barman_ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 10 minutes ago, Chocobo said: Αγοράζεις το cellular.Αν δεν σε ενδιαφέρουν και οι κάμερες θα είναι σα να έχεις ένα iphone 13 με τεράστια οθόνη Ε αυτό λέω.. Αλλά πως θα παίρνουμε τηλέφωνα? 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dikasths Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δε βρίσκω λόγο να το πάρει κανείς έναντι του απλού ipad. Είναι σίγουρα πολύ ισχυρότερο αλλά σε τέτοια οθόνη τι δουλειά θα κάνεις που χρειάζεσαι τόση ισχύ; video editing? Από εμένα είναι Όχι. Είμαι χαρούμενος χρήστης ipad 6, θα το άλλαζα μόνο για air ή pro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Θα το έψηνα αν η τιμή του δεν ήταν τόσο τσιμπημενη, πως έγινε πάλι και ενώ ανακοινώνετε 499 δολάρια στην Ελλάδα πάλι η τιμή του φτάνει στον Θεό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tosser Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πανάκριβο και παράταιρο. Όσοι έχουμε δοκιμάσει ή έχουμε πάρει κάποιο μεγαλύτερο δύσκολα πάμε σε τέτοιο μέγεθος. Το περσινό air είναι το ιδανικότερο μέγεθος. Και αυτό σε μια περίοδο που αν έχεις , kindle , οι περισσότεροι έχουμε σκέφτεσαι να αναβαθμίσεις στο μεγαλύτερο 7". Ακριβό , αλλά οι τιμές στο ipad ή στο air είναι καλές αν σκεφτείς την υποστήριξη . Στο νέο iphone κράτησαν ίδιες τις τιμές εδώ και αύξησαν 100 ευρώ το μικρό το ταμπλετ που με ίδια τιμή μπορούσε να πουλήσει πολύ καλα. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2021 από tosser Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nefos78 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 10 ώρες πριν, CheOnWeb είπε Για κάποιους, το μικρότερο μέγεθος βάρος είναι πλεονέκτημα. Επίσης, CPU, ανάλυση οθόνης, Wide Camera, 5G κλπ. https://www.apple.com/ipad/compare/?modelList=ipad-air-3rd-gen,ipad-9th-gen,ipad-mini-6th-gen 10 ώρες πριν, apos είπε Επιφυλάσσομαι να το ψάξω, αλλά έχω διαβάσει το αντίθετο. Γενικά πλέον το μικρό μέγεθος δεν θεωρείται απαραίτητα φθηνότερο σε τιμή, αλλά "feature". Εγώ έχω το 9.7 (6ης γενιάς νομίζω) και ενώ είναι καταπληκτικό μηχάνημα ακόμα, σε πολύωρη χρήση με κουράζει στα χέρια λόγω βάρους. Προφανώς δεν είναι λόγος να αλλάξεις, απλά έτσι πρόχειρα αναφέρω κάτι. Επίσης έχει καλύτερες κάμερες, ηχεία και το σημαντικότερο, A15 αντί για A13. Απλά όντως έχοντας κινητό 6,5 ιντσών δεν μπορούσα να δω το νόημα των 8+ σε τάμπλετ. Το 10 υποστηρίζει γραφίδα πράγμα που το θεωρώ χρήσιμο για εμένα. Τώρα όσο αφορά τη κάμερα, δε πιστεύω πως η χρήση ενός τάμπλετ ( τουλάχιστον σε εμένα ) θα μου είναι χρήσιμη. Τα ηχεία ναι και ο επεξεργαστής , είναι ένα θέμα. Επίσης αυτό που θέλω να ξέρω σχετικά με την εμπειρία χρήσης στη γραφίδα έναντι των pro είναι ίδια? Δεν μιλάω για την ισχύ αλλά το περιβάλλον χρήσης της. Σας ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Chocobo είπε Αγοράζεις το cellular.Αν δεν σε ενδιαφέρουν και οι κάμερες θα είναι σα να έχεις ένα iphone 13 με τεράστια οθόνη Εεεμ... Όχι! 8 ώρες πριν, dikasths είπε Δε βρίσκω λόγο να το πάρει κανείς έναντι του απλού ipad. Είναι σίγουρα πολύ ισχυρότερο αλλά σε τέτοια οθόνη τι δουλειά θα κάνεις που χρειάζεσαι τόση ισχύ; video editing? Από εμένα είναι Όχι. Είμαι χαρούμενος χρήστης ipad 6, θα το άλλαζα μόνο για air ή pro. Το ότι δεν βολεύει εσένα δεν σημαίνει ότι δεν έχει λόγο ύπαρξης όμως! 46 λεπτά πριν, nefos78 είπε Απλά όντως έχοντας κινητό 6,5 ιντσών δεν μπορούσα να δω το νόημα των 8+ σε τάμπλετ. Το 10 υποστηρίζει γραφίδα πράγμα που το θεωρώ χρήσιμο για εμένα. Τώρα όσο αφορά τη κάμερα, δε πιστεύω πως η χρήση ενός τάμπλετ ( τουλάχιστον σε εμένα ) θα μου είναι χρήσιμη. Τα ηχεία ναι και ο επεξεργαστής , είναι ένα θέμα. Καλά, ούτε κι εμένα μου λένε τίποτα οι σούπερ κάμερες στα tablet. Αυτά που ανέφερα ήταν τα πλεονεκτήματα του mini έναντι του 10ριου, μετά την ερώτησή σου. Δεν θα μπορούσα φυσικά να ξέρω τις προσωπικές σου προτιμήσεις, οπότε μετά ο καθένας διαλέγει και παίρνει! Απλά στάθηκα στο ότι η μικρότερη οθόνη (άρα και μέγεθος) δεν είναι για όλους μειονέκτημα, αλλά πλεονέκτημα (πχ, για εμένα), αρα δεν πολύ έχει νόημα να βγαίνει κάποιος και να λέει "δεν καταλαβαίνω τη χρησιμότητά του αφού εμένα δεν με βολεύει"! Η εμπορική επιτυχία της σειράς mini όλα αυτά τα χρόνια δείχνει αλλά πράγματα. Πχ εγώ δίνω βάρος στο βάρος (καλό αυτό ) και για αυτό και πήγα στο iPhone Pro έναντι του Pro Max, συνεπώς οι 8.3" είναι σημαντική διαφορά και αρκούν μια χαρά για τη χρήση που κάνω στο tablet, όντας πιο ξεκούραστο στα χέρια, ταυτόχρονα. Προσωπικά παρόλο που έχω το μεγάλο iPad, το περίμενα πώς και πώς το Mini. Με ξενέρωσαν με την τιμή όμως! Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά δεν θυμάμαι μεγαλύτερη διαφορά (αναλογικά) από την ανακοινωμένη τιμή της Apple και της λιανικής στην Ελλάδα. Το παράκαναν νομίζω. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2021 από apos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 36 λεπτά πριν, apos είπε Εεεμ... Όχι! Εεεμ… Ναί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 9 hours ago, Chocobo said: Αγοράζεις το cellular.Αν δεν σε ενδιαφέρουν και οι κάμερες θα είναι σα να έχεις ένα iphone 13 με τεράστια οθόνη Θα μπορείς δηλαδή να καλέσεις και σταθερό νούμερο; Πώς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 35 λεπτά πριν, Chocobo είπε Εεεμ… Ναί! Καλά ο,τι πεις! Προφανώς εσύ δεν παίρνεις τηλέφωνο από το iPhone οπότε έχεις δίκιο, συγγνώμη! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 37 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Θα μπορείς δηλαδή να καλέσεις και σταθερό νούμερο; Πώς; 20 λεπτά πριν, apos είπε Καλά ο,τι πεις! Προφανώς εσύ δεν παίρνεις τηλέφωνο από το iPhone οπότε έχεις δίκιο, συγγνώμη! Πραγματικά απορώ ώρες ώρες πως μερικοί εδώ μέσα απαντάτε σε ένα χιουμοριστικό σχόλιο σοβαρά και ψάχνεται τριβές.Έχει ακόμα ήλιο παιδιά πάμε καμιά παραλία…. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koutsis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 57 λεπτά πριν, Chocobo είπε Εεεμ… Ναί! τη sim στο tablet τη βαζεις μονο για data. δεν μπορεις να κανεις τηλεφωνικες κλησεις . Αρα δεν ειναι το ιδιο.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, Chocobo είπε Πραγματικά απορώ ώρες ώρες πως μερικοί εδώ μέσα απαντάτε σε ένα χιουμοριστικό σχόλιο σοβαρά και ψάχνεται τριβές.Έχει ακόμα ήλιο παιδιά πάμε καμιά παραλία…. Προφανως δεν εχουνε κατι αλλο καλυτερο να κανουνε. 50 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Θα μπορείς δηλαδή να καλέσεις και σταθερό νούμερο; Πώς; Οχι, μονο π.χ Facetime, Skype κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 17 λεπτά πριν, Chocobo είπε Πραγματικά απορώ ώρες ώρες πως μερικοί εδώ μέσα απαντάτε σε ένα χιουμοριστικό σχόλιο σοβαρά και ψάχνεται τριβές.Έχει ακόμα ήλιο παιδιά πάμε καμιά παραλία…. Η αλήθεια είναι ότι φάνηκε σαν παραπληροφόρηση που εν τέλει "μαζεύτηκε" σαν χιούμορ δεν το αντιλήφθηκα το αστείο, μπορεί να φταίω κι εγώ! Δεν πειράζει, προχωράμε - vamos παραλία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
invisiblesurfer Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Α ρε Huawei... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, apos είπε Η αλήθεια είναι ότι φάνηκε σαν παραπληροφόρηση που εν τέλει "μαζεύτηκε" σαν χιούμορ δεν το αντιλήφθηκα το αστείο, μπορεί να φταίω κι εγώ! Δεν πειράζει, προχωράμε - vamos παραλία! Αγοράζεις το cellular.Αν δεν σε ενδιαφέρουν και οι κάμερες θα είναι σα να έχεις ένα iphone 13 με τεράστια οθόνη Aυτό ήταν το αρχικό σχόλιο οπότε φαντάστηκα πως στο' ''σαν'' και στο '' '' θα καταλάβει κάποιος πως δεν προτείνω σοβαρά κάποιος να πάρει ένα.....τάμπλετ για να το βάζει στη τσέπη του Επίσης ήταν ένα reference σε αυτό το βίντεο του Linus έχω βάλει στάμπα στο 7:33 Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2021 από Chocobo 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα