Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας ξεκινησουμε απο το γεγονος οτι πηρες αλφα ρομεο και περιμενεις να δουλευει σωστα.

Κανε 2-3 γεμισματα αδειαγματα και μετα ασχολησουμε με λυσιμο και ιστοριες.Συνηθιζεται στα ιταλικα να εμφανιζονται περιεργα προβληματα που φευγουν μετα μονα τους.

Πχ να πεφτεις σε λακουβα και να σταματαει η μια πλευρα των ηχειων να παιζει και να ξεκινανε μετα μονα τους,διαφορα σφαλματα στο καντραν κτλ.

Απλα σταματας να ασχολεισαι μεχρι τη στιγμη που θα αρπαξει φωτια.Τοτε ειναι η καταλληλη ωρα να το πας συνεργειο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Dantε είπε

Ας ξεκινησουμε απο το γεγονος οτι πηρες αλφα ρομεο και περιμενεις να δουλευει σωστα.

Κανε 2-3 γεμισματα αδειαγματα και μετα ασχολησουμε με λυσιμο και ιστοριες.Συνηθιζεται στα ιταλικα να εμφανιζονται περιεργα προβληματα που φευγουν μετα μονα τους.

Πχ να πεφτεις σε λακουβα και να σταματαει η μια πλευρα των ηχειων να παιζει και να ξεκινανε μετα μονα τους,διαφορα σφαλματα στο καντραν κτλ.

Απλα σταματας να ασχολεισαι μεχρι τη στιγμη που θα αρπαξει φωτια.Τοτε ειναι η καταλληλη ωρα να το πας συνεργειο.

νταξει με επεισες , θα του βάλω εγω φωτιά φωτιά(πριν παρει μόνο του) να τελειώνουμε.

Την άλλη φορά μόνο Ιάπωνα

Επεξ/σία από solidsnake222
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, solidsnake222 είπε

νταξει με επεισες , θα του βάλω απο τώρα φωτιά να τελειώνουμε.

Την άλλη φορά μόνο Ιάπωνα

Χαιρομαι που αλλος ενας θα γυρισει στο σωστο το δρομο.

Spoiler

Μιτο εχω.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Dantε είπε

Χαιρομαι που αλλος ενας θα γυρισει στο σωστο το δρομο.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Μιτο εχω.

τέλεια ελα τα λαμπαδιασουμε μαζί.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, solidsnake222 είπε

τέλεια ελα τα λαμπαδιασουμε μαζί.

Προσωπικα δεν ειμαι μακρια απο αυτο το σημειο.Προχθες εχασα την υποβοηθηση του τιμονιου μεσα σε στροφη :P

• Sad 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...