The_Judas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Έχω μια τοστιέρα εδώ και δύο χρόνια η οποία είναι πολύ δύσκολη στον καθαρισμό της. πλέον αναγκαζόμαι να βαζω αντικολλητικό χαρτί για να την χρησιμοποιήσω καθώς δεν ψήνει καλα ούτε καθαρίζεται πλέον... Τι θα μου προτείνατε να αγοράσω για αντικατάσταση της ; περισσότερο για απλη χρήση μικρού μεγέθους για 2 τοστ. Δεν με ενδιέφερει να ψήνει κρέατα κλπ.
g_f Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Rhonson R-2680 900watt. Έχω πάρει διάφορες. Μακράν το καλύτερο ψήσιμο γρήγορη, και το βασικότερο, χωράει και κομμάτι ψωμί που το έχεις γεμίσει υλικά. Η πρώτη μετα από χρόνια που δεν μου έσπασε για αυτό το λόγο. 1
zoranb Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Και εγώ θέλω να αλλάξω τη δική μου η οποία έχει ραβδώσεις και είναι δύσκολη στο καθάρισμα κάθε φορά. Έχω δεί κάποιες χωρίς ραβδώσεις, με λεία πλάκα... δεν ξέρω πως ψήνονται τα τοστ εκεί. Τί τοστιέρα χρησιμοποιείτε εσείς... πείτε καμιά ιδέα! Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2021 από zoranb
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Τοστ που δεν είναι κοτλέ; Ιεροσυλία!!!!
csontheline Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Αντικολλητικό χαρτί FTW!! ✌️ 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Τοστ που δεν είναι κοτλέ; Ιεροσυλία!!!! Υπάρχουν και αυτά τα αντίχριστα με τα τρίγωνα. Προσωπικά, θεωρώ ότι η λεία πλάκα, αν και πιο δύσχρηστη γιατί στα καίει εύκολα, κάνει πιο καλή δουλειά. 3
Kostasspil Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Αυτα τα τριγωνα ποιος νους τα σκεφτηκε ηθελα να ξερα
Ison_ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Έχω την pyrex sb-230. Είναι με κεραμικές πλάκες και δεν κολλάει ποτέ το λιωμένο τυρί. Την προσέχω και δεν ψήνω άλλα πράματα ούτε βάζω μαχαίρια για να τραβήξω έξω τα τοστ και είναι σαν καινούρια, σε σχέση με τις κλασικές που όσο και να προσέξεις η επίστρωση χαλάει από μόνη της. Βέβαια δεν πατηκώνει τα τοστ (αυτό είναι μειονέκτημα για τους περισσότερους) και έχει πολύ κοντό καλώδιο.
g_f Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 3 hours ago, zoranb said: Και εγώ θέλω να αλλάξω τη δική μου η οποία έχει ραβδώσεις και είναι δύσκολη στο καθάρισμα κάθε φορά. Έχω δεί κάποιες χωρίς ραβδώσεις, με λεία πλάκα... δεν ξέρω πως ψήνονται τα τοστ εκεί. Τί τοστιέρα χρησιμοποιείτε εσείς... πείτε καμιά ιδέα! Σε αυτήν που πρότεινα παραπάνω οι πλάκες αφαιρούνται και πλένονται πανεύκολα. Προσωπικα δεν μπαίνω καν στην διαδικασία. Απλά μόλις βγουν τα τοστ όσο είναι ακόμα ζεστή την καθαρίζω με βρεγμενο χαρτί κουζίνας...
phanispal Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πάντως τα διθυραμβικά σχόλια κατόχων στο skroutz για μια Ariete (https://www.skroutz.gr/s/1674531/Ariete-Slim-1911-%CE%A4%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%AD%CF%81%CE%B1-1000W.html) με έκαψαν την τελευταία φορά. Την έβγαζε σαν best pick/seller και είναι πολύ μέτρια. Το πάνω μέρος είναι πολύ βαρύ και αν φτιάξεις μόνο ένα τοστ το πατάει πολύ και το κάνει σόλα (εννοείται ότι δεν το πατάω με το χέρι, ούτε και κουμπώνω την ασφάλεια που έχει). Αν φτιάξεις δύο η κατάσταση βελτιώνεται, αλλά και πάλι κάνει ανομοιόμορφο ψήσιμο γιατί το κάτω μέρος δεν έχει την ένταση του πάνω κι έτσι δεν ψήνεται καλά από κάτω. Συν ότι παρά τα 1000W θέλει ζέσταμα πριν βάλεις τα τοστ για να τα κάνει τραγανά. Οπότε ψάχνω κι εγώ για μια τοστιέρα που να μπορεί να φτιάξει τοστ χωρίς τα παραπάνω προβλήματα. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2021 από phanispal
AristidisZ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 η γυναίκα ψήνει ψωμί του τοστ κάθε πρωί, και είχα πάρει μια φτηνή από σκρουτζ που έχει βγει μια χαρά και σε τοστ που την έχω δοκιμάσει, τα ψήνει ωραία χωρίς να τα καίει και λίωνει μια χαρά το τυρί https://www.skroutz.gr/s/8025530/Esperanza-EKG006-Taleggio-Τοστιέρα-για-2-Τοστ-750W.html
rafa1919 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, phanispal είπε Πάντως τα διθυραμβικά σχόλια κατόχων στο skroutz για μια Ariete (https://www.skroutz.gr/s/1674531/Ariete-Slim-1911-%CE%A4%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%AD%CF%81%CE%B1-1000W.html) με έκαψαν την τελευταία φορά. Την έβγαζε σαν best pick/seller και είναι πολύ μέτρια. Το πάνω μέρος είναι πολύ βαρύ και αν φτιάξεις μόνο ένα τοστ το πατάει πολύ και το κάνει σόλα (εννοείται ότι δεν το πατάω με το χέρι, ούτε και κουμπώνω την ασφάλεια που έχει). Αν φτιάξεις δύο η κατάσταση βελτιώνεται, αλλά και πάλι κάνει ανομοιόμορφο ψήσιμο γιατί το κάτω μέρος δεν έχει την ένταση του πάνω κι έτσι δεν ψήνεται καλά από κάτω. Συν ότι παρά τα 1000W θέλει ζέσταμα πριν βάλεις τα τοστ για να τα κάνει τραγανά. Οπότε ψάχνω κι εγώ για μια τοστιέρα που να μπορεί να φτιάξει τοστ χωρίς τα παραπάνω προβλήματα. Εγώ παραδόξως έχω την συγκεκριμένη από τον Απρίλιο του 2016 και είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος. Φυσικά και είναι υποκειμενική η άποψή μου, αλλά οφείλω να παραδεχθώ πως από όσες τοστιέρες είχα μέχρι σήμερα αυτή είναι η καλύτερη και η πιο αξιόπιστη.
phanispal Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δεν ξέρω αν φτιάχνεις σάντουιτς κ.λπ., πάντως εγώ που φτιάχνω απλό τοστ (γαλοπούλα/τυρί) γίνεται αυτό που περιέγραψα. Το ένα το πατάει πολύ λόγω βάρους και δε είτε δε γίνεται ωραίο επειδή παραψήνεται το πάνω και πατιέται πολύ αν θες να λιώσει το τυρί, και αν το βγάλεις πριν πατηθεί πολύ και με σωστά ψημένο το ψωμί δε λιώνει το τυρί. Αν φτιάξω δύο γίνονται καλύτερα, αλλά sorry που δεν έχω όρεξη να φάω δύο τοστ 7 παρά το πρωί πριν πάω για δουλειά. Κι αν δεις τα πιο πρόσφατα σχόλια στο skroutz θα δεις ότι λένε κι άλλοι τα ίδια. Αλλά το 2016 που την πήρα κι εγώ ήταν όλα διθυραμβικά. Φαντάσου ένας βλαμμένος έχει γράψει ότι ψήνει 6 τοστ (6!!!!!!) ταυτόχρονα. Να μας πει πού αγοράζει ψωμί και υλικά ώστε να χωράνε 6 γιατί θα τρελαθούμε. Ειλικρινά τα σχόλια στο skroutz είναι ό,τι να 'ναι. 1
rafa1919 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, phanispal είπε Δεν ξέρω αν φτιάχνεις σάντουιτς κ.λπ., πάντως εγώ που φτιάχνω απλό τοστ (γαλοπούλα/τυρί) γίνεται αυτό που περιέγραψα. Το ένα το πατάει πολύ λόγω βάρους και δε είτε δε γίνεται ωραίο επειδή παραψήνεται το πάνω και πατιέται πολύ αν θες να λιώσει το τυρί, και αν το βγάλεις πριν πατηθεί πολύ και με σωστά ψημένο το ψωμί δε λιώνει το τυρί. Αν φτιάξω δύο γίνονται καλύτερα, αλλά sorry που δεν έχω όρεξη να φάω δύο τοστ 7 παρά το πρωί πριν πάω για δουλειά. Κι αν δεις τα πιο πρόσφατα σχόλια στο skroutz θα δεις ότι λένε κι άλλοι τα ίδια. Αλλά το 2016 που την πήρα κι εγώ ήταν όλα διθυραμβικά. Φαντάσου ένας βλαμμένος έχει γράψει ότι ψήνει 6 τοστ (6!!!!!!) ταυτόχρονα. Να μας πει πού αγοράζει ψωμί και υλικά ώστε να χωράνε 6 γιατί θα τρελαθούμε. Ειλικρινά τα σχόλια στο skroutz είναι ό,τι να 'ναι. Δεν αντιλέγω αγαπητέ ούτε ακυρώνω τα όσα ισχυρίζεσαι. Προφανώς δεν ενοχλούν στον ίδιο βαθμό τον καθένα από εμάς τα αρνητικά αυτά στοιχεία. Σπάνια φτιάχνω sandwiches, κυρίως toasts ψήνω και γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος. Ίσως φταίει το ότι δεν έχω χρησιμοποιήσει καλύτερη τοστιέρα και όταν κάνω την μετάβαση να πω "πόσο άχρηστη ήταν αυτή η Ariette, και την παίνευα κιόλας".
Dante80 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 25/9/2021 στις 4:50 ΜΜ, g_f είπε Rhonson R-2680 900watt. Έχω πάρει διάφορες. Μακράν το καλύτερο ψήσιμο γρήγορη, και το βασικότερο, χωράει και κομμάτι ψωμί που το έχεις γεμίσει υλικά. Η πρώτη μετα από χρόνια που δεν μου έσπασε για αυτό το λόγο. Αυτή έχω και εγώ, μια χαρά δουλειά κάνει. Αν θες βγάζεις τις πλάκες για πλύσιμο, αλλά ειλικρινά δεν χρειάζεται. Ένα πέρασμα χαρτί και τέλος. Μειονέκτημα για μερικούς το ότι είναι όλα ή τίποτα (δεν έχει θερμοστάτη), αλλά για την δουλειά που την θέλω (τοστ, σουβλάκια, μπιφτέκι) είναι ταμάμ! Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2021 από Dante80 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα