aragorn Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Βρε παιδιά έψαξα το φόρουμ και δε βρήκα ούτε μία αναφορά σε αυτό το παλιό παιχνιδάκι/screen saver ονόματι PETZ. Υπήρχαν δύο κομμάτια, το CATZ και το DOGS Ξέθαψα από τα παλιά μου σιντί την έκδοση 2, και απότι βλέπω στο site τους "κατάφεραν" να φτάσουν μέχρι την έκδοση 5 και έκτοτε σταμάτησε η κυκλοφορία του εν λόγω software. Αν θυμάται κανείς, ήταν κάτι γάτες (και σκύλοι αντίστοιχα) πουέτρεχαν πέρα δώθε στο desktop και έπαιζαν, έτρωγαν, κλπ. Είχε τρομερή πλάκα. Μπας και ξέρει κανείς πως μπορώ να βρω αυτό το πράγμα μιας και στο site λέει product discontinued?
akpe Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Κάπου πρέπει να έχω both Catz5+Dogz5 original θα ψάξω και αν τα βρώ θα σε pm
Jastonas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2004 pm k mena re... k epishs to babyz an exei kanenas! k ekeino eixe gamw tis plakes
pantelisgeor Δημοσ. 3 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2004 kai kana link gia demo i download an einai freeware an einai dinaton giati mou arese kai meta
aragorn Δημοσ. 3 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2004 Freeware δεν είναι, τώρα για demo θα σε γελάσω. Στο site τους δεν ξέρω αν υπάρχει τίποτα. http://www.petz.com ΥΓ. Τελικά τι έγινε, βρέθηκε?
akpe Δημοσ. 4 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2004 Κατα πάσα πιθανότητα θα τα έχω μέχρι την τετάρτη more info soon
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.