antwnhspap98 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 ΚΩΔΙΚΟΣ: BOX4YOU Στις ειδοποιησεις περιλαμβανει συγκεκριμενες πολεις και εμενα μου φαινονται οι εξης: Λαρισα , Βολος, Κομοτηνη, Αλεξανδρουπολη, Πατρα, Ηρακλειο. 5
s2117 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Μου έστειλε κι εμένα κι έλεγε Ηράκλειο και χάρηκα αλλά δε δέχεται υο κουπονι πουθενά. Οπότε Ηράκλειο Αττικής δεν παίζει:(
LLLEFTERIS Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Το Ηρακλειο Κρητης εννοει. Της Αττικης ειναι Νεο Ηρακλειο οχι Ηρακλειο σκετο 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 38 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Της Αττικης ειναι Νεο Ηρακλειο οχι Ηρακλειο σκετο Οπως και Παλαιο Ηρακλειο. Το σκετο ειναι στην Κρητη. 2
s2117 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Παιδιά σορυ που σας το χαλάω αλλά Δήμος Ηρακλείου αττικης είναι.οχι Δήμος νέου Ηρακλείου η παλιού κλπ. Κι εμείς μικροί νέο Ηράκλειο το λέγαμε αλλά πλέον η σωστή ονομασία είναι Ηράκλειο Αττικής. Σχωρατε με για το οφ τοπικ. Καλό ΣΚ σε όλους
Moderators matrixxx Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, s2117 είπε Παιδιά σορυ που σας το χαλάω αλλά Δήμος Ηρακλείου αττικης είναι.οχι Δήμος νέου Ηρακλείου η παλιού κλπ. Κι εμείς μικροί νέο Ηράκλειο το λέγαμε αλλά πλέον η σωστή ονομασία είναι Ηράκλειο Αττικής. Σχωρατε με για το οφ τοπικ. Καλό ΣΚ σε όλους Δεν λεει Ηρακλειο Αττικης ο τιτλος. Το σκετο Ηρακλειο, ανευ "Αττικης" (ή "Νεου" - "Παλαιου" που οριζει και τοπικοτητα) ειναι στην Κρητη. Κατι δεν καταλαβες καλα ακομα και τωρα, 2 ανθρωποι στο γραψαμε. Αν θες ξαναδιαβασε τα και θα καταλαβεις. ΥΓ, το Νεο Ηρακλειο ακομα Νεο λεγεται, οπως αντιστοιχα και το Παλαιο. Δεν εχει αλλαξει τιποτα. 1
Mhlogiatros Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Hρακλειο Κρητης χερσονησος - στου Γρηγορη ο κωδικος λεει δεν εφαρμοζεται και ειναι το μονο που εχει το box στη περιοχη Σωστο μέρος - περίπου αλλά μάπα η προσφορά Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2021 από Mhlogiatros
VonLoutsos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 2 μαγαζιά που εξυπηρετούν την διεύθυνσή μου δοκίμασα, και δεν ίσχυε και στα δύο ο κωδικός...
Moderators matrixxx Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Μηπως ισχυει τελικα μονο στην Πατρα - οπως λεει το μπανερ του TS; Το καλο ειναι οτι σε 2 ωρες τελειωνει και δεν θα ταλαιπωρειται (οπως διαβαζουμε) άλλο ο κοσμος.
ipal Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Hρακλειο Κρητης χερσονησος - στου Γρηγορη ο κωδικος λεει δεν εφαρμοζεται και ειναι το μονο που εχει το box στη περιοχη Σωστο μέρος - περίπου αλλά μάπα η προσφορά Δε ξέρω τι γίνεται με τις πόλεις & τον συγκεκριμένο κωδικο αλλά θυμάμαι μια φορά που το Pizza fan συγκεκριμένα δε δεχόταν έναν κωδικό που έπαιζε. Πάντως εύκολα (σχετικά , αν έχει ορεξη κάποιος 😂) μπορεί κάποιος να τσεκαρει τι ισχύει, απλά προσθέτεις μια Χ διεύθυνση για άλλη πολη και βλέπεις αν δέχεται τον κωδικό του θέματος. Edit: Μόλις έφτιαξα μια Βόλο και μου δέχτηκε τον κωδικό! Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2021 από ipal
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα