koutsis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 11 λεπτά πριν, Fulgore είπε Τόσο αδιάφορη σου είναι η τεράστια διαφορά στην μπαταρία/αυτονομία μεταξύ xs max και 13pro max? Δεν ειναι αδιαφορη αλλα δεν αξιζει με τιποτα τα 600 και πλεον ευρω που θα δωσω για την αλλαγη! Ετσι κι αλλιως φορτιζω το κινητο στο αυτοκηνιτο προς και απο τη δουλεια, αρα δεν καιγομαι τοσο για μεγαλη αυτονομια. πραγματικα περιμενω χρονια για κατι που θα με κανει να αναβαθμισω και ολο στο περιμενε ειμαι... 1
fox660arapis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Ολημερίς τον παίζαμε το βράδυ μια απ' τα ίδια εκεί στην Apple 🤣🤣🤣 1
Aztec Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, koutsis είπε Δεν ειναι αδιαφορη αλλα δεν αξιζει με τιποτα τα 600 και πλεον ευρω που θα δωσω για την αλλαγη! Ετσι κι αλλιως φορτιζω το κινητο στο αυτοκηνιτο προς και απο τη δουλεια, αρα δεν καιγομαι τοσο για μεγαλη αυτονομια. πραγματικα περιμενω χρονια για κατι που θα με κανει να αναβαθμισω και ολο στο περιμενε ειμαι... Και εγώ μια από τα ίδια . Κρατάει καλά το κινητό ακόμα . Θα αλλάξω μια θήκη για οπτική ανανέωση και παω για του χρόνου 1 1
Fulgore Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, koutsis είπε Δεν ειναι αδιαφορη αλλα δεν αξιζει με τιποτα τα 600 και πλεον ευρω που θα δωσω για την αλλαγη! Ετσι κι αλλιως φορτιζω το κινητο στο αυτοκηνιτο προς και απο τη δουλεια, αρα δεν καιγομαι τοσο για μεγαλη αυτονομια. πραγματικα περιμενω χρονια για κατι που θα με κανει να αναβαθμισω και ολο στο περιμενε ειμαι... Προφανώς δεν πληρώνεις μόνο την αυτονομία,αλλα ετσι οπως το περιγράφεις,το πιο πιθανο ειναι να μην χρειαζεται να φορτιζεις καθολου το κινητο ολη την ημερα,ενω τωρα το φορτιζεις 2 φορες την ημερα. Δηλαδη αν πας κανενα ταξιδι,θα εισαι με τον φορτιστή/powerbank στην τσεπη καθε μερα? Η αυτονομια στα smartphones ειναι το Α και το Ω. Τι να τα κανεις ολα τα features ή την οθονάρα που λέμε,εαν η μπαταρια δεν φτανει? Ειναι σαν το Apple Watch ενα πραγμα. Βγάζοντας απεξω το αν αρεσει σε καποιον σαν εμφανιση,τι να τις κανεις ολες αυτες τις δυνατοτητες οταν με το ζορι βγαζει 1 μερα?
koutsis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Fulgore είπε Προφανώς δεν πληρώνεις μόνο την αυτονομία,αλλα ετσι οπως το περιγράφεις,το πιο πιθανο ειναι να μην χρειαζεται να φορτιζεις καθολου το κινητο ολη την ημερα,ενω τωρα το φορτιζεις 2 φορες την ημερα. Δηλαδη αν πας κανενα ταξιδι,θα εισαι με τον φορτιστή/powerbank στην τσεπη καθε μερα? Η αυτονομια στα smartphones ειναι το Α και το Ω. Τι να τα κανεις ολα τα features ή την οθονάρα που λέμε,εαν η μπαταρια δεν φτανει? Ειναι σαν το Apple Watch ενα πραγμα. Βγάζοντας απεξω το αν αρεσει σε καποιον σαν εμφανιση,τι να τις κανεις ολες αυτες τις δυνατοτητες οταν με το ζορι βγαζει 1 μερα? Ενταξει μην υπερβαλλουμε. Μια μερα τη βγαζει η μπαταρια. Απλα οταν γυριζω προς το σπιτι, το φορτιζω απο το 50% στο 85% ωστε να μην χρειαστει να το φορτισω ξανα μεχρι την αλλη μερα. Τελος παντων. Το θεμα ειναι οτι πλην της αυτονομιας και της καμερας (που κανενα δεν με ενδιαφερει και πολυ), δεν θα καταλαβω καμια αλλη διαφορα απο το xs max αν παρω το 13 pro max! Εκτος αν τα 120hz ειναι ποσο εμφανη... Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2021 από koutsis 1
Fulgore Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, koutsis είπε Ενταξει μην υπερβαλλουμε. Μια μερα τη βγαζει η μπαταρια. Απλα οταν γυριζω προς το σπιτι, το φορτιζω απο το 50% στο 85% ωστε να μην χρειαστει να το φορτισω ξανα μεχρι την αλλη μερα. Τελος παντων. Το θεμα ειναι οτι πλην της αυτονομιας και της καμερας (που κανενα δεν με ενδιαφερει και πολυ), δεν θα καταλαβω καμια αλλη διαφορα απο το xs max αν παρω το 13 pro max! Εκτος αν τα 120hz ειναι ποσο εμφανη... Εγω πιο πανω διαβασα οτι το φορτιζεις 2 φορες την ημερα πριν και μετα την δουλεια,αρα δεν υπερβαλω σε κατι,σε αυτό που εγραψες εγω σχολιασα. Τωρα εγινες πιο συγκεκριμενος οτι φορτιζεις σε υψηλο ποσοστο. Εγω πάντως οταν ειχα δοκιμασει για λιγο το 12 pro max σε σχέση με το xs max,μια χαρα διαφορα ειχα δει και στο κράτημα της συσκευης(λογω αλλου σχεδιασμου)και στις ταχυτητες wifi και στο σημα κινητης κλπ. Απο εκει και περα,δεν ειναι υποχρεωτικο να πας στο 13 pro max. Μπορεις να πας στο απλο 13 και να δωσεις αισθητα λιγοτερα χρηματα απο οτι στο pro max(αν δεν θες να χρυσοπληρωσεις και τα 120hz) ή να πας στο 13pro το οποιο ειναι πιο μαζεμενο σε διαστασεις/βαρος/χρηση με το ενα χερι και με καλη αυτονομία. Για πολλους αυτή η μετάβαση ειναι game changer αφου αλλάζει η εμπειρια χρησης τους προς το καλυτερο(χρηση με το ενα χερι πχ). 2
koutsis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 19 λεπτά πριν, Fulgore είπε Εγω πιο πανω διαβασα οτι το φορτιζεις 2 φορες την ημερα πριν και μετα την δουλεια,αρα δεν υπερβαλω σε κατι,σε αυτό που εγραψες εγω σχολιασα. Τωρα εγινες πιο συγκεκριμενος οτι φορτιζεις σε υψηλο ποσοστο. Εγω πάντως οταν ειχα δοκιμασει για λιγο το 12 pro max σε σχέση με το xs max,μια χαρα διαφορα ειχα δει και στο κράτημα της συσκευης(λογω αλλου σχεδιασμου)και στις ταχυτητες wifi και στο σημα κινητης κλπ. Απο εκει και περα,δεν ειναι υποχρεωτικο να πας στο 13 pro max. Μπορεις να πας στο απλο 13 και να δωσεις αισθητα λιγοτερα χρηματα απο οτι στο pro max(αν δεν θες να χρυσοπληρωσεις και τα 120hz) ή να πας στο 13pro το οποιο ειναι πιο μαζεμενο σε διαστασεις/βαρος/χρηση με το ενα χερι και με καλη αυτονομία. Για πολλους αυτή η μετάβαση ειναι game changer αφου αλλάζει η εμπειρια χρησης τους προς το καλυτερο(χρηση με το ενα χερι πχ). Δυστυχώς ή ευτυχώς έχω συνηθίσει σε μαγαλη οθόνη και δεν πάω σε μικρότερη. 1
Antonis_V Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 10 ώρες πριν, JiovanniGeorgeo είπε 1200 και χρειάζονται και 100 για το τζαμάκι, γιατί χρειάζεται και τζαμάκι για κινητό αξίας 1200€, εκεί είναι που τρελαίνομαι. Όχι για τη τιμή του τζαμακίου. Πάρτε κάνα ποιοτικό κινητό να το ζήσετε γυμνό ρεεεεεεε~ είναι η εποχή του κεραμικού, και σε άλλες εταιρείες γίνεται γιορτή~ Άσχετο. Μπήκα τις προάλλες από περιέργεια να δω πόσο Antutu v7 βγάζει το τελευταίο iPhone και είδα ένα αστροφυσικό νούμερο. Αυτό είναι αποτέλεσμα ενός "closed end-to-end software"; Γιατί δε μπορώ να το πιστέψω πως βάζει τόσο κάτω το Mix3 μου, λόγου χάριν. Αυτό είναι άλλη ιστορία, και συμφωνώ μαζί σου 100%. Δεν υπάρχει όμως κινητό στην αγορά, που δεν έχει το ίδιο θέμα. Ανεξάρτητα το ποσο κοστίζει κάτι, έχω ένα θέμα με το να θέλω να τα προστατέψω όσο καλύτερα μπορώ. Τι να πω για το αυτοκίνητο, γυάλα ηλίου κλπ 😂🤣😂😂🤣😂🤣 Αγαπημένος πελάτης παντού 😂🤣😂🤣🤣
logistoulis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 59 λεπτά πριν, Antonis_V είπε Τι να πω για το αυτοκίνητο, γυάλα ηλίου κλπ 😂🤣😂😂🤣😂🤣 Αγαπημένος πελάτης παντού 😂🤣😂🤣🤣 Τα γυαλιά ηλίου πώς τα προστατεύεις;
Land-decked Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αυτό με την μπαταρία και τα τεστ είναι πάντα παραπλανητικό. Την μπαταρία στην τρώει το κακό σήμα, και το 4g/5g. Είμαι εγώ όλη μέρα με φουλ χρήση στο 4g, δυστυχώς κατά τις 10 το βράδυ είμαι στο 5% στην καλύτερη. Και αυτό δεν το δείχνει κανένας youtuber στα τεστ που κάνει. Το cellular σκοτώνει τις μπαταρίες. Ούτε τα βίντεο ούτε οι φωτογραφίες, ούτε η ανάλυση και η φωτεινότητα. Το λέω για εμάς που είμαστε στη δουλειά όλη μέρα με απεριόριστο data και συνεχώς 4g...όχι wifi Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2021 από Land-decked 4 1
Chris_BMW Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Τα πρώτα τεστ μπαταρίας που έγιναν στο 13 pro max δείχνουν πως κυριολεκτικά διαλύει τον ανταγωνισμό . Και σε φουλ ανάλυση ενώ τα υπόλοιπα (Xiaomi , Samsung & one plus) ήταν ρυθμισμένα στα 1080p Νομίζω πως θα είναι το πρώτο τηλέφωνο που από το 100% θα μπορεί να σου δίνει δυο μέρες αυτονομίας με 4-5 ώρες χρήσης κάθε μέρα . Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2021 από Chris_BMW 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα