jerry banana Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, chrisxpap είπε Μέχρι να βγεις στο δρόμο να οδηγήσεις μετά καταλαβαίνεις ότι ζεις Ελλάδα 🤣 Eλα μη μου χαλας το ονειρο ρε φιλε.Δεν εχω παει ποτε Τρικαλα αλλα αποτι εχω ακουσει απο επισκεψη των γονιων μου εκει ειναι πανεμορφα .Την εχω στο μυαλο μου σαν ιδανικη πολη. Τεχνολογικα ειδικα και αλλα πραγματα. Κριμα που δεν εκανα φοιτιτικη ζωη εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxpap Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 50 λεπτά πριν, jerry banana είπε Eλα μη μου χαλας το ονειρο ρε φιλε.Δεν εχω παει ποτε Τρικαλα αλλα αποτι εχω ακουσει απο επισκεψη των γονιων μου εκει ειναι πανεμορφα .Την εχω στο μυαλο μου σαν ιδανικη πολη. Τεχνολογικα ειδικα και αλλα πραγματα. Κριμα που δεν εκανα φοιτιτικη ζωη εκει. Ναι νταξει ωραία πόλη αλλά πολλές λακκούβες 🤣, σκάβουν γενικά για έργα και τις παρατάνε πρόχειρες, από το 22 λένε θα τις φτιάξουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, chrisxpap είπε Ναι νταξει ωραία πόλη αλλά πολλές λακκούβες 🤣, σκάβουν γενικά για έργα και τις παρατάνε πρόχειρες, από το 22 λένε θα τις φτιάξουν Λακούβες ρε φίλε εαν δεν είχαμε δεν θα λεγόμασταν Ελλάδα. Πάει πακέτο με το πολιτισμό μας. 😜 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jason 93 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Κλασικα φρου φρου και αροματα για να ακουσει παλι η Ελλαδα τι μπροστα ειμαστε στα Τρικαλα. Τεχνολογικη ποζερια λεμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 - Ναι , γεια σας.Για την παραγγελία σας παίρνω.Έχω παραγγείλει κάτι ντεπόν εδώ και μισή ώρα.Τί γίνετε; - Έχει φύγει το ... πουλί..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
siakattack@gmai Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, chrisxpap είπε Μέχρι να βγεις στο δρόμο να οδηγήσεις μετά καταλαβαίνεις ότι ζεις Ελλάδα 🤣 και ομως σταματαμε στις διαβασεις πεζων https://trikkipress.gr/τρίκαλα-κι-όμως-υπήρξε-οδηγός-που-δεν/ https://www.iefimerida.gr/news/290394/apolaystiko-vinteo-etsi-sevontai-sta-trikala-toys-pezoys-stamatoyn-ta-gaidoyria-stronoyn https://www.protagon.gr/epikairotita/ellada/edw-trikala-evrwpi-giname-24217000000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxpap Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 33 λεπτά πριν, siakattack@gmai είπε και ομως σταματαμε στις διαβασεις πεζων https://trikkipress.gr/τρίκαλα-κι-όμως-υπήρξε-οδηγός-που-δεν/ https://www.iefimerida.gr/news/290394/apolaystiko-vinteo-etsi-sevontai-sta-trikala-toys-pezoys-stamatoyn-ta-gaidoyria-stronoyn https://www.protagon.gr/epikairotita/ellada/edw-trikala-evrwpi-giname-24217000000 Μιλάω για την ποιότητα των δρόμων και για τις πολλές λακκούβες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
siakattack@gmai Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 21 λεπτά πριν, chrisxpap είπε Μιλάω για την ποιότητα των δρόμων και για τις πολλές λακκούβες οι δρομοι δεν φτιαχνονται ακομη και υπαρχει λογικη πισω απο αυτο: πρωτα θα σκαφτουν ολοι οι δρομοι για να περαστουν οπτικες ινες , φυσικο αεριο κλπ και μετα θα περαστει ασφαλτος καινουρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kukukali Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 12 ώρες πριν, Fotek75 είπε Αν σκεφτείς ότι δεν υπάρχει ανθρώπινη παρέμβαση στην πτήση και πετάει από ένα σημείο στο άλλο η μηχανή μόνη της υπάρχουν αρκετά συστήματα που δεν υπάρχουν σε ένα απλό drone Φυυσικα κ θα έχει περισσότερα αλλά δεν είναι κ η τεχνολογική επανάσταση να πάει από το ένα σημείο στο άλλο μόνο του.Νομιζω ότι γίνεται κ στα ερασιτεχνικά. Αν υποθέσουμε ότι τα 45 λεπτά είναι το θεωρητικό που με χαμηλές θερμοκρασίες θα πέσει ακόμα περισσότερο η απόδοση της μπαταρίας μιλάμε για απόσταση στα 15 λεπτά γιατί υπάρχει και η επιστροφή. Δεν νομίζω ότι σε κανένα χωριό θα έχουν spare μπαταρίες η κ να έχουν ότι θα ξέρουν να τις αλλάξουν.Σίγουρα δίνει οικονομικές λύσεις γιατί περί αυτού πρόκειται αλλά έχει limitations. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trabakoulis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 ολα για την ευρωπαικη επιτροπη. ναναι καλα να μας διοικουν απο αποσταση και ας ειναι και μη εκλεγμενοι απο κανεναν. ευρωΠΕΗικη πορεια και τα μυαλα στα καγκελα. ο αδολφος θα ταν περηφανος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, kukukali είπε Φυυσικα κ θα έχει περισσότερα αλλά δεν είναι κ η τεχνολογική επανάσταση να πάει από το ένα σημείο στο άλλο μόνο του.Νομιζω ότι γίνεται κ στα ερασιτεχνικά. Αν υποθέσουμε ότι τα 45 λεπτά είναι το θεωρητικό που με χαμηλές θερμοκρασίες θα πέσει ακόμα περισσότερο η απόδοση της μπαταρίας μιλάμε για απόσταση στα 15 λεπτά γιατί υπάρχει και η επιστροφή. Δεν νομίζω ότι σε κανένα χωριό θα έχουν spare μπαταρίες η κ να έχουν ότι θα ξέρουν να τις αλλάξουν.Σίγουρα δίνει οικονομικές λύσεις γιατί περί αυτού πρόκειται αλλά έχει limitations. Τρέχουν προγράμματα που θα δημιουργηθούν πάνω σε πυλώνες της ΔΕΗ ή σε άλλα σημεία, φορτιστές για uav. Θα υπάρχουν στην database των flight controller και θα πηγαίνουν για αυτόματη φόρτιση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
syb3er Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 24/9/2021 στις 10:35 ΜΜ, tsakvas είπε επειδη ειναι το μελλον , θα πρεπει να βγαλουν ενα συστημα που θα αποφευγει τις συγκρουσεις με αλλα . Αυτό είναι εύκολο μιας και όλα έχουν gps και μπορείς να δεις την θέση τους. Ακόμα και για χομπιστες υπάρχει σύστημα radar να παρακολουθεις (βελπεις live στο video feed) την πορεία καθε πολιτικού αεροπλάνου ειναι σαν να πετάς πραγματικό αεροπλάνο με πλήρες επίγνωση την κυκλοφορίας γύρο σου. Τα επαγγελματικά συστήματα drone έχουν ακόμα ποιο αναπτυγμένα συστήματα προστασίας από συγκρούσεις οχι βεβαία οι είναι απίθανο για κάποιο ατύχημά όπως με κάθε τι που πετάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, syb3er είπε Αυτό είναι εύκολο μιας και όλα έχουν gps και μπορείς να δεις την θέση τους. Ακόμα και για χομπιστες υπάρχει σύστημα radar να παρακολουθεις (βελπεις live στο video feed) την πορεία καθε πολιτικού αεροπλάνου ειναι σαν να πετάς πραγματικό αεροπλάνο με πλήρες επίγνωση την κυκλοφορίας γύρο σου. Τα επαγγελματικά συστήματα drone έχουν ακόμα ποιο αναπτυγμένα συστήματα προστασίας από συγκρούσεις οχι βεβαία οι είναι απίθανο για κάποιο ατύχημά όπως με κάθε τι που πετάει. Το GPS (gnss βασικά) δεν προσφέρει κάποια σοβαρή ακρίβεια ειδικά όταν αυτά θα πετάνε κατά χιλιάδες. Στα UAV θα χρησιμοποιηθεί 5g τεχνολογία που έχει απείρως καλύτερο geolocation ενώ η αποφυγή σύγκρουσης θα γίνεται με τα οχήματα να μιλάνε μεταξύ τους και να αυτορυθμιζουν αυτά το ίχνος τους. Για τις ταχύτητες που πετάνε αλλά και την μεγάλη ευελιξία τους αυτή η απόσταση θα μπορεί να είναι και 100-200 μέτρα (δηλαδή ότι βρίσκεται μέσα σε ένα πχ οικοδομικό τετράγωνο θα μιλάει με όλα τα τριγύρω uav) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Drones παντού και BB DELiverαδες (το del κεφάλαια με πρόθεση 😂). Αμήν κ πότε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 25/9/2021 στις 9:31 ΠΜ, chrisSerres είπε Για άλλη μια φορά βλέπουμε Ελληνικούς δήμους να διαπρέπουν! Τι να πει κανείς για την ποιότητα των δήμων τους, Λάρισα, Τρίκαλα, Καλαμάτα κ.α. Μόνο που επισκέπτομαι αυτά τα μέρη νιώθω να απεγκλωβίζομαι! Καλά ειδικά η Λάρισα κάθε Σαββατοκύριακο πνίγεται στο σκουπίδι.200 χιλιάδες άνθρωποι δεν έχουν καταφέρει για 45 χρόνια να βρουν τρόπο να μαζεύουν τα σκουπίδια τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα