Antonis_V Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, barman_ είπε 100 ευρώ για τζαμακι 100 ευρώ για τζαμακι 100 Ευρώ Για τζαμακι Γιατί έχεις κάνει ποτέ μια αναγωγή ποσά δίνει κάποιος μ/ο για τζαμάκια; Δουλεύω όλοι μέρα, και σπασίματα, γρατζουνιές, και φουσκάλες, με ενοχλούν. πχ στο IPhone X, στα 3 χρόνια, άλλαξα 5/6 τζαμάκια. Δοκίμασα τα πάντα, από Belkin, ESR, Spigen κλπ: συνολικό κόστος: 120+ ευρώ. Άρα, «αν» κράτηση αυτό που υπόσχονται, αξίζουν για έμενα. Στον 1 χρόνο παντός, είναι σαν καινούριο. 2
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 1200 και χρειάζονται και 100 για το τζαμάκι, γιατί χρειάζεται και τζαμάκι για κινητό αξίας 1200€, εκεί είναι που τρελαίνομαι. Όχι για τη τιμή του τζαμακίου. Πάρτε κάνα ποιοτικό κινητό να το ζήσετε γυμνό ρεεεεεεε~ είναι η εποχή του κεραμικού, και σε άλλες εταιρείες γίνεται γιορτή~ Άσχετο. Μπήκα τις προάλλες από περιέργεια να δω πόσο Antutu v7 βγάζει το τελευταίο iPhone και είδα ένα αστροφυσικό νούμερο. Αυτό είναι αποτέλεσμα ενός "closed end-to-end software"; Γιατί δε μπορώ να το πιστέψω πως βάζει τόσο κάτω το Mix3 μου, λόγου χάριν. 1
koutsis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Κάτι άλλο που θυμήθηκα επίσης. Το always on display που λέγανε θα έχουν στις οθόνες 120hz δεν το βάλανε τελικά; Κάποιος που έχει το pro να μας πει αν αυτά τα 120hz είναι τελικά αισθητά και κάνουν διαφορά ή είναι να χαμε να λέγαμε. Απλα εχω το Xs max και προσπαθω να βρω ενα λογο να παω στο 13 εκτος απο την καμερα! Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2021 από koutsis
SofosLykos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 16 ώρες πριν, dr_frozenarm είπε Μολις παρέλαβα το 13 pro Sierra Blue και το στήνω τωρα.. Θελω το keyboard σου χθες XD
Mano747 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, Babis_allos είπε Μετα απο ενα δεκαπενταλεπτο σε ουρα της Apple για πρωτη φορα στη ζωη μου σε release παρελαβα κι εγω το pro max. Iphone X for scale Πληροφοριακα στο καταστημα της Apple στην Φρανκφουρτη μου ειπαν οτι δεν ειχαν τζαμακια γιατι υπηρχε προβλημα με τα τζαμακια της Belkin και δεν κολλαγαν καλα στην οθόνη... Γλίστραγαν κι έπεφταν. Οπότε μου είπαν ότι κάποια στιγμή το πρωί σταμάτησαν να τα δίνουν και θα ξαναέχουν σε μια βδομάδα και. Δεν ξέρω αν παίζει άλλες εταιρίες να έχουν τέτοιο θέμα ή αν ηταν το batch στο συγκεκριμένο κατάστημα αλλά μεγάλο fail. Έχω και εγώ το 10 και σκέφτομαι να αλλάξω φέτος η του χρόνου. Πώς είναι στο χέρι η διαφορά τους? Αξίζει λες η μεγαλύτερη οθόνη vs X
slk200gr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, koutsis είπε Κάτι άλλο που θυμήθηκα επίσης. Το always on display που λέγανε θα έχουν στις οθόνες 120hz δεν το βάλανε τελικά; Κάποιος που έχει το pro να μας πει αν αυτά τα 120hz είναι τελικά αισθητά και κάνουν διαφορά ή είναι να χαμε να λέγαμε. Απλα εχω το Xs max και προσπαθω να βρω ενα λογο να παω στο 13 εκτος απο την καμερα! Άστο τρελάθηκα και εγώ με την aod που δεν βάλανε ,ήταν ο λόγος που θα το έπαιρνα 1
kostasfalcon Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 18 ώρες πριν, dr_frozenarm είπε Μολις παρέλαβα το 13 pro Sierra Blue και το στήνω τωρα.. Ωραίο πληκτρολόγιο
barman_ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 5 hours ago, Antonis_V said: Γιατί έχεις κάνει ποτέ μια αναγωγή ποσά δίνει κάποιος μ/ο για τζαμάκια; Δουλεύω όλοι μέρα, και σπασίματα, γρατζουνιές, και φουσκάλες, με ενοχλούν. πχ στο IPhone X, στα 3 χρόνια, άλλαξα 5/6 τζαμάκια. Δοκίμασα τα πάντα, από Belkin, ESR, Spigen κλπ: συνολικό κόστος: 120+ ευρώ. Άρα, «αν» κράτηση αυτό που υπόσχονται, αξίζουν για έμενα. Στον 1 χρόνο παντός, είναι σαν καινούριο. Προσωπικά δίνω μηδέν. Δεν βάζω ποτέ στα κινητά μου, καμία θήκη μόνο όταν ξέρω ότι θα είμαι σε περιβάλλον επικίνδυνο. Το τζαμακι προσωπικά δεν θα με Προστατεύσει σε τίποτε άλλο εκτός από μικρογρατζουνιες. Τις οποίες είμαι πρόθυμος να δεχτώ για να χαίρομαι το κινητό όπως βγαίνει.. Προτιμώ να πουλήσω το κινητό μου εκατό διακόσια κάτω και να το ξαναπάρω σε καινούριο, παρά να δώσω 100πλας για τζαμακι.. Το θεωρώ προσβολή στη νοημοσύνη μου.. Ήδη θεωρώ μέγιστη προσβολή που μου πουλάνε ένα κινητό, ένα καλώδιο και ένα αυτοκόλλητο απλ στα 1500 ευρώ, σε ένα χαρτόνι ανακυκλωμένο μέσα, χωρίς φορτιστή και ακουστικά χάριν "οικολογικής συνείδησης" 1 2
logistoulis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, Antonis_V είπε Γιατί έχεις κάνει ποτέ μια αναγωγή ποσά δίνει κάποιος μ/ο για τζαμάκια; Δουλεύω όλοι μέρα, και σπασίματα, γρατζουνιές, και φουσκάλες, με ενοχλούν. πχ στο IPhone X, στα 3 χρόνια, άλλαξα 5/6 τζαμάκια. Δοκίμασα τα πάντα, από Belkin, ESR, Spigen κλπ: συνολικό κόστος: 120+ ευρώ. Άρα, «αν» κράτηση αυτό που υπόσχονται, αξίζουν για έμενα. Στον 1 χρόνο παντός, είναι σαν καινούριο. Ή μπορείς απλά να μην έχεις καν τζαμί και στα @@ σου Τζαμί μόνο στο switch μου έχω μπει στον κόπο να βάλω γιατί εκεί όντως χρειάζεται στα κινητά δε βρίσκω το λόγο Και ούτε θήκη θα ήθελα να βάζω αν δε γλιστραγαν τόσο πολύ
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ειναι και ποσο το <<σκεφτεσαι>> Εγω το εταιρικο παλιοτερα (ενα iphone 8 plus) το προσεχα σαν τα ματια μου (χαζομαρα μου, μετα εμαθα οτι μολις σου πεσει και σπασει θα παρεις αλλο). Δεν ειχε πεσει ουτε μια φορα. Το δικο μου τοτε (ενα iphone 7) ειχε φαει τα σουτια της αρκουδας. Η πισω πλευρα ηταν τιγκα γρατσουνια, μπροστα μπορω να πω οτι καλα κρατιοταν. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2021 από Επισκέπτης
Georgram Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Ένα tempered glass σε κινητο αξίας 1000+ ευρώ είναι ότι πιο λογικό μπορεί να κάνει ο καθένας! Αν σου πέσει και σπάσει η οθόνη η αντικατάσταση θα αξίζει το μισό κινητο! Εξάλλου μόλις το συνηθίσεις ούτε καν θα καταλαβαίνεις ότι έχεις τζαμάκι! Τώρα κάτι 100αρια για τζαμακια και τέτοια ακούγονται υπερβολικά και τρέλα! Με 15 ευρώ είχα πάρει από γνωστή μάρκα πριν 3 χρόνια,τοποθέτηση έκανα εγώ,καμία φουσκάλα,καμία γρατζουνιά,και καμία επιπλοκή με την οθόνη! Τώρα τι παραπάνω προσφέρουν αυτά που κοστιζουν 100 ευρώ δεν μπορώ να καταλαβα! 2
koutsis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Georgram είπε Ένα tempered glass σε κινητο αξίας 1000+ ευρώ είναι ότι πιο λογικό μπορεί να κάνει ο καθένας! Αν σου πέσει και σπάσει η οθόνη η αντικατάσταση θα αξίζει το μισό κινητο! Εξάλλου μόλις το συνηθίσεις ούτε καν θα καταλαβαίνεις ότι έχεις τζαμάκι! Τώρα κάτι 100αρια για τζαμακια και τέτοια ακούγονται υπερβολικά και τρέλα! Με 15 ευρώ είχα πάρει από γνωστή μάρκα πριν 3 χρόνια,τοποθέτηση έκανα εγώ,καμία φουσκάλα,καμία γρατζουνιά,και καμία επιπλοκή με την οθόνη! Τώρα τι παραπάνω προσφέρουν αυτά που κοστιζουν 100 ευρώ δεν μπορώ να καταλαβα! Απο οτι ειπε ο φιλος πιο πανω που το αγορασε, ειναι απο ζαφυρι. δεν ειναι απλο tempered glass. 1
barman_ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 13 minutes ago, Georgram said: Ένα tempered glass σε κινητο αξίας 1000+ ευρώ είναι ότι πιο λογικό μπορεί να κάνει ο καθένας! Αν σου πέσει και σπάσει η οθόνη η αντικατάσταση θα αξίζει το μισό κινητο! Εξάλλου μόλις το συνηθίσεις ούτε καν θα καταλαβαίνεις ότι έχεις τζαμάκι! Τώρα κάτι 100αρια για τζαμακια και τέτοια ακούγονται υπερβολικά και τρέλα! Με 15 ευρώ είχα πάρει από γνωστή μάρκα πριν 3 χρόνια,τοποθέτηση έκανα εγώ,καμία φουσκάλα,καμία γρατζουνιά,και καμία επιπλοκή με την οθόνη! Τώρα τι παραπάνω προσφέρουν αυτά που κοστιζουν 100 ευρώ δεν μπορώ να καταλαβα! Το θέμα είναι ότι οι οθόνες κατά 90%σπάνε αν πέσει υπό γωνία το κινητό..
Georgram Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 16 λεπτά πριν, koutsis είπε Απο οτι ειπε ο φιλος πιο πανω που το αγορασε, ειναι απο ζαφυρι. δεν ειναι απλο tempered glass. Την ίδια δουλειά κάνουν θεωρώ! Είτε ζαφυρι είτε tempered glass! 8 λεπτά πριν, barman_ είπε Το θέμα είναι ότι οι οθόνες κατά 90%σπάνε αν πέσει υπό γωνία το κινητό.. Με glass και θήκη νομίζω η οθόνη είναι προστατευμένη κατά 99% όπως και να πέσει! 1
Fulgore Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, koutsis είπε Απλα εχω το Xs max και προσπαθω να βρω ενα λογο να παω στο 13 εκτος απο την καμερα! Τόσο αδιάφορη σου είναι η τεράστια διαφορά στην μπαταρία/αυτονομία μεταξύ xs max και 13pro max?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα