Προς το περιεχόμενο

[GPU] Gigabyte GeForce RTX 3060 / Cosmodata 569€ [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tην εποχή που κυνηγάμε τις κάρτες με το κυάλι, 3060 σε αυτή την τιμή είναι λουκούμι.

Η πρώτη άμεσα διαθέσιμη 3060 σε σκρουτζ & bestprice ξεκινάει στα 749,9

Επειδή βλέπω να φεύγουν τρένο, αφήνω και Screenshot για την εγκυρότητα

https://www.cosmodata.gr/product/365086/hardware-anavathmisi/vasiko-pc-hardware/kartes-grafikon/karta-grafikon-gigabyte-geforce-rtx-3060-eagle-oc-rev-2-0-12gb-gddr6-hdmi-displayport

16847.jpg

image.png.31fb2ad524096ab947576e8d23aadb00.png

Όσοι πρόλαβαν την προσφορά καλορίζικη. Δυστυχώς φαντάζομαι έπεσαν τρελές παραγγελίες και το μάζεψαν. Δεν νομίζω πως ήταν λάθος η τιμή. Κατα καιρούς φέρνουν καλές προσφορές. Θα έπεσαν τίποτα "κοράκια¨" και τους "έκοψαν"

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 2
Δημοσ.

Αφου φτασαμε στο σημειο να λεμε προσφορα  στα 568€  την 3060..................... ενα θα πω.........ΚΑΤΑΝΤΙΑAAAAA.....!!!!!   ΔΥΣΤΥΧΩΣ.!!

• Like 13
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άκυρο μυρίζει...
Συνήθως όταν ισχύει κάτι τέτοιο έχουν 1-2 κομμάτια και ξεστοκάρουν τον κωδικό, δε πουλάνε 1-2 και ανεβάζουν την τιμή.

Επεξ/σία από Themos3
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, cabdik είπε

Αφου φτασαμε στο σημειο να λεμε προσφορα  στα 568€  την 3060..................... ενα θα πω.........ΚΑΤΑΝΤΙΑAAAAA.....!!!!!   ΔΥΣΤΥΧΩΣ.!!

ρε συ πριν την τρελη ανοδο  η 3090 ειχε  900+€ αρα  η 3060  σε καλη τιμη μου φενεται τωρα   σε αυτα τα λεφτα 569 !

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Liakos_LILIS είπε

ρε συ πριν την τρελη ανοδο  η 3090 ειχε  900+€ αρα  η 3060  σε καλη τιμη μου φενεται τωρα   σε αυτα τα λεφτα 569 !

ναι ρε φιλε...., τα ξερω.  αναλογισου ομως ποσο ειχαν οι ΤΟΡ καρτες πριν την ξεφρενη ανοδο.................................!!   εξ αιτιας αυτου, σχολιασα...!  μια MIDRANGE καρτα -οπως η 3060- προ της ανοδου, ηταν στα 200-250€......!! 

Επισης, αναλογισου οτι αυτην την τιμη περιπου, ειχε μια ΤΟΡ 1080 της εποχης....!!!   αααχ.......... περασμενα μεγαλεια...!!!! 

Επεξ/σία από cabdik
  • Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αν κάποιος πρόλαβε να κάνει παραγγελία με την αρχικά αναγραφόμενη τιμή, ας μας ενημερώσει για πιθανή ακύρωση.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, cabdik είπε

συμφωνω απολυτα μια καρτα που την εβαλαν msrp 300€ ( ενω θα επρεπε να ειναι 250€ tops για το performance της)

• Like 5
Δημοσ.

768 ευρω για μια καρτα που πανω κατω ειναι ενα PS5

Χιλιες φορες ενα PS5 με 500+ που το δινουν η με παιχνιδι η με δευτερο χειριστηριο και τα υπολοιπα παιχνιδια καινουρια η απο αγγελιες για ακομα ποιο φθηνα.

• Like 8
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Όσοι πρόλαβαν την πρώτη τιμή να ενημερώσουν αν παρέλαβαν.

Δύσκολα να έκανε τέτοια πατάτα η cosmodata, τους έχω στη λίστα με τους συνεπείς.

Φαντάζομαι πέσαν επάνω σαν κοράκια (scalpers - miners) και έκοψαν... ωστόσο θα μας πουν όσοι έβαλαν παραγγελία.

Όσο για το οτι είναι κατάντια αυτή η τιμή, δυστυχώς αυτή είναι η σημερινή πραγματικότητα. Κατάντια είναι και η βενζίνη στο 1,70 όταν σε δραχμές πληρώναμε 100(0,3) αλλά δεν πάει έτσι, δυστυχώς.

• Confused 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Όσοι πρόλαβαν την πρώτη τιμή να ενημερώσουν αν παρέλαβαν.

Δύσκολα να έκανε τέτοια πατάτα η cosmodata, τους έχω στη λίστα με τους συνεπείς.

Φαντάζομαι πέσαν επάνω σαν κοράκια (scalpers - miners) και έκοψαν... ωστόσο θα μας πουν όσοι έβαλαν παραγγελία.

Όσο για το οτι είναι κατάντια αυτή η τιμή, δυστυχώς αυτή είναι η σημερινή πραγματικότητα. Κατάντια είναι και η βενζίνη στο 1,70 όταν σε δραχμές πληρώναμε 100(0,3) αλλά δεν πάει έτσι, δυστυχώς.

Δυστυχως ενω τους ειχα κ εγω στην “καλη’’ λίστα με τους συνεπείς , τους εκανα cut-paste στην αλλη τη μαύρη γιατι μια φορά μου το έπαιξαν “germanos”  : συγνώμη κύριος , δεν υπαρχει διαθεσιμότητα και η νέα τιμη που παραλαμβάνουμε ειναι 300 ευρω παραπάνω!!!!!!!!!!

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...