Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

image.png.cfe9faf6abede1a8b0fe39f8e9fc9f2d.png

ΚΩΔΙΚΟΣ: BOX4YOU

Στις ειδοποιησεις περιλαμβανει συγκεκριμενες πολεις και εμενα μου φαινονται οι εξης:
Λαρισα , Βολος, Κομοτηνη, Αλεξανδρουπολη, Πατρα, Ηρακλειο.

• Like 5
Δημοσ.

Μου έστειλε κι εμένα κι έλεγε Ηράκλειο και χάρηκα αλλά δε δέχεται υο κουπονι πουθενά. Οπότε Ηράκλειο Αττικής δεν παίζει:(

• Moderators
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Της Αττικης ειναι Νεο Ηρακλειο οχι Ηρακλειο σκετο

Οπως και Παλαιο Ηρακλειο. Το σκετο ειναι στην Κρητη.

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά σορυ που σας το χαλάω αλλά Δήμος Ηρακλείου αττικης είναι.οχι Δήμος νέου Ηρακλείου η παλιού κλπ.

Κι εμείς μικροί νέο Ηράκλειο το λέγαμε αλλά πλέον η σωστή ονομασία είναι Ηράκλειο Αττικής. 

Σχωρατε με για το οφ τοπικ. Καλό ΣΚ σε όλους 

• Moderators
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, s2117 είπε

Παιδιά σορυ που σας το χαλάω αλλά Δήμος Ηρακλείου αττικης είναι.οχι Δήμος νέου Ηρακλείου η παλιού κλπ.

Κι εμείς μικροί νέο Ηράκλειο το λέγαμε αλλά πλέον η σωστή ονομασία είναι Ηράκλειο Αττικής. 

Σχωρατε με για το οφ τοπικ. Καλό ΣΚ σε όλους 

Δεν λεει Ηρακλειο Αττικης ο τιτλος. Το σκετο Ηρακλειο, ανευ "Αττικης" (ή "Νεου" - "Παλαιου" που οριζει και τοπικοτητα) ειναι στην Κρητη.

Κατι δεν καταλαβες καλα ακομα και τωρα, 2 ανθρωποι στο γραψαμε. Αν θες ξαναδιαβασε τα και θα καταλαβεις.

ΥΓ, το Νεο Ηρακλειο ακομα Νεο λεγεται, οπως αντιστοιχα και το Παλαιο. Δεν εχει αλλαξει τιποτα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Hρακλειο Κρητης χερσονησος  - στου Γρηγορη ο κωδικος λεει δεν εφαρμοζεται και ειναι το μονο που εχει το box στη περιοχη 

Σωστο μέρος - περίπου αλλά μάπα η προσφορά :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Moderators
Δημοσ.

Μηπως ισχυει τελικα μονο στην Πατρα - οπως λεει το μπανερ του TS; ;)

Το καλο ειναι οτι σε 2 ωρες τελειωνει και δεν θα ταλαιπωρειται (οπως διαβαζουμε) άλλο ο κοσμος. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

Hρακλειο Κρητης χερσονησος  - στου Γρηγορη ο κωδικος λεει δεν εφαρμοζεται και ειναι το μονο που εχει το box στη περιοχη 

Σωστο μέρος - περίπου αλλά μάπα η προσφορά :P

Δε ξέρω τι γίνεται με τις πόλεις & τον συγκεκριμένο κωδικο αλλά θυμάμαι μια φορά που το Pizza fan συγκεκριμένα δε δεχόταν έναν  κωδικό που έπαιζε.  

Πάντως εύκολα (σχετικά , αν έχει ορεξη κάποιος 😂) μπορεί κάποιος να τσεκαρει τι ισχύει, απλά προσθέτεις μια Χ διεύθυνση για άλλη πολη και βλέπεις αν δέχεται τον κωδικό του θέματος. 

Edit: Μόλις έφτιαξα μια Βόλο και μου δέχτηκε τον κωδικό!

Επεξ/σία από ipal

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...