Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 175
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν θέλω πολλά. Μια ελαφριά καρότσα, ενα ατμοσφαιρικό μοτεράκι που να στροφάρει ψηλά και την κίνηση στον σωστό άξονα. Και ας είναι τριαντα χρονών και βάλε.

TRUENO.jpg

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Argonaute είπε

Δεν θέλω πολλά. Μια ελαφριά καρότσα, ενα ατμοσφαιρικό μοτεράκι που να στροφάρει ψηλά και την κίνηση στον σωστό άξονα. Και ας είναι τριαντα χρονών και βάλε.

TRUENO.jpg

Όχι ότι διαφωνώ , αλλά με λίγα βήματα πίσω σε ψηφίζω άνετα !

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Argonaute είπε

@babisskg Επειδη εισαι μερακλης και vintage τυπος.. 

34eb590a918a3f929fc4bdd17d42cd1c.jpg

Ναι , γνωστό και μη εξαιρεταίο το Hakosuka η κάπως έτσι τέλος πάντων , αυτό που δεν βρίσκω είναι το Bluebird του Paul Newman που του είχαν ταιριάξει το αντιρανταρ μέσα στον εξωτερικό καθρέφτη . Ήταν κυπαρισσί . Του είχαν και έναν λεβιέ ιδιότροπο , ειδική παραγγελία σε αλουμίνιο με σχήμα σταυρού από άξονα . Όσο για το vintage έχω και πολλά σημερινά σαν επιθυμίες , η διαφορά είναι πως άρχισαν πλέον να μοιάζουν κάπως όλα μεταξύ τους , αφού η αεροδυναμική δεν αφήνει πολλά περιθώρια για ιδιαίτερα σχήματα .

Δημοσ.
3 ώρες πριν, mp123 είπε

Ήταν καλές εποχές τότε. Το αυτοκίνητο ήταν όπλο στα λεφτά αυτά. 

Συντήρηση τα γνωστά της εποχής κάθε 5000 λάδια και φίλτρο λαδιού ούτε 100 ευρώ με τα  καθιερωμένα που θέλει το αμάξι.Τετοια τιμή,  άλογα, σχήμα,ήχος, πρακτικότητα, θέση οδήγησης στα λεφτά αυτά δεν υπήρχε ούτε θα υπάρξει ποτέ.Η Πόρσε του φτωχού. Ωραίο αυτοκίνητο .

προσωπικα θα προτιμουσα κατι σε 4χρονο :P

οπως πχ αυτο ,

ναι ξερω δεν ειναι στην ιδια κατηγορια, αλλα δεν διαφερουν τοσο πολυ.

Η επιστροφή του Honda S2000 | NewsAuto.gr

• Like 3
Δημοσ.

Θα με πειτε φουλ καγκουρα, αν και γενικα δεν ειμαι, αλλα απο μικρος που επαιζα nfs, ενα αμαξι παντα διαλεγα για βολτες

2017 Chevrolet Camaro Pictures: Front View | U.S. News & World Report

Μπορει καποιος να μου πει γιατι δεν υπαρχει Ελλαδα, ή ισως και Ευρωπη? (δεν εχω ψαξει αν πωλειται, αλλα σιγουρα ελλαδα δεν νομιζω οτι εχω δει chevrolet)

• Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

προσωπικα θα προτιμουσα κατι σε 4χρονο :P

οπως πχ αυτο ,

ναι ξερω δεν ειναι στην ιδια κατηγορια, αλλα δεν διαφερουν τοσο πολυ.

Η επιστροφή του Honda S2000 | NewsAuto.gr

Ωραίο το s2000 αλλά 2λιτρο πολύ ακριβό σημα.Επισεις διθέσιο δεν κάνει για οικογένεια,  και δεν είχε πορ παγκαζ νομίζω.Υφασματινη οροφή.

Ενώ το ρχ8 4θεσιο, 135 ευρώ σημα, 4πορτο , μεγάλο χώρο αποσκευων  οικογενειακό σπορ αυτοκίνητο και κουπέ. 

4 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Θα με πειτε φουλ καγκουρα, αν και γενικα δεν ειμαι, αλλα απο μικρος που επαιζα nfs, ενα αμαξι παντα διαλεγα για βολτες

Μπορει καποιος να μου πει γιατι δεν υπαρχει Ελλαδα, ή ισως και Ευρωπη? (δεν εχω ψαξει αν πωλειται, αλλα σιγουρα ελλαδα δεν νομιζω οτι εχω δει chevrolet)

Γιατί μετά το 10 το εχουν ρίξει όλοι στα suv.

• Like 2
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, mp123 είπε

Ωραίο το s2000 αλλά 2λιτρο πολύ ακριβό σημα.Επισεις διθέσιο δεν κάνει για οικογένεια,  και δεν είχε πορ παγκαζ νομίζω.Υφασματινη οροφή.

Ενώ το ρχ8 4θεσιο, 135 ευρώ σημα, 4πορτο , μεγάλο χώρο αποσκευων  οικογενειακό σπορ αυτοκίνητο και κουπέ. 

Γιατί μετά το 10 το εχουν ρίξει όλοι στα suv.

ο,τι γλιτωνεις απο το σημα, το πληρωνεις πολλαπλασιο σε καυσιμα, λαδια, συντηρηση, και μετα απο ενα σημειο παει για πεταμα. Στα μεταχειρισμενα τα s2000 εχουν 3πλασια αξια....

• Like 1
Δημοσ.

RX8 που θέλει ειδική διαδικασία πριν βγάλεις το κλειδί απ' τη μίζα; Lol..

Φαντάσου να πηγαίνεις επίσκεψη ή για ψώνια με το RX8, θα γυρνάς την επόμενη μέρα.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Το μαγαζί έκλεισε στην Ελλάδα πριν καιρό ......... 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Ως κάτοχος chevrolet (όχι αυτό της εικόνας) σε ενημερώνω ότι ένας από τους λόγους που δεν το βλέπεις στην Ελλάδα είναι γιατί η Chevrolet εδώ και 5-6 χρόνια έχει αποσυρθεί από τις αγορές της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...