Προς το περιεχόμενο

[GPU] Gigabyte GeForce RTX 3060 / Cosmodata 569€ [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Καλα που εβαλες screenshot και μπορεσα να δω την τιμη και να την βαλω στον τιτλο. 

Το εχουμε πει πολλες φορες, μην αφαιρειτε πραγματα απο το πρωτο ποστ ή απο τον τιτλο γιατι μετα το θεμα ειναι "χαμενο στην μεταφραση". Να προσθεσουμε κατι καλως, να διωξουμε οχι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Καλα που εβαλες screenshot και μπορεσα να δω την τιμη και να την βαλω στον τιτλο. 

Το εχουμε πει πολλες φορες, μην αφαιρειτε πραγματα απο το πρωτο ποστ ή απο τον τιτλο γιατι μετα το θεμα ειναι "χαμενο στην μεταφραση". Να προσθεσουμε κατι καλως, να διωξουμε οχι.

Έχεις δίκιο, δεν το γνώριζα(ούτε το σκέφτηκα έτσι), συγνώμη.

Επεξ/σία από nickol-us
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου φαινεται αυτη την ειχα βρει απεξω 430 αλλα επρεπε να χρησιμοποιησεις δευτερο forwarder γιατι εταιριες γερμανικες, αγγλικες κτλπ δε στελνουν καρτες εξω απο τη χωρα τους αρα εβγαινε στα 450 πανω κατω , τα 570 ειναι για γελια αφου πριν 9 μηνες τοσο εκανε η rtx 3070 απο πλαισιο 570 ευρω.

Επεξ/σία από Deathy
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτό που αναρωτιέμαι  εγώ είναι, 
τα μαγαζια τις αγοραζουν msrp τις καρτες απο τον επισημο εισαγωγεα και μετα τις βαζουν σε scalp τιμες
η
και ο επισημος εισαγωγεας τις δινει με ανεβασμενες τις τιμες ;

Επεξ/σία από Zengar Zombolt
  • Like 1
Δημοσ.

Ακόμη και στο evga.eu να είχες μπει σε queue και κάποια στιγμή  να πάρεις 3060, με το ελληνικό φπα + μεταφορικά βγαίνει 454 ευρώ. Οπότε ούτε οι ίδιοι οι κατασκευαστές δεν πουλάνε στο αρχικό msrp πλέον. Ίσως και η ίδια η nvidia να μην τους πουλάει τα chips όσο πριν.

Βάλε καπέλο από τον μεγάλο προμηθευτή που τα φέρνει ευρώπη (λογικά γερμανία), βάλε καπέλο από τον εισαγωγέα στην ελλάδα, βάλε καπέλο και από το κατάστημα. Δεν φαίνονται λογικά τα 569 ευρώ;

Υ.Γ. Όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη γιατί τα λέω χωρίς να έχω κάποια εσωτερική πληροφόρηση για το πως δουλεύει το πράγμα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Αυτή ακριβώς την κάρτα την είχα προλάβει κυριολεκτικά τελευταία στιγμή στα 600 ευρώ απο το e-gate στο Μαρουσι. Οπότε γενικότερα εκεί ειναι η τιμή της πάνω κάτω.

Με το που έκανα την παραγγελία η τιμή σχεδον στο καπάκι ανέβηκε στα 650 αλλά σε εμένα την τήρησαν και την πήρα στα 600.

Αυτό που μου είχε κάνει εντύπωση όταν είχα πάει να την παραλάβω είναι ότι είχαν μία μεγάλη βιτρίνα γεμάτη με διάφορες rtx. Πραγματικά με έκανε να αναρωτιέμαι αν όντως υπάρχει έλλειψη.

Η κάρτα παίδες είναι τίμια. Την έχω ένα δεκαπενθήμερο περίπου και είναι πραγματικά μεγάλο upgrade σε σχέση με τις 1060 που είχα πριν.

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, vste είπε

Αυτή ακριβώς την κάρτα την είχα προλάβει κυριολεκτικά τελευταία στιγμή στα 600 ευρώ απο το e-gate στο Μαρουσι. Οπότε γενικότερα εκεί ειναι η τιμή της πάνω κάτω.

Με το που έκανα την παραγγελία η τιμή σχεδον στο καπάκι ανέβηκε στα 650 αλλά σε εμένα την τήρησαν και την πήρα στα 600.

Αυτό που μου είχε κάνει εντύπωση όταν είχα πάει να την παραλάβω είναι ότι είχαν μία μεγάλη βιτρίνα γεμάτη με διάφορες rtx. Πραγματικά με έκανε να αναρωτιέμαι αν όντως υπάρχει έλλειψη.

Η κάρτα παίδες είναι τίμια. Την έχω ένα δεκαπενθήμερο περίπου και είναι πραγματικά μεγάλο upgrade σε σχέση με τις 1060 που είχα πριν.

Μπορεί να είχαν τα κουτιά, όχι τις κάρτες 😉

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, lanc3lot είπε

Μπορεί να είχαν τα κουτιά, όχι τις κάρτες 😉

Όχι φιλε μου. Εκεί πήγε και στην αρχή μου έφερε μία RTX 3070 την οποία και η κοπέλα στο ταμείο του είπε ότι είναι λάθος και οτι ειχα την 3060 (γαμωτ).

Ξαναπήγε λοιπόν και μου έφερε τη σωστή κάρτα. Καλά μη φανταστείς δεν μιλάμε πάνω από 60-70 κάρτες σύνολο από όλες τις μάρκες. Με τη σημερινή έλλειψη κοινώς ψιχουλα.

Από εκεί και πέρα μου είχε κάνει εντύπωση ότι ενώ την είχαν ξεκινήσει από τα 600 ευρώ μέσα σε μια-δυο ώρες και πάει στα 650 ενώ υπήρχε στοκ.

Επεξ/σία από vste
Δημοσ.

Αφου οι τεμπεληδες εντερπενερς θελουν να γινουν χρηματιστες απο το λαπτοπ τους με τα κρυπτονομισματα, λες και τα 50 ευρω το μηνα θα τους κανουν αποσβεση το χιλιαρικο που δινουν για τη καρτα, τωρα με τις αυξησεις της ΔΕΗ θα φανε και αλλη χασουρα, πολυ απλα βρηκαν δικαιολογια για να ξοδεψουν το νοικι τους για καρτα γραφικων, εχουν λιωσει στα παιχνιδια ολοι τους.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, Deathy είπε

Αφου οι τεμπεληδες εντερπενερς θελουν να γινουν χρηματιστες απο το λαπτοπ τους με τα κρυπτονομισματα, λες και τα 50 ευρω το μηνα θα τους κανουν αποσβεση το χιλιαρικο που δινουν για τη καρτα, τωρα με τις αυξησεις της ΔΕΗ θα φανε και αλλη χασουρα, πολυ απλα βρηκαν δικαιολογια για να ξοδεψουν το νοικι τους για καρτα γραφικων, εχουν λιωσει στα παιχνιδια ολοι τους.

Οι τεμπέληδες "εντερπενερς" που σκούπισαν τις κάρτες στην αρχή του έτους έχουν κάνει ήδη απόσβεση να ξέρεις και τώρα απλά κοιτάνε πόσα λεφτά μπαίνουν το μήνα στο πορτοφόλι. Πλέον με τις LHR το παιχνίδι των τιμών είναι στα χέρια των gamers οπότε αρχίζει να μην έχει νόημα η "διαμάχη" gamers vs miners.
Καμιά φορά είναι καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς αν δε κατέχεις καθόλου ένα αντικείμενο...

Επεξ/σία από Themos3
  • Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.

Στο θέμα μας !       την εκανα παραγγελία όπως σας είπα απο την αρχή του post!    και με πήραν τηλ το πωι σημερα ...  

η παραγγελία ισχύει   αλλά μου έδωσαν την εντύπωση οτι όντως ειχε μπει λαθός τιμή αλλά δεν μπορούν να το αλλάξουν ! 

η παραγγελία εφυγε σήμερα απο αυτους και την περιμένω !  μου έδωσαν και αριθμό αποστολής

• Like 6
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Deathy είπε

Το 90% απο αυτους που λες εχει "δωρεαν" ρευμα (το δωρεαν το αφηνω στην φαντασια σας). Ενα 5% εχει πολυ φθηνο ρευμα για 2-3 λογους(νομιμους) και οι υπολοιποι οταν καταλαβουν οτι δεν θα κανουν ποτε αποσβεση , πουλανε τα παντα και ειτε ειναι οριακα κερδισμενοι η στα λεφτα τους.

Εχω ιντερνετικους "φιλους" ελλαδα που βγαζουνε μηνιατικο δημοσιου υπαλληλου καθε 24ωρες.

7 ώρες πριν, Themos3 είπε

Οι τεμπέληδες "εντερπενερς" που σκούπισαν τις κάρτες στην αρχή του έτους έχουν κάνει ήδη απόσβεση να ξέρεις και τώρα απλά κοιτάνε πόσα λεφτά μπαίνουν το μήνα στο πορτοφόλι. Πλέον με τις LHR το παιχνίδι των τιμών είναι στα χέρια των gamers οπότε αρχίζει να μην έχει νόημα η "διαμάχη" gamers vs miners.
Καμιά φορά είναι καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς αν δε κατέχεις καθόλου ένα αντικείμενο...

Δεν επηρεαζει ΚΑΘΟΛΟΥ. τονιζω με κοκκινα γραμματα αντι να στο πω. :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, argosixna είπε

Το 90% απο αυτους που λες εχει "δωρεαν" ρευμα (το δωρεαν το αφηνω στην φαντασια σας). Ενα 5% εχει πολυ φθηνο ρευμα για 2-3 λογους(νομιμους) και οι υπολοιποι οταν καταλαβουν οτι δεν θα κανουν ποτε αποσβεση , πουλανε τα παντα και ειτε ειναι οριακα κερδισμενοι η στα λεφτα τους.

Εχω ιντερνετικους "φιλους" ελλαδα που βγαζουνε μηνιατικο δημοσιου υπαλληλου καθε 24ωρες.

Δεν επηρεαζει ΚΑΘΟΛΟΥ. τονιζω με κοκκινα γραμματα αντι να στο πω. :)

Εννοεις οτι εκτος απο ολα αυτα που ειπα ειναι και απατεωνες απο πανω? Μη το λες αυτο οι Ελληνες ημαστε τιμιος λαος 😄 , το θεμα ειναι οτι για αυτους τους "τιμιους" εντερπενερς σουβλακοφαγους η ΔΕΗ κανει της δικες της απατες για να βγαλει τα σπασμενα και τα πληρωνουν οι γιαγιαδες απο τη συνταξη, μια κωλοσφραγιδα θελεις μονο και γυριζεις ρολοι για πλακα. Τα κρυπτο τα ξερω απο τοτε που επαιρνες μπιτκοιν με 20 ευρω απο το γνωστο ΑΤΜ στο κεντρο της Αθηνας, απλα ειναι μεγαλυτερη απατη απο τις τραπεζες και δεν ασχοληθηκα. Η καρτα του θεματος ειναι πανακριβη, το καλοκαιρι ειχε πεσει οταν βγηκαν τα reviews που την εθαβαν, ε φετος θα φτασει τα 750 εδω περα το μονο σιγουρο, εδω πουλανε τις RX580 500 ευρω οταν την επαιρνες με 100 ευρω πριν κοντα 10 χρονια.

Επεξ/σία από Deathy
  • Sad 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σας !  Στελνω να ενημερώσω οτι η καρτα ειναι στα χερια μου!   στα 569 € !

παντα το ειχα σε εκτιμηση το μαγαζι αλλα τωρα ανεβηκε πολυ ! 

• Like 10
Δημοσ.

Και δεν ειναι μονο οι gamers που χρειαζονται καρτες, ερευνητες , προγραμματιστες  κ.α. ολοι χρειαζονται καρτες, εχει ανεβει η τιμη ολων των ηλεκτρονικων και η τιμη του πυριτιου επηρρεαζοντας τεραστιες αλυσιδες εμπορευματων, οι αυξησεις στην ενεργεια ειναι εν μερη των κρυπτοφαρμερς και οι αυξησεις στις εκπομπες ρυπων, δε θα ηταν απιθανο να ζητηθουν αναδρομικα φοροι σε παγκοσμιο επιπεδο.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...