Προς το περιεχόμενο

Unifi AP AC LR WPA3

Kozanitis1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, έχω το παραπάνω Access Point, όπου εδώ και λίγο καιρό, στο controller, στα ασύρματα δίκτυα δίνεται η δυνατότητα για WPA2/WPA3, όπως και το ρύθμισα..

Στα κινητά με το που συνδεθούν είναι σε WPA2/WPA3 και μετά από λίγα δευτερόλεπτα γυρνάνε σε WPA3, όμως στο λάπτοπ (intel 9560) μένει σε WPA2.

Σε μετρήσεις ταχύτητας, όσες συσκευές είναι με WPA3, κάνουν κάτι βυθίσματα αλλά επανέρχεται..

Μήπως χρειάζεται κάποια άλλη ρύθμιση, όπως force PMF ή κάτι αντίστοιχο; (το έχω optional)

Το έχει δοκιμάσει κάποιος;

Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω και εγω την επιλογη για wpa3 αλλα το κραταω κλειστο για την ωρα γιατι οι περισσοτερες συσκευες δεν ειναι φτιαγμενες για wpa3 και δεν θα δουλευει σωστα. Το wpa3 ειναι σχετικα νεα τεχνολογια και μεχρι ολες οι συσκευες να το υποστηρίζουν σωστα καλυτερα θα ειναι να μην το χρησιμοποιούμε ή να το δουλευουμε με συσκευες που γνωριζουμε οτι το υποστηρίζουν.

• Thanks 1

και εγω ετσι το εχω κανει γιατι κατι διακοπτες που εχω δεν υπαρχει περιπτωση να δουλευουν. Μα απο ταχυτητα δε θα κερδισεις κατι μονο ασφαλεια που και το 2 ειναι καλα δεν ειναι wep

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...