Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 On 10/04/2023 at 20:07, {TDi}Dj2k..infc said: O Kojima γιατί θα χρειαστεί χαρτομάντιλα?! Έλα ντε, τι σχέση έχει με WarCraft; 1
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Πάντως μου κάνει εντύπωση πόσο ιμπακτ έχει ο σουπερ μαριο στα πιτσιρικια, ακόμα και σε παιδια που δεν εχουν πιασει κονσολα της νιντεντο στα χέρια τους. Κάτι κάνει καλά το μάρκετινγκ της νιντεντο.
Bourdoulas Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Στις 7/4/2023 στις 5:28 ΜΜ, dekulinkgr είπε Παντως εχω διαβασει καποιους "επαγγελματιες κριτικους" και πραγματικα να γελας.Λεει ενας οτι το cgi ειναι πολυ κακο και οτι η ταινια του 93 ειναι καλυτερη........ Εν τω μεταξύ αν κάτσεις μπροστά από μια κλειστή τηλεόραση θα έχει περισσότερο ενδιαφέρον από την παλιά ταινία.
mansa2k Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Στα 420 εκατομμύρια παγκοσμίως πλέον η ταινία μετά από έξι μέρες προβολής. Στις 10/4/2023 στις 8:07 ΜΜ, {TDi}Dj2k..infc είπε O Kojima γιατί θα χρειαστεί χαρτομάντιλα?! 12 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Έλα ντε, τι σχέση έχει με WarCraft; Spoiler 1
Arkin Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 10 ώρες πριν, Evangelos Anagnostou είπε Πάντως μου κάνει εντύπωση πόσο ιμπακτ έχει ο σουπερ μαριο στα πιτσιρικια, ακόμα και σε παιδια που δεν εχουν πιασει κονσολα της νιντεντο στα χέρια τους. Κάτι κάνει καλά το μάρκετινγκ της νιντεντο. Να δεις τι impact έχει σε όσους είμαστε 30+ και μεγαλώσαμε με Mario 64 και το κλασικό στο snes. Η μικρές ηλικίες που δεν ξέρουν τι ειναι Mario ειναι όντως αξιοπερίεργο πως τους αρέσει τόσο εννοώ δεν ακουμπάει αναμνήσεις μιας και ίσως πρώτη φορά ακούνε Mario στη ζωή τους.
chrisde Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Τι λέτε ρε παιδιά; Μια χαρά Mario παιχνίδια δεν υπάρχουν στο switch; Τι νομίζετε ότι παίζουν τα παιδιά σημερα; Το Odyssey και το Mario Kart είναι από τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια αυτής της γενιάς ή έστω της προηγούμενης αν και μια χαρά πωλούνται ακόμα. Ακόμα βγαίνουν dlc για το Mario Kart 8 και ασχολείται ενεργά ο κόσμος. 7
liakinen Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, chrisde είπε Τι λέτε ρε παιδιά; Μια χαρά Mario παιχνίδια δεν υπάρχουν στο switch; Τι νομίζετε ότι παίζουν τα παιδιά σημερα; Το Odyssey και το Mario Kart είναι από τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια αυτής της γενιάς ή έστω της προηγούμενης αν και μια χαρά πωλούνται ακόμα. Ακόμα βγαίνουν dlc για το Mario Kart 8 και ασχολείται ενεργά ο κόσμος. Εγώ ξέρω μία μικρή που αν της πάρεις το Switch από τα χέρια όταν παίζει Mario Kart σίγουρα θα χάσεις κάποια δάχτυλα 😋 1
mrvaggos Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Την είδα κι εγώ χθες. Γεμάτη η αίθουσα κατα μεγάλο ποσοστό απο μικρά παιδιά που ήξεραν χαρακτήρες, πίστες κλπ. Πολύ ωραία ταινία. Μετά το τέλος ήθελα να παίξω μάριο και το κακό είναι οτι δεν έχω switch 😂
panther_512 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 1 hour ago, liakinen said: Εγώ ξέρω μία μικρή που αν της πάρεις το Switch από τα χέρια όταν παίζει Mario Kart σίγουρα θα χάσεις κάποια δάχτυλα 😋 Για την κόρη μου λές 😛 ?
dekulinkgr Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 21 λεπτά πριν, mrvaggos είπε Την είδα κι εγώ χθες. Γεμάτη η αίθουσα κατα μεγάλο ποσοστό απο μικρά παιδιά που ήξεραν χαρακτήρες, πίστες κλπ. Πολύ ωραία ταινία. Μετά το τέλος ήθελα να παίξω μάριο και το κακό είναι οτι δεν έχω switch 😂 Eδω εμεις που εχουμε switch δεν εχουμε νεο παιχνιδι mario να παιξουμε.Πραγματικα χαμενη ευκαιρια που δεν ειχε νεο τιτλο μαζι με την ταινια για να ξεσκιστει στις πωλησεις. 5
liakinen Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, panther_512 είπε Για την κόρη μου λές 😛 ? Υπάρχουν πολλά μικρά μοχθηρά ανθρωπάκια εκεί έξω 😋
mike299 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 5 ώρες πριν, dekulinkgr είπε Eδω εμεις που εχουμε switch δεν εχουμε νεο παιχνιδι mario να παιξουμε.Πραγματικα χαμενη ευκαιρια που δεν ειχε νεο τιτλο μαζι με την ταινια για να ξεσκιστει στις πωλησεις. Ξεσκίζεται ούτως ή αλλιώς. Μάριο, Zelda, Pokemon πουλάνε περισσότερο από τις συνολικές πωλήσεις όλων των παιχνιδιών μαζί ΑΑΑ studio 1
Bourdoulas Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Την είδα κι εγώ και έχω να πω ότι έκαναν εξαιρετική δουλειά. Δεν θα έλεγα ότι έχει πέσει wokeποιηση με την Peach . Μια χαρά πιστό στα games ήταν η ταινία. Παραδόξως η ελληνική μεταγλώττιση ήταν αξιοπρεπέστατη και ο Έλληνας Mario καλύτερος από τον Pratt Mario 😝😝😝 4
mansa2k Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Συνέβη! Είναι η εμπορικότερη ταινία βασισμένη σε videogames: The Super Mario Bros. Movie’ Beats $500M Box Office Level as Highest-Grossing Pic of 2023 Through Thursday, Mario, Luigi and their friends down the pipes earned $260.3M domestically and $248.4M internationally, for $508.7M total. Ενημερώθηκε και η αντίστοιχη λίστα στην wiki: List of highest-grossing films based on video games Σύντομα η ταινία θα προστεθεί και στην τοπ50 λίστα των εμπορικότερων ταινιών κινουμένων σχεδίων! Edit: Spoiler >Illumination opened up new animation label called Moonlight earlier this year >Moonlight will be Universal/Illumination's "prestige" animation branch managed and supported by top-notch industry talent with a focus on more mature, adult-oriented animated projects and cutting-edge experimental animation that ISN'T intended for young children or family audiences at all >Zelda movie rumored to be in production or preproduction at said studio about a month or two ago >meanwhile, Universal Studios just announced that they plan to shut down their Poseidon's Fury attraction at their Lost Continent theme park next month - just days after the Mario Bros. movie's immense box office success, despite wasting money on refurbishing the land a year prior >Lost continent has a lot of dilapidated ancient ruins and decrepit temple buildings as set pieces - perfect for Zelda >leaked early concepts for Super Nintendo world reveal plans for a Zelda theme park addition >Zelda theme park concepts almost entirely based around iconic location from Ocarina of Time, suggesting that the first Zelda movie series will be an adaptation of OoT (pic-related) >meanwhile Nintendo's ToTK game is rumored to be the last game in the Zelda timeline, ending with a reboot/reset/retcon sort of deal so that they can "start fresh" with the IP from this point forward Πέρα από τα παραπάνω το υλικό της Super Mario Movie μπορεί να αξιοποιηθεί για την συνέχεια (SMM2) καθώς και για ταινίες βασισμένες στα Donkey Kong and Luigi's Mansion. Βέβαια θα χρειαστεί να περιμένουμε αρκετά χρόνια. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2023 από mansa2k 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα