ΠΟΤΕ . Προσπαθώ να κάνω ρισετ τα bios έβγαλα μπαταρία ένωσα κατσαβίδια στο cmos τίποτα . Βοήθεια 

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Tι εννοείς ένωσες κατσαβίδια; Δεν είχε jumper η μητρική;

Όταν κάνεις όλη τη διαδικασία, αφαίρεση μπαταρίας κτλ, φαντάζομαι έχει ήδη βγάλει και το τροφοδοτικό απο την πρίζα, σωστά;

Επίσης όταν τα κάνεις όλα αυτά καλό είναι να πατάς και για μερικά δευτερόλεπτα κρατημένο το power button

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ηχειάκι από κάποιο παλαιότερο σύστημα υπάρχει να συνδεθεί, σε περίπτωση που δίνει error beeps; π.χ. 

Spoiler

AIYIMA-2Pcs-Mini-Plug-Audio-Speakers-Mot

ή

Spoiler

loudspeaker.jpg

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.

Έχει ηχειακι φίλε αλλά δεν δίνει ερορ.έχουν αρκετοί αυτό το πρόβλημα από ότι διάβασα και όλο αυτό το μπλέξιμο γιατί αποφασησα να βάλω τ windows 11 γαμωωωωώ

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, kostascooj είπε

Έχει ηχειακι φίλε αλλά δεν δίνει ερορ.έχουν αρκετοί αυτό το πρόβλημα από ότι διάβασα και όλο αυτό το μπλέξιμο γιατί αποφασησα να βάλω τ windows 11 γαμωωωωώ

Τι κάρτα γραφικών έχεις ;

Δημοσ.

Msi rx580 αλλά το πρόβλημα είναι η μητρική ,έχω αποσυνδέσει την γραφικών συνδέω πάνω στη μητρική να μπω στα bios να απενεγορπιησω το secure boot αλλά μαύρη η οθόνη . Πως γίνεται να βγάζω τη μπαταρία και να μην κάνει restore στα settings ρε παιδιά θ τρεαθω 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kostascooj είπε

Msi rx580 αλλά το πρόβλημα είναι η μητρική ,έχω αποσυνδέσει την γραφικών συνδέω πάνω στη μητρική να μπω στα bios να απενεγορπιησω το secure boot αλλά μαύρη η οθόνη . Πως γίνεται να βγάζω τη μπαταρία και να μην κάνει restore στα settings ρε παιδιά θ τρεαθω 

Με τι επεξεργαστή είσαι; Οι περισσότεροι ryzen δεν έχουν ενσωματωμένα...

Δημοσ.

Καταρχάς σήμα από την μητρική θα πάρεις αν έχει ο επεξεργαστής γραφικά αν όχι βάλε πάλι την κάρτα.

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά το λάθος μου ειανι ότι μπήκα σε μονοπάτια που δεν ξέρω ….. έκανα τις μαλακιες που έκανε αυτός στο βίντεο και έκανα update τα platform key στα bios . Από εκείνη τι στιγμή και μετά όλα μαύρα ….. επίσης ποντίκι πληκτρολόγιο όλα  νεκρα ….. οθόνη μαύρη . Εγώ βγάλει μπαταρια για 15 λεπτά και έχω ενώσει με συνδετήρα το cmos και τίποτα !  

Δημοσ.

Ryzen 5 2600

Χωρίς GPU δεν μπορείς να πάρεις σήμα αφού το CPU σου δεν έχει ενσωματωμένη GPU όπως σου έγραψε και ο Dark_Nightfall.

• Like 1
Δημοσ.

Ryzen 5 2600

Όπως σωστά είπε και ο Dark_Nightfall γραφικά από μητρική δεν θα δεις με αυτό τον επεξεργαστή καθώς ο επεξεργαστής σου δεν διαθέτει ενσωματωμένα. Βάλε πάλι την κάρτα επάνω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...