Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, stagml είπε

Μπορείτε να με βοηθήσετε;

Έβαλα την dev version θα μπορέσω να αναβάθμισω όταν βγει η κανονική; Ή θα χρειαστεί clean install?

Εάν έχεις την dev θέλει clean install, εάν είσαι στο beta ή review channel σου δίνει επιλογή να κάνεις μετάβαση στην κανονική έκδοση μόλις βγει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, panospc said:

Εάν έχεις την dev θέλει clean install, εάν είσαι στο beta ή review channel σου δίνει επιλογή να κάνεις μετάβαση στην κανονική έκδοση μόλις βγει.

Εαν κανω in-place upgrade με iso χωρις να συνδεσω το pc με το προγραμμα insider την .194 και 5 οκτωβριου βγει πχ η .200 ας πουμε θα την βρει στο update ;;

Επεξ/σία από bep1995
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, thanoskkk είπε

Εμένα ο επεξεργαστής μου δεν πέρασε το test (i5-4460) οπότε windows 10 ως το 2025, καλα να ΄μαστε.

Εδω λέμε οτι δεν περνάνε το τεστ ουτε οι 7ης γενιάς και εσύ δοκίμασες με τον παμπάλαιο; 

Μπράβο σου πάντως! 

Επεξ/σία από andreas1gr
  • Like 1
Δημοσ.

Τελικά όσοι κλαίγονται γιατί δε μπορούν να αναβαθμίσουν (λες κι είναι το τέλος του κόσμου αν δε μπορείς να έχεις ένα OS) έχουν δημιουργήσει το μεγαλύτερο hype για τα Windows 11.

Όπως θα διατεθούν στις 5 Οκτωβρίου τα Windows 11 δεν αποτελούν σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με τα Windows 10. Μπορεί τα επόμενα χρόνια να ενισχυθούν σημαντικά, όταν θα προστεθεί και η εκτέλεση Android εφαρμογών, όταν στο νέο store θα περάσουν και οι κλασικές εφαρμογές που σήμερα λείπουν, όταν θα υπάρξουν παιχνίδια που θα εκμεταλλεύονται το direct storage κλπ. Όταν θα, θα δούμε.

Προς το παρόν έχουμε ένα ωραίο design, έχουμε τα widgets που είναι πλήρως αδιάφορα και έχουμε και μία taskbar που την πήραν από τα windows 10X και έχει σημαντικούς περιορισμούς που έχουν εκνευρίσει πολλούς χρήστες. Μεταξύ άλλων ακόμα δε λειτουργεί και το drag αρχείων σε εικονίδια εφαρμογών στην taskbar, για να ξεκινήσει η εφαρμογή και είτε να τα αναπαράξει, να ξεκινήσει η επεξεργασία τους κλπ. Αυτή τη στιγμή όταν κάνεις drag and drop αρχείο πάνω σε εικονίδιο εφαρμογής εμφανίζει ένα πολύ ωραίο απαγορευτικό σε λευκό φόντο. Αυτό υποτίθεται θα φτιαχτεί αργότερα.

Α, και τα νέα layouts για την κατανομή εφαρμογών λειτουργούν σωστά αλλά και πάλι μπορείς να κάνεις κάτι αντίστοιχο με το Fancy Zones powertoy.

Γενικά μιλάμε για πολύ μικρή αναβάθμιση ειδικά στην αρχή.

• Like 11
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, imvrios είπε

Τελικά όσοι κλαίγονται γιατί δε μπορούν να αναβαθμίσουν (λες κι είναι το τέλος του κόσμου αν δε μπορείς να έχεις ένα OS) έχουν δημιουργήσει το μεγαλύτερο hype για τα Windows 11.

Αυτοί οι ίδιοι, αν μπορούσαν τελικά να αναβαθμίσουν, θα ήταν οι πρώτοι που θα έλεγαν ότι ΔΕΝ θέλουν να πάνε στα 11 και ότι θα μείνουν μια ζωή με τα 10 ή ακόμα καλλίτερα με τα 7…

Είχε δίκιο ο Καποδίστριας με της πατάτες…

Δημοσ.

Δηλαδή για να καταλάβω, το build 22000.194 είναι αυτό που θα κυκλοφορήσει στις 5/10/2021 ή θα βγει νέο? Έκανα clean install από iso.

Edition    Windows 11 Pro
Version    21H2
Installed on    ‎26/‎9/‎2021
OS build    22000.194
Experience    Windows Feature Experience Pack 1000.22000.194.0

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, lsk1977 είπε

Δηλαδή για να καταλάβω, το build 22000.194 είναι αυτό που θα κυκλοφορήσει στις 5/10/2021 ή θα βγει νέο? Έκανα clean install από iso.

Κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η τελική, η οποία τελική θα είναι αυτή που θα είναι στα Visual Studio (πρώην MSDN) επίσημα ISO

Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση; Αληθεύει ότι δεν θα έχει μέσα ΙΕ καθόλου; Όταν θα θέλεις να ρυθμίσεις το lan με proxy server κτλ , που θα το έχει;

Δημοσ.

Εδώ σκέφτομαι να περιμένω λίγο να στρώσουν τα w11 θα πάω από μόνος μου σε beta ?? Αν είχαμε καραντίνα ίσως κ να το έκανα αλλά δε βαριέμαι κ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, andreas1gr είπε

Εδω λέμε οτι δεν περνάνε το τεστ ουτε οι 7ης γενιάς και εσύ δοκίμασες με τον παμπάλαιο; 

Μπράβο σου πάντως! 

Δεν είχα διαβάσει  τα σχόλια του insomnia πριν το δοκιμάσω. Διάβασα ότι μπορούμε να αναβαθμίσουμε  σε 11 και το ξεκίνησα. Δεν μπορούσα να φανταστώ  ότι ο i5 μου όσο παλιός και να είναι δεν θα υποστηρίζεται. 

Δημοσ.

Παιδιά όσο άσχημο και να είναι η μη υποστήριξη συστημάτων , αυτό έχει γίνει για ασφάλεια και όχι γιατί έχει μετοχές η microsoft σε intel και amd. Όταν οι κατασκευαστές games βάζουν αδικαιολόγητες ελάχιστες απαιτήσεις, αυτοί είναι που το κάνουν για update χωρίς λόγο hardware.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, koutsis είπε

Αν κατεβασεις το iso, μπορεις να το βαλεις και σε υπολογιστη που δεν ειναι συμβατος ?

Οχι και γω με iso που τα περασα πριν 6 μηνες μου ζητησε TPM enable για να ξεκινησει εγκατασταση

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Cell_7 είπε

Μην ξεχνάμε ότι οι περισσότεροι δεν αναβαθμίζουν απο άγνοια. Δεν περιμένω μηχανήματα σε μαγαζιά, pc "γωνιών" και οι μικρότερες ηλικίες να ενδιαφέρονται και πολύ για την αναβάθμιση, αν μπει facebook αυτό φτάνει.

Να το πάμε και από την άλλη πλευρά. Αυτοί που αναβαθμίζουν το κάνουν σχεδόν αποκλειστικά για τη συμβατότητα και τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις με τα τελευταία games.

Σχετικά με το TPM 2.0. Δεν είναι κάτι καινούργιο απ' ό,τι βλέπω*. Απλά αναρωτιόμαστε όλοι γιατί τώρα το κάνει υποχρεωτικό ακόμα και για τους home users που θα μπουν από μόνοι τους στην ψεύτικη ιστοσελία για να δώσουν κωδικούς τραπέζης.

*https://en.wikipedia.org/wiki/Trusted_Platform_Module

Αναφορά σε κείμενο

Microsoft had announced that from January 1, 2015 all computers will have to be equipped with a TPM 2.0 module in order to pass Windows 8.1 hardware certification.[85] However, in a December 2014 review of the Windows Certification Program this was instead made an optional requirement. However, TPM 2.0 is required for connected standby systems.

Δημοσ.

Εγώ που το pc μου δεν είναι συμβατό και έκανα κάνα χρόνο να φέρω σε τάξη τα win10 όταν βγήκαν και από τότε δεν τα πειράζω, έχω κάποιο σοβαρό λόγο  για να πάω  να δώσω κάνα 500αρι για αναβάθμιση και να χάσω και τον ύπνο μου μέχρι να τα ξανά στήσω όλα? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...