Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, AtiX είπε

Δηλαδή θέλεις να μας πεις ότι όλα αυτά είναι υπερβολές και ψέματα? 

Ξεκάθαρα!

21 λεπτά πριν, koutsis είπε

Δηλαδη πρεπει να εχεις αγορασει κινητο Xiaomi για να σχολιασεις κατι που συμβαινει? Εκτος αν εννοεις οτι αυτα που λεγονται δεν ισχυουν.

Τι θα πει "αυτά που συμβαίνουν"? Τι συμβαίνει δηλαδή; Για να σχολιάσει κάποιος το αν βγάζει 100 μοντέλα τον μήνα, όχι δεν χρειάζεται απαραίτητα να έχει προσωπική εμπειρία με το brand. Αλλά αν αυτό το πει απλά για να το πει, χωρίς να εξηγεί γιατί αυτό από μόνη ο του είναι πρόβλημα, καταντάει γραφικό.

Για όλα τα άλλα (προβληματικό miui, έλλειψη υποστήριξης κτλ), μάντεψε: αν κάποιος σχολιάζει χωρίς να είχε ποτέ Xiaomi... Ναι, είναι αστείο! Γιατί αν γυρίσει κάποιος που έχει πάρει 3-4 συσκευές στο παρελθόν και σου πει "το mui είναι εξαιρετικό" ή "παίρνω updates σε ναυαρχίδες 3ετιας που τις πήρα 50% κάτω από αντίστοιχη πχ Samsung ", τι να κάνουμε, η άποψή του έχει εξ ορισμού πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα!

Επεξ/σία από apos
  • Confused 1
  • Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, apos είπε

Ξεκάθαρα!

Τι θα πει "αυτά που συμβαίνουν"? Τι συμβαίνει δηλαδή; Για να σχολιάσει κάποιος το αν βγάζει 100 μοντέλα τον μήνα, όχι δεν χρειάζεται απαραίτητα να έχει προσωπική εμπειρία με το brand. Αλλά αν αυτό το πει απλά για να το πει, χωρίς να εξηγεί γιατί αυτό από μόνη ο του είναι πρόβλημα, καταντάει γραφικό.

Για όλα τα άλλα (προβληματικό miui, έλλειψη υποστήριξης κτλ), μάντεψε: αν κάποιος σχολιάζει χωρίς να είχε ποτέ Xiaomi... Ναι, είναι αστείο! Γιατί αν γυρίσει κάποιος που έχει πάρει 3-4 συσκευές στο παρελθόν και σου πει "το mui είναι εξαιρετικό" ή "παίρνω updates σε ναυαρχίδες 3ετιας που τις πήρα 50% κάτω από αντίστοιχη πχ Samsung ", τι να κάνουμε, η άποψή του έχει εξ ορισμού πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα!

Μαλλον εσυ γραφεις πραγματα που δεν ισχυουν. ποια ναυαρχιδα τριετιας παιρνει software updates? (οχι security patches η miui updates, μιλαω για καινουργια εκδοση android) επισης ποια ναυαρχιδα xiaomi εχει μιση τιμη απο samsung?? το mi11 ultra κανει 1300 euro και το απλο mi11 900 euro.

καλα για τα bugs δεν νομιζω να χρειαζεται να μιλησω. και λογικο οταν πρεπει να βγαλεις update για 60 μοντελα να χανεις τη μπαλα ...

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, apos είπε

Ξεκάθαρα!

Μια βόλτα από τα επίσημα και μη forum της Xiaomi στα bugs είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι η τακτική της Xiaomi να βγάζει συσκευές με το κιλό της έχει δημιουργήσει πρόβλημα ως προς την υποστήριξη των συσκευών της… 

Μου κάνει εντύπωση που το αρνείσαι, όταν η ίδια η εταιρία το παραδέχτηκε πριν λίγες εβδομάδες την ύπαρξη του προβλήματος και μάλιστα ανακοίνωσε ότι προσπαθεί να το διορθώσει…

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

υπερβολες τπτ καινουργιο ειδικα στο insomnia, εχουν περασει 4 xiaomi απο τα χερια μου ,bugs εχουν αλλα σπανιως σοβαρα ,τα περισσοτερα δεν τα προσεχεις καν, το miui ειναι πλουσιο λειτουργικο αλλα οχι ιδιαιτερα καλογυαλισμενο

Επεξ/σία από Neural_handshake
Δημοσ.

Μια και μόνη φορά πήρα xiaomi με το στοκ android το οποίο κατάφεραν να καταστρέψουν και το παράτησαν. 

Πλέον τη μισώ πιο πολύ κι από την Apple 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, koutsis είπε

Μαλλον εσυ γραφεις πραγματα που δεν ισχυουν. ποια ναυαρχιδα τριετιας παιρνει software updates? (οχι security patches η miui updates, μιλαω για καινουργια εκδοση android) επισης ποια ναυαρχιδα xiaomi εχει μιση τιμη απο samsung?? το mi11 ultra κανει 1300 euro και το απλο mi11 900 euro.

καλα για τα bugs δεν νομιζω να χρειαζεται να μιλησω. και λογικο οταν πρεπει να βγαλεις update για 60 μοντελα να χανεις τη μπαλα ...

Τώρα την πας την κουβέντα όπου θες εσύ... Καταρχάς, μίλησα για συσκευές 3ετίας, άρα απορώ πώς δεν πήγε το μυαλό σου σε Mi6, Mi8, Mi9 και κατευθείαν ανέφερες αυτά που σε βόλεψαν... Ναι, συσκευές των 300 και των 400 ευρώ με υποστήριξη 3 ετών τουλάχιστον. Τώρα,  αν για εσένα το "υποστήριξη" σημαίνει απαραίτητα νέο Android και μόνο, δικαίωμα σου να έχεις πέσει θύμα αυτού του Μάρκετινγκ. Αλλά να θυμάσαι ότι εγώ ανέφερα υποστήριξη. Νέα features και ενημερώσεις ασφαλείας, δεν ξέρω πόσο πιο απλά να το πω.

5 ώρες πριν, AtiX είπε

Μια βόλτα από τα επίσημα και μη forum της Xiaomi στα bugs είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι η τακτική της Xiaomi να βγάζει συσκευές με το κιλό της έχει δημιουργήσει πρόβλημα ως προς την υποστήριξη των συσκευών της… 

Μου κάνει εντύπωση που το αρνείσαι, όταν η ίδια η εταιρία το παραδέχτηκε πριν λίγες εβδομάδες την ύπαρξη του προβλήματος και μάλιστα ανακοίνωσε ότι προσπαθεί να το διορθώσει…

Προτιμώ να εμπιστεύομαι αυτά που βλέπω και βιώνω ως χρήστης, παρά να επικαλούμαι φόρουμ και μη συγκεκριμένα πράγματα. Παιδιά, όποιος θέλει ας πει κάτι συγκεκριμένο.

(FYI, αυτή τη στιγμή είμαι χρήστης iPhone μετά από 4 συναπτά έτη με Xiaomi, από τα οποία έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος. Πιο πριν, πάλι iPhone, LG, μέχρι και αρκετά ακόμα. Μην έχετε παρωπίδες και μην πέφτετε στην λούπα των στερεοτύπων. Είναι κρίμα να υπάρχει τόσος κόσμος που η χαρά του είναι να βγει άρθρο με νέα συσκευή Xiaomi απλά για να κράξει, στον "αυτόματο". Και δεν αναφέρομαι - ειλικρινά - στα παιδιά που έκανα τις παραθέσεις)

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, apos είπε

Προτιμώ να εμπιστεύομαι αυτά που βλέπω και βιώνω ως χρήστης, παρά να επικαλούμαι φόρουμ και μη συγκεκριμένα πράγματα. Παιδιά, όποιος θέλει ας πει κάτι συγκεκριμένο.

(FYI, αυτή τη στιγμή είμαι χρήστης iPhone μετά από 4 συναπτά έτη με Xiaomi, από τα οποία έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος. Πιο πριν, πάλι iPhone, LG, μέχρι και αρκετά ακόμα. Μην έχετε παρωπίδες και μην πέφτετε στην λούπα των στερεοτύπων. Είναι κρίμα να υπάρχει τόσος κόσμος που η χαρά του είναι να βγει άρθρο με νέα συσκευή Xiaomi απλά για να κράξει, στον "αυτόματο". Και δεν αναφέρομαι - ειλικρινά - στα παιδιά που έκανα τις παραθέσεις)

Ωραία για πες μου γιατί σταματάει να λειτουργεί η εφαρμογή κλήσεων και δεν μπορεί ούτε να απαντήσει ο σύντροφος μου μετά την τελευταία αναβάθμιση του note 9s? Γιατί συνεχίζει να χάνει ειδοποιήσεις? Γιατί ενώ έχει βάλει να μην παγώνουν κάποιες εφαρμογές αυτές συνεχίζουν να κάνουν reload? Γιατί τέσσερις φορές στις δέκα δεν θα περάσει την κλήση στα ασύρματα ακουστικά της ίδιας μάρκας που είναι συνδεδεμένα? Γιατί όλα αυτά εξαφανίζονται μετά από επανεκκίνηση? Είναι φυσιολογικό να πρέπει να κάνεις ανά δυο μερες επανεκκινήσει για να λειτουργήσει σωστά το τηλεφωνο σου? Είναι φυσιολογικό ακόμα και με clean install στην τελευταία έκδοση να συνεχίζει να παρουσιάζει τα συγκεκριμένα προβλήματα????? Παρόμοια προβλήματα παρουσίαζε και το προηγούμενο κινητό του, note 5 pro…

Πραγματικά, δεν μιλάμε και ούτε κρίνουνε πιο αυστηρά τα Xiaomi από τις άλλες, απλά έχει χάσει την μπάλα από τα πολλά μοντέλα που παρουσιάζει και την προσπάθεια να κρατήσει χαμηλά το κόστος των συσκευών της, που πλέον βγάζει τις χειρότερες εκδόσεις Android ειδικά στα μεσαίας και φτηνής κατηγορίας κινητά… αν εσάς σας νοιάζει μόνο να αγοράσετε 50€ φτηνότερα ένα μοντέλο και δεν σας νοιάζει αν μετά από ενάμιση ή δυο χρόνια δεν λειτουργεί σωστά, δικαίωμα σας, μπορούμε όμως εμείς ως ουσιαστικά χρήστες να διαμαρτυρόμαστε???

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, AtiX είπε

Ωραία για πες μου γιατί σταματάει να λειτουργεί η εφαρμογή κλήσεων και δεν μπορεί ούτε να απαντήσει ο σύντροφος μου μετά την τελευταία αναβάθμιση του note 9s? Γιατί συνεχίζει να χάνει ειδοποιήσεις? Γιατί ενώ έχει βάλει να μην παγώνουν κάποιες εφαρμογές αυτές συνεχίζουν να κάνουν reload? Γιατί τέσσερις φορές στις δέκα δεν θα περάσει την κλήση στα ασύρματα ακουστικά της ίδιας μάρκας που είναι συνδεδεμένα? Γιατί όλα αυτά εξαφανίζονται μετά από επανεκκίνηση? Είναι φυσιολογικό να πρέπει να κάνεις ανά δυο μερες επανεκκινήσει για να λειτουργήσει σωστά το τηλεφωνο σου? Είναι φυσιολογικό ακόμα και με clean install στην τελευταία έκδοση να συνεχίζει να παρουσιάζει τα συγκεκριμένα προβλήματα????? Παρόμοια προβλήματα παρουσίαζε και το προηγούμενο κινητό του, note 5 pro…

Πραγματικά, δεν μιλάμε και ούτε κρίνουνε πιο αυστηρά τα Xiaomi από τις άλλες, απλά έχει χάσει την μπάλα από τα πολλά μοντέλα που παρουσιάζει και την προσπάθεια να κρατήσει χαμηλά το κόστος των συσκευών της, που πλέον βγάζει τις χειρότερες εκδόσεις Android ειδικά στα μεσαίας και φτηνής κατηγορίας κινητά… αν εσάς σας νοιάζει μόνο να αγοράσετε 50€ φτηνότερα ένα μοντέλο και δεν σας νοιάζει αν μετά από ενάμιση ή δυο χρόνια δεν λειτουργεί σωστά, δικαίωμα σας, μπορούμε όμως εμείς ως ουσιαστικά χρήστες να διαμαρτυρόμαστε???

Καταρχάς, ψυχραιμία.

Οι χρήστες μπορείτε να κάνετε ο, τι αγαπάτε και φυσικά κάθε σχόλιο είναι σεβαστότατο. Οι μη χρήστες (στους οποίους και απευθυνόμουν κυρίως) μπορούν επίσης να κάνουν ο, τι αγαπάνε αλλά προσωπικά η γνώμη τους μου είναι αδιάφορη.

Επαναλαμβάνω την άριστη εμπειρία που είχα ΣΕ ΚΑΘΕ συσκευή που πέρασε από τα χέρια μου και θα ήθελα να ακουστεί σε ένα (ακόμα) thread αγαπάμε-να-κράζουμε γιατί είναι κουλ (όχι εσύ προσωπικά). Παράπονα υπάρχουν και θα υπάρχουν σε κάθε μάρκα (ναι, ακόμα και σε Apple) αλλα αυτο που γίνεται με τη Xiaomi στο Insomnia είναι αστείο. 

Τέλος, αυτό που έγραψες "εσάς που σας νοιάζει να πάρετε με 50 ευρώ φθηνότερα" είναι μια γενίκευση που ευτελίζει τη συζήτηση και προσωπικά δεν με αφορά.

Επεξ/σία από apos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, apos είπε

Καταρχάς, ψυχραιμία.

Σαν χρήστες μπορείτε να κάνετε ο, τι αγαπάτε. Οι μη χρήστες (στους οποίους και απευθυνόμουν κυρίως) μπορούν επίσης να κάνουν ο, τι αγαπάνε αλλά προσωπικά η γνώμη τους μου είναι αδιάφορη.

Επαναλαμβάνω την άριστη εμπειρία που είχα ΣΕ ΚΑΘΕ συσκευή που είχα και θα ήθελα να ακουστεί σε ένα (ακόμα) thread αγαπάμε-να-κράζουμε γιατί είναι κουλ (όχι εσύ προσωπικά). Παράπονα υπάρχουν και θα υπάρχουν σε κάθε μάρκα (ναι, ακόμα και σε απλ) αλλα αυτο που γίνεται με τη Xiaomi στο Insomnia είναι αστείο. 

Τέλος, αυτό που έγραψες "εσάς που σας νοιάζει να πάρετε με 50 ευρώ φθηνότερα" είναι κια γενίκευση που ευτελίζει τη συζήτηση και προσωπικά δεν με αφορά.

Τι σχέση έχει αυτό που μου απαντάς με αυτό που είπες ένα ποστ πριν σε εμένα???

46 λεπτά πριν, apos είπε

Για απαντά, ψύχραιμα, ειδικά για το αν μπορώ να λέω την γνώμη μου για τα Xiaomi…

Επεξ/σία από AtiX
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, AtiX είπε

Τι σχέση έχει αυτό που μου απαντάς με αυτό που είπες ένα ποστ πριν σε εμένα???

Για απαντά, ψύχραιμα, ειδικά για το αν μπορώ να λέω την γνώμη μου για τα Xiaomi…

Ο,τι σχέση έχει αυτό που είπες στο προηγούμενο ποστ με αυτό που είπες στο προ-προηγούμενο!

Μπορείς να λες ο,τι θες για τα xiaomi. Ελπίζω να μπορώ να λέω κι εγω τη γνώμη μου για σχολιαστές που δεν έχουν πιάσει στα χέρια τους ούτε μια συσκευή. Πού ακριβώς είναι το πρόβλημά σου; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, apos είπε

Ο,τι σχέση έχει αυτό που είπες στο προηγούμενο ποστ με αυτό που είπες στο προ-προηγούμενο!

Μπορείς να λες ο,τι θες για τα xiaomi. Ελπίζω να μπορώ να λέω κι εγω τη γνώμη μου για σχολιαστές που δεν έχουν πιάσει στα χέρια τους ούτε μια συσκευή. Πού ακριβώς είναι το πρόβλημά σου; 

Στο ότι αυτό που κατηγορείς τους άλλους, κανείς εσύ και μειώνεις συμφορητες σου που αντιμετωπίζουν καθημερινά προβλήματα από τις συσκευές της Xiaomi… 

Μάλιστα παραβλέπεις την ίδια την Xiaomi που έχει παραδεχθεί το πρόβλημα με τα πάρα πολλά bugs στις εκδόσεις της, μιλιόνται μάλιστα αναφέρθηκε στην 12.0 και 12.5, και έχει υποσχεθεί να το λύσει με την δημιουργία πλατφόρμας ενημερώσεις των προγραμματιστών της ώστε να ενημερώνονται πιο γρήγορα…

ΥΓ: ακόμα δεν κατάλαβα που δεν βρίσκεις “σχεση” στα δυο μου ποστ… κατα τα αλλά εγώ έχασε την ψυχραιμία μου… 

Επεξ/σία από AtiX
  • Sad 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, AtiX είπε

Στο ότι αυτό που κατηγορείς τους άλλους, κανείς εσύ και μειώνεις συμφορητες σου που αντιμετωπίζουν καθημερινά προβλήματα από τις συσκευές της Xiaomi… 

Μάλιστα παραβλέπεις την ίδια την Xiaomi που έχει παραδεχθεί το πρόβλημα με τα πάρα πολλά bugs στις εκδόσεις της, μιλιόνται μάλιστα αναφέρθηκε στην 12.0 και 12.5, και έχει υποσχεθεί να το λύσει με την δημιουργία πλατφόρμας ενημερώσεις των προγραμματιστών της ώστε να ενημερώνονται πιο γρήγορα…

ΥΓ: ακόμα δεν κατάλαβα που δεν βρίσκεις “σχεση” στα δυο μου ποστ… κατα τα αλλά εγώ έχασε την ψυχραιμία μου… 

Κλασική τροπή συζήτησης που καταλήγει στο "...Έγινε!"

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, apos είπε

Κλασική τροπή συζήτησης που καταλήγει στο "...Έγινε!"

Την τροπή που την είδες?

Όλος ο κόσμος, και η ίδια η Xiaomi, μιλάει για τα συνεχόμενα και τίγκα στα bugs εκδόσεις της…

αυτό δεν μπορείς να το αμφισβητήσεις και περισσότερο μου φαίνεται το από την μεριά σου “έγινε” πάρα από μένα… 

ΥΓ1: Όταν αποτύχει να βάλει τάξη στις εκδόσεις της, να δεις που θα ανακοινώσει ότι θα σταματήσει να βγάζει τόσα κινητά τον χρόνο και θα επικεντρωθεί σε τρία τέσσερα μοντέλα τον χρόνο…

ΥΓ2: είναι η πρώτη φορά στα τόσα χρόνια εδώ μέσα που συνομιλητής μου συνεχίζει να μην καταλαβαίνει ότι αυτό που κατηγορεί τον άλλον κάνει ο ίδιος…

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μίλησα πρίν λίγο με τον αδερφό μου, έχει πάρει καινούριο 1 Redmi 9T λίγων ημερών.Μου είπε πως κάποιοι συνομιλητές του, λένε πως δεν τον ακούν καθαρά, ενώ αυτός τους ακούει όλους καθαρά.

Του λέω εγώ πάντως σε ακούω καθαρά, αν είχε πρόβλημα το μικρόφωνο του κινητού σου, λογικά δεν σε σε άκουγα ούτε εγώ, μην το πας για service αν το πρόβλημα υπάρχει μόνο με 2-3-5 συγκεκριμένα άτομα.Αν το πρόβλημα συμβαίνει με πολλούς συνομιλητές, κάνε 1 reset και βλέπεις.Να δώσεις του λέω το κινητό και να μείνεις με το P8 Lite με λιωμένη μπαταρία που έβριζες γιατί κολλούσε και έσβηνε;

Θα τον ρωτήσω μήπως το πρόβλημα υπάρχει με άτομα που βρίσκονται σε σημείο που δεν υπάρχει καλό σήμα.Η μήπως το έχει ρυθμίσει μόνο σε 4G και πέφτει το σήμα, είναι και λίγο άσχετος, δεν θα έχει ήδη σκεφτεί να δοκιμάσει κάποιες λύσεις.

Κράτησε την ίδια sim και μετέτρεψε το καρτοκινητό σε συμβόλαιο γιατί πήρε τζάμπα το κινητό.

Δεν είχα ποτέ πρόβλημα στις συνομιλίες με φθηνό Samsung 3 χρόνια και τώρα με Sony εδώ και 3 χρόνια.

Επεξ/σία από AntiCambeR

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...