fonsde Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Καληπσερα Έχω ένα πρόβλημα με τον δήμο, ο οποίος δεν εκτελει την πραξη εφαρμογης σχεδιου για δημιουργία χώρου πρασινου απο το 2002. Συγκεκριμένα, είμαι ιδιοκτήτης τυφλού οικοπέδου (χωρίς πρόσοψη σε δρόμο) και το οικόπεδό μου είναι δεν έχει άλλη πρόσοψη σε δρόμο παρά μόνο επί του προβλεπόμενου χώρου πρασίνου. Αν και έχει περιέλθει ήδη στην ιδιοκτησία του Δήμου, όπως φαίνεται στο κτηματολόγιο όχι μόνο δεν έχει φτιαχτεί ο προβλεπόμενος χώρος πρασίνου βάσει σχεδίου, αλλα το οικόπεδο είναι συρματοπλεγμένο, γεμάτο μπάζα, σκουπίδια και ξερόχοτα, ενώ μέσα καλλιεργεί λαχανικά ο γείτονας. Εχω κανει αιτησεις χωρις στον δημο αλλα με γραφει πανυγυρικα. Ξερει κανεις τι δικαιωματα εχω?
NikosKallithea Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Ο πατέρας ειχε παρει ενα τετοιο οικοπεδο και περιμενε τον δημο Κορωπίου να κανει κατι παρομοιο, μετα απο καπου 25 χρονια δεν εγινε τίποτα και το πούλησε Γλυτώσαμε 👍
GREGORYMO Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, fonsde είπε Καληπσερα Έχω ένα πρόβλημα με τον δήμο, ο οποίος δεν εκτελει την πραξη εφαρμογης σχεδιου για δημιουργία χώρου πρασινου απο το 2002. Συγκεκριμένα, είμαι ιδιοκτήτης τυφλού οικοπέδου (χωρίς πρόσοψη σε δρόμο) και το οικόπεδό μου είναι δεν έχει άλλη πρόσοψη σε δρόμο παρά μόνο επί του προβλεπόμενου χώρου πρασίνου. Αν και έχει περιέλθει ήδη στην ιδιοκτησία του Δήμου, όπως φαίνεται στο κτηματολόγιο όχι μόνο δεν έχει φτιαχτεί ο προβλεπόμενος χώρος πρασίνου βάσει σχεδίου, αλλα το οικόπεδο είναι συρματοπλεγμένο, γεμάτο μπάζα, σκουπίδια και ξερόχοτα, ενώ μέσα καλλιεργεί λαχανικά ο γείτονας. Εχω κανει αιτησεις χωρις στον δημο αλλα με γραφει πανυγυρικα. Ξερει κανεις τι δικαιωματα εχω? Από πού περνάς, τώρα ?
GREGORYMO Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 18 λεπτά πριν, fonsde είπε Από άλλου γείτονα τον διάδρομο. Δρόμο δουλειάς, δηλαδή.
fonsde Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Δρόμο δουλειάς, δηλαδή. ατυπα, ναι.
GREGORYMO Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, fonsde είπε ατυπα, ναι. Οταν με το καλό γίνει το πάρκο, εσύ πως θα περνάς σπίτι σου ? Υπάρχει πρόβλεψη για κάποιο δρόμο η άτυπα παιρνοντας το πάρκο ?
fonsde Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) χωρος πρασινου ειναι και απο μπροστα ακριβως ειναι ο δρομος. Το κιτρινο ειναι δρομος Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2021 από fonsde
sargyrop81 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Νομιζω οτι θα σε κατευθυνει ενας τοπογραφος. Προσωπικα, θα πηγαινα σε τοπογραφο και στην ΥΔΟΜ για να με συμβουλεψουν πώς να κινηθω. Μετα, μια εγγραφη καταγγελια στο ΣτΠ στην οποια ο Δημος θα απαντησει υποχρεωτικα. Μηπως εχει Συμπαραστατη του Δημοτη ο Δημος σου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα