vorlon68 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Κάτεβασα την beta του Hell let loose σε PS5. Πραγματικα για WW II ειναι πολυ καλό. Το πεδίο μάχης πολυ αληθοφανες, παίζεις και με αμερικάνου και με γερμανους, καμια σχεση με την μπουρδα του Vanguard. Ο χάρτης τεράστιος και μοιάζει με τα operations του BF, οπως και οι επιλογες οπλών/medical kit/δευτερέυοντα οπλα. Μετα την beta του Vaungard αυτο ειναι μια ευχάριστη εκπληξη για μένα Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2021 από vorlon68
jimtriol Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Και εγω σκεφτομαι να το τσιμπησω γιατι εχουμε να κανουμε με κανονικο simulation πολεμου και μαχης ...Συνθηκες κανονικης μαχης ,ρεαλισμος ,θελει συνεργασια και οπωσδηποτε μικροφωνο...Εχω κουραστει με τα arcade shooters στυλ COD κυριως που κανεις τον Ραμπο και battlefield(αυτο καπως πιο ρεαλιστικο).Απο τα 4 που βγαινουν κοντα κοντα Cod ,Battlefield και Insurgency λεω να τσιμπησω Hell Let loose και καποια στιγμη το Battlefield για πιο arcade καταστασεις...Το ειχα μπανισει καιρο το game απο οταν βγηκε σε pc και παρα πολλοι ηταν ενθουσιασμενοι...Ειναι ενα Post Scriptum με πολυ καλυτερα και εντυπωσιακα γραφικα..Οποιος ενδιαφερεται για συνθηκες κανονικης μαχης που η συνεργασια και το σχεδιο ειναι ο οδηγος για να επιβιωσεις απο το να κανεις το Ραμπο οπως σε αλλα παιχνιδια ειναι must επιλογη Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2021 από jimtriol
vorlon68 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Αν το δώσουν στο Plus τον Οκτώβριο όπως ακούγετε θα ειμαι τυχερός
vorlon68 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Η Sony με τα gams του plus μου έκανε οικονομία. Επιτέλους ένα game που ήθελα και το έδωσε δωρεάν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα