Kozanitis1 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα, έχω το παραπάνω Access Point, όπου εδώ και λίγο καιρό, στο controller, στα ασύρματα δίκτυα δίνεται η δυνατότητα για WPA2/WPA3, όπως και το ρύθμισα.. Στα κινητά με το που συνδεθούν είναι σε WPA2/WPA3 και μετά από λίγα δευτερόλεπτα γυρνάνε σε WPA3, όμως στο λάπτοπ (intel 9560) μένει σε WPA2. Σε μετρήσεις ταχύτητας, όσες συσκευές είναι με WPA3, κάνουν κάτι βυθίσματα αλλά επανέρχεται.. Μήπως χρειάζεται κάποια άλλη ρύθμιση, όπως force PMF ή κάτι αντίστοιχο; (το έχω optional) Το έχει δοκιμάσει κάποιος; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorge18 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Εχω και εγω την επιλογη για wpa3 αλλα το κραταω κλειστο για την ωρα γιατι οι περισσοτερες συσκευες δεν ειναι φτιαγμενες για wpa3 και δεν θα δουλευει σωστα. Το wpa3 ειναι σχετικα νεα τεχνολογια και μεχρι ολες οι συσκευες να το υποστηρίζουν σωστα καλυτερα θα ειναι να μην το χρησιμοποιούμε ή να το δουλευουμε με συσκευες που γνωριζουμε οτι το υποστηρίζουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kozanitis1 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Άρα λες καλύτερα να το βάλω σε WPA2 only? Προς το παρόν τουλάχιστον... Όχι πως με καίει, απλά είπα why not.. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorge18 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 και εγω ετσι το εχω κανει γιατι κατι διακοπτες που εχω δεν υπαρχει περιπτωση να δουλευουν. Μα απο ταχυτητα δε θα κερδισεις κατι μονο ασφαλεια που και το 2 ειναι καλα δεν ειναι wep Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kozanitis1 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Το άλλαξα σε WPA2 και PMF optional Φαίνεται να διορθώθηκε.. Αξίζει να ενεργοποιηθεί και το PMF ή θα έχω ασυμβατότητες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorge18 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δοκιμασε το δεν χανεις κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα