jimmisk1974 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Γεια σας , πηρα πριν μερικες μερες ενα Avensis 2017 , και το θεμα που εχω ειναι οτι δεν εχει GPS . Oταν παταω το ΜΑP μου λεει " Η πλοηγηση δεν ειναι διαθεσιμη στο συστημα σας " Γνωριζει κανεις καποιον τροπο και πως και αν γινεται να περασω χαρτες κανονικα και να εχω GPS ? Eυχαριστω. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2021 από jimmisk1974
Haldol Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Μίλα με αντιπροσωπεία, πιθανότατα να γίνεται να στους ενεργοποιήσουν με κάποιο αντίτιμο. Να ξέρεις όμως ότι το GPS του αυτοκινήτου είναι κατώτερο από αυτό του κινητού σου, κυρίως λόγω του ότι οι χάρτες αναβαθμίζονται πολύ σπάνια (και σε ορισμένες περιπτώσεις "χειροκίνητα" -- πρέπει να επισκεφτείς αντιπροσωπεία). Οπότε, εφόσον υπάρχει CarPlay / Android Auto, βάζεις απλά το κινητό σου και ξεμπερδεύεις. 4
Joshua21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, jimmisk1974 είπε Γεια σας , πηρα πριν μερικες μερες ενα Avensis 2017 , και το θεμα που εχω ειναι οτι δεν εχει GPS . Oταν παταω το ΜΑP μου λεει " Η πλοηγηση δεν ειναι διαθεσιμη στο συστημα σας " Γνωριζει κανεις καποιον τροπο και πως και αν γινεται να περασω χαρτες κανονικα και να εχω GPS ? Eυχαριστω. Δεν του λείπουν απλά χάρτες, δεν έχει καν navigation, του λείπει hardware. Το έξτρα κόστος της πλοήγησης αν το παραγγείλεις σε καινούργιο αυτοκίνητο είναι κάπου 700€, να μπει εκ των υστέρων είναι μεγαλύτερο. Τουλάχιστον αυτά ίσχυαν για το Yaris που πήραμε το 2018, μας ζήτησαν 700€ παραπάνω, και υπόψιν δωρεάν αναβαθμίσεις και χάρτες θα είχαμε μόνο για 3 χρόνια, μετά θα έπρεπε να πληρώνουμε. Φυσικά ΔΕΝ τα δώσαμε. Ίσως μπορέσεις να βρεις μεταχειρισμένη μονάδα με λιγότερα χρήματα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Βλεπω πολλα αυτοκινητα τελευταια με οθονες κατι πολυ σπανιο σε παλιοτερα μεσης κατηγοριας αλλα αν δεν εχουν gps δεν ξερω σε τι αλλο σημαντικο χρησιμευουν Παρε στον Καλογεροπουλο αν μπορει να κανει κατι .Ειναι πολυ καλος σε τετοια Αν βρεις με android ανετα μπορεις να την συνδεσεις με το κινητο σου για πλοηγηση. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2021 από Γιάννης Platano
jimmisk1974 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Πωωωω😥, κριμας....καλά δεν μπλέκω τώρα με το να ψάχνω να αλλάξω οθόνη με toyoya touch 2 να έχει gps , θα βολευτω με ταβλετ . Ούτε θα δώσω σε αντιπροσωπεία 700+ να βαζω όλο το σύστημα Έλεος ....να στο χρεονουν έξτρα , και δεν είναι και κάνα μοντελακι της πλάκας το avensis.
Joshua21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δεν είναι θέμα οθόνης, μια ξεχωριστή μονάδα είναι το navigation που μπαίνει έξτρα κάπου μέσα στο ταμπλό, αυτή μόνο σαν ανταλλακτικό είχε τόσο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Εγω εχω συνδεσει με την οθονη Kenwood 7029 το navibox αλλα δεν ξερω αν πουλιεται πια γιατι η εταιρεια που το ειχε εκλεισε Πανακριβο το ολο συστημα πριν 15 χρονια αλλα κραταει ακομα .Οτι πληρωνουμε παιρνουμε. Προγραμμα πλοηγησης destinator
nik0laus Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, jimmisk1974 είπε Έλεος ....να στο χρεονουν έξτρα , και δεν είναι και κάνα μοντελακι της πλάκας το avensis. Φίλε μου δυστυχώς η Ελλάδα είναι χώρα της πλάκας και λόγω φορολογικού συστήματος αυτοκίνητα της κατηγορίας D και παραπάνω δεν έχουν τέτοια καλούδια που σε άλλες χώρες έχουν ακόμα και αυτοκίνητα της πλάκας στον βασικο εξοπλισμό. Σε άλλα μέρη του κόσμου ακόμα και το avensis θεωρείται αυτοκινητο της πλάκας αλλά έχει navi .... Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2021 από nik0laus 1
toyo73 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Παντος, χρησιμο ακομη ειναι και το παλιο, πατροπαραδοτο ανθρωπινο GPS.Με εχουν βοηθησει, περιπτεραδες,ταξιτσιδες, αγροτες, βοσκοι κτλ.Ξερετε, 3 τετραγωνα πιο κατω δεξια στην Εκκλησια κτλ. 1
tutuyo Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Αντι να πληρωνεις κερατιατικα για outdated χαρτες χωρις POI, χωρις πληροφοριες για κινηση κτλ και αμφιβολη υποστηριξη, αγοραζεις μια βασουλα των 5-10 ευρω και το καλυτερο GPS ολων, το Google Maps ειναι στο κινητακι σου 1
Joshua21 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 25/9/2021 στις 11:52 ΠΜ, nik0laus είπε Φίλε μου δυστυχώς η Ελλάδα είναι χώρα της πλάκας και λόγω φορολογικού συστήματος αυτοκίνητα της κατηγορίας D και παραπάνω δεν έχουν τέτοια καλούδια που σε άλλες χώρες έχουν ακόμα και αυτοκίνητα της πλάκας στον βασικο εξοπλισμό. Σε άλλα μέρη του κόσμου ακόμα και το avensis θεωρείται αυτοκινητο της πλάκας αλλά έχει navi .... Υπερβάλλεις, το Avensis ακόμα και στη Γερμανία ΔΕΝ έχει navi στον βασικό εξοπλισμό, με μια απλή ματιά στο mobile.de θα διαπιστώσεις ότι πάρα πολλά αυτοκίνητα σαν του ts δεν διαθέτουν. Η διαφορά είναι ότι οι Γερμανοί σπανίως επιλέγουν τη βασική έκδοση και σε κυβικά και σε εξοπλισμό, το αντίθετο ακριβώς από αυτό που επιλέγει η πλειοψηφία των Ελλήνων.
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, toyo73 είπε Παντος, χρησιμο ακομη ειναι και το παλιο, πατροπαραδοτο ανθρωπινο GPS.Με εχουν βοηθησει, περιπτεραδες,ταξιτσιδες, αγροτες, βοσκοι κτλ.Ξερετε, 3 τετραγωνα πιο κατω δεξια στην Εκκλησια κτλ. Eγώ όλο στους δεν έχω σήμα aka δεν είμαι απο εδώ πέφτω.
Joshua21 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, toyo73 είπε Παντος, χρησιμο ακομη ειναι και το παλιο, πατροπαραδοτο ανθρωπινο GPS.Με εχουν βοηθησει, περιπτεραδες,ταξιτσιδες, αγροτες, βοσκοι κτλ.Ξερετε, 3 τετραγωνα πιο κατω δεξια στην Εκκλησια κτλ. Χρήσιμο είναι, προϋποθέτει όμως να βρεις κάποιον μπροστά σου (και να σταματήσεις για να τον ρωτήσεις εννοείται), να γνωρίζει αυτό που ψάχνεις, και φυσικά να έχει τη διάθεση να σε βοηθήσει. Αχρείαστο να είναι λέω εγώ.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Το εργοστασικό navi ήταν (και είναι) ένα ακριβό έξτρα που ακόμα και premium μοντέλα στις ακριβές εκδόσεις τους δεν είχαν/έχουν. Ουσιαστικά πλέον τείνει προς κατάργηση με την εξαπλωση των Car Play/Android Auto. Βάζεις ένα Waze (που έχει χάρτες Google + κάμερες + άμεση ενημέρωση για κίνηση) και ξεμπερδεύεις...
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 55 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Το εργοστασικό navi ήταν (και είναι) ένα ακριβό έξτρα που ακόμα και premium μοντέλα στις ακριβές εκδόσεις τους δεν είχαν/έχουν. Ουσιαστικά πλέον τείνει προς κατάργηση με την εξαπλωση των Car Play/Android Auto. Βάζεις ένα Waze (που έχει χάρτες Google + κάμερες + άμεση ενημέρωση για κίνηση) και ξεμπερδεύεις... Αυτο το Car Play/Android Auto. μπορει να μπει σε οποιοδηποτε αυτοκινητο ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα