SabotazNic Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μιας και πήρα πρόσφατα το aeroccino 3 από την προσφορά του πλαισίου, θέλω να δω τι tips έχετε και τι γάλατα χρησιμοποιείτε. Προσωπικά ξεκίνησα με το milk 3.5% της δέλτα. Σήμερα μάλλον θα πάω σε κάβα γνωστού να μου δώσει μακράς διάρκειας να δοκιμάσω και με εκείνο γεύση κτλ. Αυτό που θέλω να δω είναι αν υπάρχει τρόπος να γίνει πιο κρέμα. Για την ώρα, για μια κούπα cappuccino, γεμίζω γάλα μέχρι την κάτω ένδειξη και το αποτέλεσμα είναι αφρός πάνω πάνω ~1 δάχτυλο γάλα ζεστό κάτω. Το αφήνω μέχρι τέλους και μετά το ανακατεύω και με κουταλάκι. Πχ με κάποιο συγκεκριμένο γάλα, με συνδιασμος ίσως λίγο εβαπορέ κτλ Από καφέδες για την ώρα μου έχει αρέσει της l'or το 11αρι (και το 10αει κοντά). Από nespresso που έπρεπε να πάρω 50 κάψουλες, δεν με ενθουσίασε κάποιες από τις παρακάτω (πήρα τις 5 πρώτες χ10 κάψουλες) (ίσως η 1η λίγο καλύτερη) Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2021 από SabotazNic
Silverage Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εγώ βάζω γάλα ίσα ίσα μέχρι να καλύψει το ελατήριο αλλά και πάλι μια φορά στις τόσες βγαίνει τζούφιο ζεστό γάλα. Δέλτα mmmilk 3,5% χρησιμοποιώ και εγώ. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2021 από Silverage 1
basilis_k6 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 δεν ξαναπηρα νεσπρεσο ποτε. λορ προσφορα απο σμ κατω απο 3 ευρω. το αεροτσινο εγω δεν το χρησιμοποιω αλλα με το κλασσικο μπλε ολυμπος βγαινει μια χαρα. 2
SabotazNic Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Φαντάζομαι για διπλό cappuccino, χρησιμοποιώ 2 κάψουλες, σωστά? 9 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε δεν ξαναπηρα νεσπρεσο ποτε. λορ προσφορα απο σμ κατω απο 3 ευρω. το αεροτσινο εγω δεν το χρησιμοποιω αλλα με το κλασσικο μπλε ολυμπος βγαινει μια χαρα. Προσωπικά βρίσκω τις l'or πιο γευστικές, ενώ οι nespresso λίγο πιο δυνατές
vorlon68 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Κάποια Bazaar φερνουν το Barista's gold της Νουνου που ειναι για επαγγελματική χρήση και ειναι μακρας διαρκείας. Ειναι 1,5lt και έχει 2,12€. Κανει μια χαρα αφρόγαλο στο aeroccino για καπουτσίνο και αρκετα πηχτό με το χτυπητηρι για τον φραπε αμα το θες για κρύο. Το κολπο για το aeroccino που έχω βρει εγω ειναι μολις αλλάζει ο ήχος που κάνει οταν γυρίζει με το γαλα, το βγάζω και έχω ικανοποιητικό αφρόγαλο. Και μια ερώτηση. Ξερει κάποιος πως να κάνου αφρόγαλο χωρις aeroccino?
basilis_k6 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, vorlon68 είπε Κάποια Bazaar φερνουν το Barista's gold της Νουνου που ειναι για επαγγελματική χρήση και ειναι μακρας διαρκείας. Ειναι 1,5lt και έχει 2,12€. Κανει μια χαρα αφρόγαλο στο aeroccino για καπουτσίνο και αρκετα πηχτό με το χτυπητηρι για τον φραπε αμα το θες για κρύο. Το κολπο για το aeroccino που έχω βρει εγω ειναι μολις αλλάζει ο ήχος που κάνει οταν γυρίζει με το γαλα, το βγάζω και έχω ικανοποιητικό αφρόγαλο. Και μια ερώτηση. Ξερει κάποιος πως να κάνου αφρόγαλο χωρις aeroccino? πολυ καλο το γολντ 45 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Φαντάζομαι για διπλό cappuccino, χρησιμοποιώ 2 κάψουλες, σωστά? Προσωπικά βρίσκω τις l'or πιο γευστικές, ενώ οι nespresso λίγο πιο δυνατές εγω μια βαζω και εχω ρυθμισει να ριχνει λιγο παραπανω. θελει 2 κανονικα αλλα πολλα λεφτα για ενα καφε στο σπιτι. μπορεις να παρεις λουνγκο καψουλα αλλα καμια δεν ειναι καλη σαν γευση. εμενα δλδ δεν μου αρεσουν. η νερσπρεσο εχει μια καλη γευση σε 4αρα. σε λορ δεν εχει κατω απο 7 και πρεπει να πας σε ντεκαφ που δεν πινετε. η μονη νεσπρεσο που μου λείπει..
SabotazNic Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 37 λεπτά πριν, vorlon68 είπε Και μια ερώτηση. Ξερει κάποιος πως να κάνου αφρόγαλο χωρις aeroccino? Το ζεσταινεις οπως θες (μικροκυματων, μπρικι κτλ) και χτυπημα σε μιξερακι 38 λεπτά πριν, vorlon68 είπε Κάποια Bazaar φερνουν το Barista's gold της Νουνου που ειναι για επαγγελματική χρήση και ειναι μακρας διαρκείας. Ειναι 1,5lt και έχει 2,12€. δυστυχως το ψαχνω στην περιοχη μου αλλα δεν το βρηκα. Απο την καβα μου εδωσαν το adoro μακρας διαρκειας παλι και βλεπουμε 39 λεπτά πριν, vorlon68 είπε Το κολπο για το aeroccino που έχω βρει εγω ειναι μολις αλλάζει ο ήχος που κάνει οταν γυρίζει με το γαλα, το βγάζω και έχω ικανοποιητικό αφρόγαλο. aeroccino 3 εχεις? Εμενα δεν κανει καποιον ηχο.
vorlon68 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε aeroccino 3 εχεις? Εμενα δεν κανει καποιον ηχο. Ειναι το ποιο παλιο. Οταν γυρίζει κανει καπως ποιο οξύ ηχο και μετα απο 15-20 sec γινεται ποιο μπασος.
SabotazNic Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Τελικα με το adoro μενει λιγοτερο γαλα κατω και συνολικα ειναι λιγο πιο κρεμωδες κατω και αφρος πανω. Επισης ειδα οτι για γαλα (πχ λαττε) πρεπει να αγορασεις ενα αλλο εξαρτηματακι που μπαινει μεσα στο aeroccino που δεν εχει αυτην την κυκλικη "σουστα" (εκτος αμα βγαινει καπως, χωρις να το αχρηστεψω βεβαια)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα