Bourdoulas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Γάλλος Μάριο χίλιες φορές παρά αυτό το πράμα με τον Πράτ. Βασικά όλο το γαλλικό voice over είναι καλύτερο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 5 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Γάλλος Μάριο χίλιες φορές παρά αυτό το πράμα με τον Πράτ. Βασικά όλο το γαλλικό voice over είναι καλύτερο. Συμφωνώ για τον Γάλλο Μάριο, αλλά o Jack Black ακούγεται ωραίος σαν Bowser.
Bourdoulas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Συμφωνώ για τον Γάλλο Μάριο, αλλά o Jack Black ακούγεται ωραίος σαν Bowser. O jack black στην πρώτη προβολή του τρέιλερ δεν μου άρεσε αλλά στις επόμενες τον συνήθισα και μου ακούγεται μια χαρά.
KilliK Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 o αγνωστος Γαλλος VO εκανε καλυτερη δουλεια απο τον Aμερικανο celebrity movie star. Eνα ακομη πετυχημενο casting απο το HW. οκ, για το ονομα τον πηρανε. ας βαζανε τον Danny Trejo τοτε να κανει τον Μεξικανο Μαριο, πιο ενδιαφερον θαταν. εντωμεταξυ, ξεκινησε το butt controversy: 1
dekulinkgr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Μολις μου το εμφανισε το youtube.Δεν γνωριζω αν θα ειναι και οι τελικες φωνες στην ταινια ή απλα για το trailer.Παντως πετυχαν τον toad και kamek.Τον bowser-mario απλα οχι.Κουραγιο για οσους το δουν cinema.Φανταζομαι μονο μεταγλωτισμενο θα παιχτει στις αιθουσες ετσι?? 1
kaliakman Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 5 ώρες πριν, dekulinkgr είπε Μολις μου το εμφανισε το youtube.Δεν γνωριζω αν θα ειναι και οι τελικες φωνες στην ταινια ή απλα για το trailer.Παντως πετυχαν τον toad και kamek.Τον bowser-mario απλα οχι.Κουραγιο για οσους το δουν cinema.Φανταζομαι μονο μεταγλωτισμενο θα παιχτει στις αιθουσες ετσι?? Αν δεν κάνω λάθος τον bowser τον κάνει ο Ακίνδυνος Γκίκας. Αρκετή εμπειρία οπότε δεν το φοβάμαι. 3
KilliK Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 νταξε ο Bowser καλουτσικος ειναι, λιγο πιο χοντρη να κανει την φωνη θελει. ο Μαριος παντως ειναι χειροτερος απο του Pratt. 1
Witcher1st Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Στις 28/10/2022 στις 6:52 ΜΜ, KilliK είπε Το ιδιο βιντεο με 4 ποστ παραπανω δεν ειναι;
dekulinkgr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Αυριο το 2ο trailer της ταινιας τα μεσανυχτα. 2
dekulinkgr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Ηδη εχουν γινει leaked καποια promotonial art απο την ταινια Spoiler Yπαρχουν και αλλες εικονες βεβαια απλως εβαλα την πιο ενδιαφερουσα, 1
dekulinkgr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μου φαινεται κανανε αρκετα comic - relief τον Μario αλλα απο την αλλη θεωρειται origin story οποτε φανταζομαι θα ειναι οκ στο τελος της ταινιας.Επισης σαν να ακουγοταν καλυτερα ο Pratt?? Παντως εχει απ'ολα τα παιχνιδια του μεσα στην ταινια. Μετα απο αυτο ομως ανυπομονω περισσοτερο για νεο παιχνιδι mario να σας πω την αληθεια. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2022 από dekulinkgr 5
Arkin Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Τελειο το trailer donkey kong mario galaxy mario kart mario classic 2D τα εχει ολα μεσα. Μακαρι να ειναι ετσι επικο οπως δειχνουν τα trailer. 3
KilliK Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) ναι, τα εχει ολα μεσα, η χαρα του φαν θαναι η ταινια. εκτος απο την φωνη του Μαριο. βαλανε την αθλιοτητα του Pratt. oσο αφορα τις γκαφες που κανει, ε ενταξει, fish out of water origin ειναι. κατι παρομοιο κανανε και με τον Sonic στην ταινια του, που μαθαινε να ζει στον κοσμο μας. η πριγκιπεσα ειναι πληρες waifu material. 😁 Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2022 από KilliK
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα