solidsnake222 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέραα μετά απο φουλαρισμα ο δείκτης ανέβηκε κανονικά στο τέρμα (και λίγο πιο πάνω) , μετά από αυτό έχω κάνει περίπου 150 χιλιόμετρα και είχε κουνηθεί ελάχιστα. Μετα όταν ξαναμπήκα στο αμάξι και το έβαλα εμπρός είχε κατέβει 1 γραμμή σχεδόν(έτσι απότομα) και μετά όταν όταν το έσβησα πάλι και το ξανά άνοιξα πήγε πάλι σχεδον στο τέρμα η γραμμή... αυτό το έκανε 2-3 φορές και εν συντομία τώρα εχει σταθεροποιηθεί μία γραμμή κάτω απο το φουλ αλλά εχω παρατηρήσει εν κινήσει ότι αντί να κατεβαίνει, ανεβαίνει (ελάχισταα) Τι μπορεί να συμβαίνει? αμάξι Alfa Romeo MiTo - βενζίνη Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2021 από solidsnake222
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Να το δει κάποιος που ασχολείται με κοντέρ.
solidsnake222 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε Να το δει κάποιος που ασχολείται με κοντέρ. Μωρε θα το δει , δεν προσπαθώ να φτιάξω το πρόβλημα απο εδω. Απλός μέχρι την Δευτέρα θέλω να μάθω τι μπορεί να έχει και αν είχε κάποιος παρόμοια εμπειρία 1
greekfragma Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Έχει πιάσει μακα ο μηχανισμός του φλοτερ. Αν το αμάξι ειναι πάνω από δεκαετία να ανοίξεις τεποζιτο να βγάλεις αντλία και μηχανισμό φλοτερ και να ρίξεις ένα καθάρισμα. Μόνο καλό θα κάνεις στο αμάξι.
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, greekfragma είπε Έχει πιάσει μακα ο μηχανισμός του φλοτερ. Αν το αμάξι ειναι πάνω από δεκαετία να ανοίξεις τεποζιτο να βγάλεις αντλία και μηχανισμό φλοτερ και να ρίξεις ένα καθάρισμα. Μόνο καλό θα κάνεις στο αμάξι. Τι να καθαρίσει;Αφου όλο μέσα στην βενζίνη ειναι.
greekfragma Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Τι να καθαρίσει;Αφου όλο μέσα στην βενζίνη ειναι. Έχεις ανοίξει ποτέ αντλία και φλοτερ σε όχημα να δεις τι μαζεύεις μετά από χρόνια; Λάσπη άμμο γλίτσα.
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, greekfragma είπε Έχεις ανοίξει ποτέ αντλία και φλοτερ σε όχημα να δεις τι μαζεύεις μετά από χρόνια; Λάσπη άμμο γλίτσα. Αρκετές φορές και ήταν πάντα καθαρό,σε οχήματα βενζίνης που έχουν κάνει πάνω απο 200.000 χλμ.Μηπως να πρόσεχες τα βενζινάδικα που ανεφοδιάζεσαι;
greekfragma Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Αρκετές φορές και ήταν πάντα καθαρό,σε οχήματα βενζίνης που έχουν κάνει πάνω απο 200.000 χλμ.Μηπως να πρόσεχες τα βενζινάδικα που ανεφοδιάζεσαι; εγώ τα προσέχω. και ανοίγω τεπόζιτο και καθαρίζω αντλία και σίτα ανά 2 χρόνια. η απάντησή μου είναι ξεκάθαρα για το φρακαρισμένο φλοτέρ του TS. συνήθως φρακάρουν από αυτό που έγραψα.
solidsnake222 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, greekfragma είπε εγώ τα προσέχω. και ανοίγω τεπόζιτο και καθαρίζω αντλία και σίτα ανά 2 χρόνια. η απάντησή μου είναι ξεκάθαρα για το φρακαρισμένο φλοτέρ του TS. συνήθως φρακάρουν από αυτό που έγραψα. ευχαριστώ φίλε όντως μάλλον φλοτερ είναι ξεσήκωσα έναν γνωστό μου γιατί με είχε φάει η αγωνία και τα ίδια πάνω κάτω είπε. Απλά αυτός μου είπε στα άλφα Ρομέο συνήθως το φλοτερ κάθεται πάνω στην αντλία και αν χρειαστεί αλλαγή θα χρειαστούν και τα δύο οπότε το κόστος ανεβαίνει αρκετά. Την Δευτέρα θα το δούμε καλύτερα αλλά ελπίζω να καθαρίζεται και να μην χρειάζεται αλλαγή.
babisskg Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, solidsnake222 είπε ευχαριστώ φίλε όντως μάλλον φλοτερ είναι ξεσήκωσα έναν γνωστό μου γιατί με είχε φάει η αγωνία και τα ίδια πάνω κάτω είπε. Απλά αυτός μου είπε στα άλφα Ρομέο συνήθως το φλοτερ κάθεται πάνω στην αντλία και αν χρειαστεί αλλαγή θα χρειαστούν και τα δύο οπότε το κόστος ανεβαίνει αρκετά. Την Δευτέρα θα το δούμε καλύτερα αλλά ελπίζω να καθαρίζεται και να μην χρειάζεται αλλαγή. Θα το κάνεις που θα το κάνεις την Δευτέρα , αντλία είναι μεν , αλλά μεταξύ των άλλων όπως φίλτρα κλπ ρίξε μιά ματιά μήπως μένει από ρεύμα το κύκλωμα της . 1
solidsnake222 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 update μήπως βοηθήσω κάποιον ομοιοπαθη: Τώρα το απόγευμα το έβαλα μπροστά ο δείκτης ήταν μία γραμμή κάτω απο το φουλαρισμα έκανα κάμποσα χιλιόμετρα και εφτασε ένα δείκτη ακόμα ποιο κάτω. Δηλαδή φαίνεται να λειτουργεί κανονικά βάζω και εικόνα να καταλάβετε στο πράσινο ήταν όταν ξεκίνησα σήμερα το απόγευμα και το κόκκινο έφτασε μετά απο αρκετά χιλιόμετρα Απο το φουλαρισμα μέχρι τώρα εχω κάνει 203 χιλιόμετρα , αν ο δείκτης πρέπει να είναι εκεί η ποιο κάτω δεν γνωρίζω, όπως και να έχει την Δευτέρα θα το πάω μήπως χρειάζεται απλά καθάρισμα και οχι αλλαγή αντλία και φλοτερ 1
babisskg Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 36 λεπτά πριν, solidsnake222 είπε update μήπως βοηθήσω κάποιον ομοιοπαθη: Τώρα το απόγευμα το έβαλα μπροστά ο δείκτης ήταν μία γραμμή κάτω απο το φουλαρισμα έκανα κάμποσα χιλιόμετρα και εφτασε ένα δείκτη ακόμα ποιο κάτω. Δηλαδή φαίνεται να λειτουργεί κανονικά βάζω και εικόνα να καταλάβετε στο πράσινο ήταν όταν ξεκίνησα σήμερα το απόγευμα και το κόκκινο έφτασε μετά απο αρκετά χιλιόμετρα Απο το φουλαρισμα μέχρι τώρα εχω κάνει 203 χιλιόμετρα , αν ο δείκτης πρέπει να είναι εκεί η ποιο κάτω δεν γνωρίζω, όπως και να έχει την Δευτέρα θα το πάω μήπως χρειάζεται απλά καθάρισμα και οχι αλλαγή αντλία και φλοτερ Γιατί το τυραννάς , η Δευτέρα είναι μιά ανάσα . Όταν τελειώσεις όμως , κάντο μία παρουσίαση ώστε να βοηθηθούν άλλοι που μπορεί να τους τύχει κι' αυτούς . Οπότε θα έχουν τον δικό σου οδηγό και θα γλυτώσουν το παίδεμα . Η αντλία στα 150 συν χιλ χλμ δικαιολογείται να θέλει αντικατάσταση , αλλά ένας θεός ξέρει τι μπορεί να κρύβεται από πίσω αυτή την στιγμή . Όταν ξεμπερδέψεις λοιπόν με το καλό , γράψε δύο αράδες , αυτό το αμάξι , τάδε μοντέλο , χρονολογία , χιλιόμετρα . Παρουσιάστηκε το παρακάτω ζήτημα , ελέγχθηκε η αντλία , το φλοτέρ της , το φίλτρο και τελικά αποκαλύφθηκε ότι φταίει ας πούμε σαν παράδειγμα το τάδε ........ ότι ήταν τελικά . Έτσι πρέπει να γίνεται κάθε φορά . Καλή ευκολία ! 1
solidsnake222 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, babisskg είπε Γιατί το τυραννάς , η Δευτέρα είναι μιά ανάσα . Όταν τελειώσεις όμως , κάντο μία παρουσίαση ώστε να βοηθηθούν άλλοι που μπορεί να τους τύχει κι' αυτούς . Οπότε θα έχουν τον δικό σου οδηγό και θα γλυτώσουν το παίδεμα . Η αντλία στα 150 συν χιλ χλμ δικαιολογείται να θέλει αντικατάσταση , αλλά ένας θεός ξέρει τι μπορεί να κρύβεται από πίσω αυτή την στιγμή . Όταν ξεμπερδέψεις λοιπόν με το καλό , γράψε δύο αράδες , αυτό το αμάξι , τάδε μοντέλο , χρονολογία , χιλιόμετρα . Παρουσιάστηκε το παρακάτω ζήτημα , ελέγχθηκε η αντλία , το φλοτέρ της , το φίλτρο και τελικά αποκαλύφθηκε ότι φταίει ας πούμε σαν παράδειγμα το τάδε ........ ότι ήταν τελικά . Έτσι πρέπει να γίνεται κάθε φορά . Καλή ευκολία ! Μωρέ δίκαιο έχεις απλά προσπαθώ να καθησυχάσω τον εαυτό μου μήπως γλυτώσουμε το 200€ xd αλλά ναι την Δευτέρα θα γράψω αναλυτικά τι έγινε
babisskg Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, solidsnake222 είπε Μωρέ δίκαιο έχεις απλά προσπαθώ να καθησυχάσω τον εαυτό μου μήπως γλυτώσουμε το 200€ xd αλλά ναι την Δευτέρα θα γράψω αναλυτικά τι έγινε Δεν γίνεται να γλυτώνεις πάντα , η τέχνη θέλει θυσίες ......... πάντως μην αλλάξεις την αντλία αν έχεις λιγότερα από 100.000 χλμ ........ παίζουν κι' άλλα όπως σου τα έγραψαν ήδη ....... μούργα μέσα στο ρεζερβουάρ ......... Περιμένουμε νέα σου ...... 1
solidsnake222 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Χαίρεται ενημέρωση για ομοιοπαθείς: Ξαναλέω για τους βιαστικούς αμάξι: Alfa Romeo MiTo Βενζίνη Χθες πήγα για μπανάκι συνολικά 180+ χιλιόμετρα ο δείκτης κινούταν κανονικά προς τα κάτω κτλπ Σήμερα το πήγα στον μηχανικό μου του εξήγησα απο κοντά ολα αυτά πιθανώς μου είπε να τράβηξε και αερα γιατί ο βενζίνας το υπερχείλισε στο φουλαρισμα μου έδωσε μερικά τιπς να βγάζω τα κλειδιά απο την μίζα όταν φουλαρο και να μην το υπερχειλίζει ο βενζίνας και στις μεγάλες ανηφορες η κατάφορες φυσιολογικό ειναι να παιζει λιγο ο δεικτης και να μην δίνω σημασία . Εγω επέμενα τον βγάλουμε αντλία και φλοτέρ να δούμε αμα είχε πιάσει Μακα το φλοτερ (που όντως είχε πιάσει απο οτι μου ειπε) είχε λίγο μανουρα ολη η διαδικασία το έκανε βέβαια το καθάρισε και συνεχίζουμε με τα ιδια... Μέχρι στιγμής ολα καλά Σας ευχαριστώ ολους για τις συμβουλές σας 💗 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα