nik0laus Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Όταν ήμουν πιτσιρικάκι εκεί γυρω στο δευτερο μισό των 70s μου ειχαν κάνει δώρο ένα τέτοιο και τότε ονειρευόμουν να οδηγήσω κάποτε ένα... Τελικά τα κατάφερα και πραγματοποίησα το παιδικό μου όνειρο Όσον αφορά το εφηβικό ονειρο είμαι σε αυτό το σταδιο ακόμα : και εκεί με βλέπω να παραμένω 6
babisskg Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 21 λεπτά πριν, nik0laus είπε Όταν ήμουν πιτσιρικάκι εκεί γυρω στο δευτερο μισό των 70s μου ειχαν κάνει δώρο ένα τέτοιο και τότε ονειρευόμουν να οδηγήσω κάποτε ένα... Τελικά τα κατάφερα και πραγματοποίησα το παιδικό μου όνειρο Όσον αφορά το εφηβικό ονειρο είμαι σε αυτό το σταδιο ακόμα : και εκεί με βλέπω να παραμένω Το πρώτο Mini επάνω , αν υπάρχει ακόμη είναι άκρως συλλεκτικό . Το δεύτερο ομοίως .
atrigane Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 10 λεπτά πριν, babisskg είπε Το πρώτο Mini επάνω , αν υπάρχει ακόμη είναι άκρως συλλεκτικό . Το δεύτερο ομοίως . Και όσο σκέφτομαι ότι αφήσαμε(ο θείος μου) ένα τέτοιο κάμπριο πριν καμιά 10ρια χρόνια να λιώσει σε ένα χωράφι...
nik0laus Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 16 λεπτά πριν, atrigane είπε Και όσο σκέφτομαι ότι αφήσαμε(ο θείος μου) ένα τέτοιο κάμπριο πριν καμιά 10ρια χρόνια να λιώσει σε ένα χωράφι... Καμπριο δεν ειχε βγει επισημα απο το εργοστασιο..εκτος απο 75 κομματια που εφτιαξε η Lamm στη Γερμανια με την αδεια της Rover..ολα τα υπολοιπα που κυκλοφορουσαν ηταν μετασκευασμενα/τροποποιημενα απο διαφορους καροσεριστες ανα την Ευρωπη ή μαστρο-φουντουκηδες φανοποιους... 29 λεπτά πριν, babisskg είπε Το πρώτο Mini επάνω , αν υπάρχει ακόμη είναι άκρως συλλεκτικό . Το δεύτερο ομοίως . Δυστυχως το πρωτο δεν υπαρχει στο γκαραζ μου σε αντιθεση με το δευτερο το οποιο δεν προκειται να φυγει ποτε απο αυτο...
babisskg Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 7 ώρες πριν, atrigane είπε Και όσο σκέφτομαι ότι αφήσαμε(ο θείος μου) ένα τέτοιο κάμπριο πριν καμιά 10ρια χρόνια να λιώσει σε ένα χωράφι... Αν είναι ακόμη εκεί ........... πάρτε το ! 6 ώρες πριν, nik0laus είπε Καμπριο δεν ειχε βγει επισημα απο το εργοστασιο..εκτος απο 75 κομματια που εφτιαξε η Lamm στη Γερμανια με την αδεια της Rover..ολα τα υπολοιπα που κυκλοφορουσαν ηταν μετασκευασμενα/τροποποιημενα απο διαφορους καροσεριστες ανα την Ευρωπη ή μαστρο-φουντουκηδες φανοποιους... Δυστυχως το πρωτο δεν υπαρχει στο γκαραζ μου σε αντιθεση με το δευτερο το οποιο δεν προκειται να φυγει ποτε απο αυτο... Και μην ξεχάσουμε , έστω από σπόντα το Mini Moke !
atrigane Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 11 ώρες πριν, nik0laus είπε Καμπριο δεν ειχε βγει επισημα απο το εργοστασιο..εκτος απο 75 κομματια που εφτιαξε η Lamm στη Γερμανια με την αδεια της Rover..ολα τα υπολοιπα που κυκλοφορουσαν ηταν μετασκευασμενα/τροποποιημενα απο διαφορους καροσεριστες ανα την Ευρωπη ή μαστρο-φουντουκηδες φανοποιους... Δεν το γνώριζα αυτό. Λογικά κάποιος θα το είχε "περιποιηθεί", 3ο χέρι τοχε ο θείος και ήταν το 3ο τους αμάξι, που μάθανε τα παιδιά του εκεί πάνω. Το σκίζαμε και δεν ένιωθε. Τι χρονολογίας ήταν αυτα; 5 ώρες πριν, babisskg είπε Αν είναι ακόμη εκεί ........... πάρτε το ! Λες να είναι εκεί ακόμα;
babisskg Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, atrigane είπε Δεν το γνώριζα αυτό. Λογικά κάποιος θα το είχε "περιποιηθεί", 3ο χέρι τοχε ο θείος και ήταν το 3ο τους αμάξι, που μάθανε τα παιδιά του εκεί πάνω. Το σκίζαμε και δεν ένιωθε. Τι χρονολογίας ήταν αυτα; Λες να είναι εκεί ακόμα; Προσωπικά θα πήγαινα να δω σε πρώτη ευκαιρία , αξίζει ακόμη και για την βόλτα ! 2
Morosana Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Ίσως σε μια άλλη ζωή ... Το μόνο παρήγορο είναι ότι μερικά από τα dream cars ορισμένων υπήρξαν ή υπάρχουν στη συλλογή 3
Vkngs Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Στις 25/9/2021 στις 10:40 ΜΜ, Razor333 είπε Πήγα να το ανεβάσω κι εγώ! Ίδιες εικόνες ακριβώς. Το αμάξι δεν υπάρχει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα