Dantε Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Ας ξεκινησουμε απο το γεγονος οτι πηρες αλφα ρομεο και περιμενεις να δουλευει σωστα. Κανε 2-3 γεμισματα αδειαγματα και μετα ασχολησουμε με λυσιμο και ιστοριες.Συνηθιζεται στα ιταλικα να εμφανιζονται περιεργα προβληματα που φευγουν μετα μονα τους. Πχ να πεφτεις σε λακουβα και να σταματαει η μια πλευρα των ηχειων να παιζει και να ξεκινανε μετα μονα τους,διαφορα σφαλματα στο καντραν κτλ. Απλα σταματας να ασχολεισαι μεχρι τη στιγμη που θα αρπαξει φωτια.Τοτε ειναι η καταλληλη ωρα να το πας συνεργειο.
solidsnake222 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Dantε είπε Ας ξεκινησουμε απο το γεγονος οτι πηρες αλφα ρομεο και περιμενεις να δουλευει σωστα. Κανε 2-3 γεμισματα αδειαγματα και μετα ασχολησουμε με λυσιμο και ιστοριες.Συνηθιζεται στα ιταλικα να εμφανιζονται περιεργα προβληματα που φευγουν μετα μονα τους. Πχ να πεφτεις σε λακουβα και να σταματαει η μια πλευρα των ηχειων να παιζει και να ξεκινανε μετα μονα τους,διαφορα σφαλματα στο καντραν κτλ. Απλα σταματας να ασχολεισαι μεχρι τη στιγμη που θα αρπαξει φωτια.Τοτε ειναι η καταλληλη ωρα να το πας συνεργειο. νταξει με επεισες , θα του βάλω εγω φωτιά φωτιά(πριν παρει μόνο του) να τελειώνουμε. Την άλλη φορά μόνο Ιάπωνα Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2021 από solidsnake222
Dantε Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, solidsnake222 είπε νταξει με επεισες , θα του βάλω απο τώρα φωτιά να τελειώνουμε. Την άλλη φορά μόνο Ιάπωνα Χαιρομαι που αλλος ενας θα γυρισει στο σωστο το δρομο. Spoiler Μιτο εχω.
solidsnake222 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, Dantε είπε Χαιρομαι που αλλος ενας θα γυρισει στο σωστο το δρομο. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Μιτο εχω. τέλεια ελα τα λαμπαδιασουμε μαζί.
Dantε Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, solidsnake222 είπε τέλεια ελα τα λαμπαδιασουμε μαζί. Προσωπικα δεν ειμαι μακρια απο αυτο το σημειο.Προχθες εχασα την υποβοηθηση του τιμονιου μεσα σε στροφη 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα